Nieuw

Zaalhockeymeisjes belaagd door moslimmannen – werden gedwongen te vluchten en kregen te horen voortaan een lange broek te dragen

Foto: zaalhockeykamp Selected Player Future/schermdump

Door: Joakim Lamotte

Het nieuwe spannende Zweden – Vandaag werd ik door verschillende ouders opgebeld wiens tienerdochters aanwezig zijn op het hockeykamp in Nyköping. De reden is dat hun dochters zijn gemolesteerd in de Rosvalla Arena waar ze deelnemen aan het zaalhockeykamp Selected Player Future voor jongens en meisjes tussen de tien en veertien jaar.

Een moeder beschrijft hoe haar dochter samen met een vriendin zijn achtervolgd door een bende moslims en gedwongen voelden om zich op te sluiten in een toilet terwijl de mannen schreeuwden en op de deur bonkten.

Vanaf het toilet hebben ze hun trainer opgebeld die te hulp is gekomen, waarop de mannen zijn afgedropen. Na het incident werden de meisjes door de leiders medegedeeld dat ze een lange broek aan moesten doen in plaats van shorts, en voor hun eigen veiligheid niet moeten douchen of een openbare toilet gebruiken. Gisteravond werden de meisjes ook gedwongen naar een nieuw verblijf te verhuizen om zich veiliger te voelen.

De ouders die contact met me hebben opgenomen vragen zich af waarom de meisjes moeten verhuizen terwijl ze niets verkeerd hebben gedaan, en zijn van mening dat de verantwoordelijken voor het hockeykamp nu proberen te bagatelliseren wat er gebeurd is, terwijl de meisjes huilend naar huis bellen.

Ik heb contact opgenomen met Henrik Pehkonen die verantwoordelijk is voor het zaalhockeykamp Selected Player Future. Hij bevestigde dat in de Rosvalla Arena gelijktijdig een moslim conventie bezig was en dat meisjes achtervolgd werden door islamitische mannen, en zich gedwongen voelden in de toiletten te vergrendelen, en dat daarna van verblijf geruild is zodat de meisjes zich veiliger konden voelen.

Is het waar dat u de meisjes heeft aangemaand een lange broek aan te doen in plaats van shorts?
– We hebben voordat we naar het kamp gingen onze tieners uitgelegd dat er een islamitische conventie op dezelfde plaats bezig is, en de verschillende zienswijzen die er bestaan tussen verschillende culturen, zodat ze weten wat moslims denken van meisjes in shorts. Na deze gebeurtenis heeft misschien een leider gezegd dat wanneer ze zich comfortabel willen voelen een lange broek kunnen aandoen, maar niemand is gedwongen.

Hebben jullie een politie aanmelding gedaan?
– Nee, en ik weet eigenlijk niet waarom. Ik was niet aanwezig toen het werd besproken. Het kan ook zijn dat de meisjes overdrijven en je weet niet wat waar is of niet.

Maar moet men niet de verhalen van deze meisjes serieus nemen?
– Natuurlijk wel. Maar we hebben gesproken met de leiders van de moslim conventie en hadden een goed dialoog over wat er gebeurd is. Er zijn waarschijnlijk vijfhonderd moslims daar aanwezig en sommigen misdragen zich. Daar voor hoeven niet alle moslims voor gestraft worden.

De ouders zeggen dat u probeert te bagatelliseren wat er is gebeurd. Is dat waar?
– Nee, dat is absoluut niet waar.

Bron:

https://www.facebook.com/joakim.lamotte/

https://nyheteridag.se/innebandyflickor-uppmanades-ta-pa-langbyxor-for-att-blidka-muslimer-under-tavling-i-nykoping/

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

22 Comments on Zaalhockeymeisjes belaagd door moslimmannen – werden gedwongen te vluchten en kregen te horen voortaan een lange broek te dragen

 1. Stomp op zijn smoel verdient die.

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // juli 21, 2017 om 03:36 //

  Ipv een lange broek lijkt mij een blaffer beter.
  Kunnen ze eerst de belagers om zeep helpen en daarna hendricus specibonen.

  Like

 3. Verregaande aanpassing en vermenging met barbaarse culturen leidt eerder tot cultuur verarming dan tot cultuurverrijking.
  Het goedpraten en bagatelliseren van het gebeurde in dit artikel draagt bij aan cultuur verarming; het loslaten van onze westerse normen- en waardenstelsel en het omarmen van het barbaarse.
  Het liefst waren de meisjes gekleed in lange, zwarte gewaden en een boerka. Dan was er niets aan de hand geweest . . . . .

  Like

 4. hebben ze daar in de buurt geen motorclub die even voor de veiligheid van de kinderen wil zorgen?

  Like

 5. Waarom hebben die ouders die laffe klootzak niet afgetuigd?, slap verraderlijk geouwehoer moet eens worden aangepakt.

  Like

 6. JackvanderVeen // juli 21, 2017 om 10:15 //

  Wat moeten loodgieters (of hoe men die lui ook noemt, bijvoorbeeld moslims, houthakkers) in Zweden. Flikker hen terug naar de oneindige wegen van de woestijn.

  Like

 7. N.E. Derlander // juli 21, 2017 om 13:56 //

  Die leiders zijn dus wat de bescherming van je kind betreft niet te vertrouwen. Deze leiders kiezen immers voor de makkelijke weg: er zijn cultuurverschillen en uw kind overdrijft misschien wel een beetje. Of die kinderen heel angstige momenten hebben meegemaakt komt kennelijk niet in de hoofden van deze leiders op, omdat zij het wellicht niet aandurven daarover na te denken. Ik zou mijn kind nooit meer met zo’n leider mee laten gaan…………………

  Like

 8. Wat een achterlijk land.

  Like

 9. Het word hoog tijd dat er eens wat vrouwen ,dochters en nichtjes van al die politieke outlullen die dat moslim kut volk naar hier hebben gehaald te grazen worden genomen door dat moslimtuig , Deze politieke elite die deze import hebben toegestaan en bevorderd dienen zsm voor een volks tribunaal berecht te worden en in het gevang geflikkerd of nog beter ,gestenigd .

  Like

 10. rotsus1958 // juli 21, 2017 om 19:02 //

  Tja, ik wilde eigenlijk niet reageren maar dat blijft mij bijten…..
  @goof,
  Prima idee maar WIE gooit hun voor een volkstribunaal om te berechten, WIE flikkert hun in het gevang, WIE stenigt ze….WIE oh WIE???
  @JackvanderVeen,
  WIE flikkert ze terug naar hun oneindige wegen in de woestijn?????
  WIE oh WIE???
  @skeeter,
  Een blaffer is verboden, ook in Zweden, daar heeft de elite wel voor gezorgd!!!!
  Wat ik hiermee wil zeggen moge duidelijk zijn, toch….????
  Fijne avond verder beste toetsenbordhelden!!
  W.g.
  Gladiator

  Like

 11. De geesten bij de gewone man zijn er nog niet genoeg rijp voor omdat dit soort criminaliteit nog niet tot hun inner circle heeft toegeslagen terwijl ze ook weten dat het hun binnenkort ook gaat raken. Ik denk dat steeds meer mensen onderhand bereid zijn tot burgerlijke ongehoorzaamheid en bereid zijn de strijd aan te gaan met de politieke elite die zichzelf schandalig verrijkt en elkaar de balletje toespelen van zakkenvullen en mats baantjes .

  Helemaal als je vandaag weer kon lezen hoe de Pvda elite elkaar de mooie baantjes toespelen met zg. adviesdiensten met absurde beloningen . Ze moeten de gehele Pvda top aan de kant flikkeren en het moet verboden worden dat ze ooit nog als ambtenaar worden aangenomen of een bestuurlijke functie krijgen. bah bah bah hoe verrot en ziek kan een partij zijn en dan nog vreemd opkijken ook dat ze bij de verkiezingen tot een splinterpartijtje zijn gedegradeerd . Asscher kan nog zo zijn best doen maar als hij hier niets aan gaat doen dan is het klaar met dat zooitje hypocriete politici zonder capaciteiten .

  Like

 12. Feniks // juli 21, 2017 om 19:48 //

  De frustratie loopt op en op in een rap tempo.
  En heel, heel erg veel mensen lopen zich momenteel af te vragen HOE en WAT kunnen we doen.
  Sprak vandaag een goudhandelaar, ze zien een giga toename van nieuwe klanten die de ontwikkelingen ook niet meer vertrouwen.

  Liked by 1 persoon

 13. Feniks // juli 21, 2017 om 19:59 //

  Rotsus..
  Toetsenbordenhelden?
  Mijn inschatting van deze toetsenbordenhelden is dat ze voorbereid zijn.

  Oerhollands spreekwoord “Nood breekt wetten”. Dus Ode aan alle toetsenbordenhelden!
  Dus flikker op met je toetsenbordenhelden!

  Liked by 1 persoon

 14. skeeter // juli 21, 2017 om 20:43 //

  Rotsus, regels zijn er om te breken, als je dat nog nooit gedaan hebt geef ik je weinig kans van overleving.

  Like

 15. Feniks // juli 21, 2017 om 21:18 //

  Dag Rotsus,
  Doe je eigen ding.
  Mijn witte herder gaat zojuist ineens totaal over der zeik.
  Waakzaam, Grommen Blaffen en totaal Alert!
  Vindt maar eens zo’n bommelder,
  Ik ga met haar fokken, mits ik een goeie reu kan vinden.
  Pupjes zulken enkel gaan naar kenners en zullen niet goedkoop zijn.

  Like

 16. Ach ja, de islam idiotie rolt over Europa heen.
  En daar waar de 1 het voor kennisgeving aanneemt en zich vervolgens omdraait en -voor zolang het nog kan- doorgaat met zijn tijd te verdrijven met DWDD, P. de Leeuw,etc., is de ander goed voorbereid voor als het moment aanbreekt dat er ‘gehandeld’ dient te worden.

  PS: voor het geval de aivd meeleest op site’s als deze (en dat doet ze),…alles hierboven is van horen zeggen. Kusje.

  Like

 17. Waar blijven die Zweedse vaders nou van die meisjes?

  In slaap gesust?

  Laffe verraderlijke zakken zijn het.

  Iedere vader komt toch voor zijn dochter op, als die in de penarie zit .

  zou in ieder geval jeukende handen hebben en ff bezoekje brengen bij de ‘cultuurverrijkers met andere vaders met een honkbalknuppel of zwaarder ‘geschut’.

  Like

 18. Feniks // juli 21, 2017 om 22:45 //

  Ach ja Axel, ach ja..zucht, zucht en ach ja…zucht en zucht, want de AIVD..
  Fubar is van mening dat collaborateurs moeten worden terecht gesteld.
  Deel jij die mening?
  Durf je daar ook voor uit te komen?

  Like

 19. Feniks // juli 21, 2017 om 22:47 //

  Kusje..

  Like

 20. @rotsus1958
  Je stelt een hoop vragen met impliciet beschuldigingen maar feitelijk weet je niet wie hoe wat doet en dat is eigenlijk nu nog onbelangrijk. Eerst moeten de stukken goed worden gezet, de geesten gerijpt en de noodzaak groot genoeg door de druk op te voeren voor het ultieme doel:
  De TOTALE GLOBALE ENDLÖSUNG DER MUSLIMFRAGE. En meer. Ook de cultuur, elke herinnering, de geschiedenis, ALLES wat nog zou kunnen doen denken aan die verachtelijke zieken, moet worden vernietigd. Daar gaat nog best wat tijd overheen. Omarm daarom elke aanslag, moedig dit aan! Vergeet niet dat elk slachtoffer tientallen of meer medestrijders genereren.
  Alles wijst erop dat wereldwijd langzaam de voorwaarden worden geschept voor dit bloedige festijn. Feitelijk is het al sluimerend bezig, in Myanmar, (Oost) China, Rusland, Filipijnen.
  Helaas zal nog veel van ons bloed moeten vloeien. Laten we hopen en sturen als dat kan, dat dat diegenen zijn die hier allemaal verantwoordelijk voor zijn!

  Like

 21. Collabos zullen uiteindelijk de bomen versieren.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: