Nieuw

“Ik wil voor Allah sterven” – Amokmoslim messteekt politieagent

Amokneger Saidou Mamoud Diallo wordt door de Italiaanse politie afgevoerd.

Italië – “Ik wil voor Allah te sterven” scandeerde een moslimmigrant die afgelopen maandagmiddag op het centraal station in Milaan een politieagent met een mes aanviel .

De 31-jarige Saidou Mamoud Diallo uit Ghana bevond zich dicht bij de luchthavenbus op het centraal station toen een werknemer merkte dat hij stond te schreeuwen. Toen de employee hem vroeg wat hij wilde trok Diallo een mes en begon bedreigingen te uiten.

Het personeel barricadeerde zich in de shuttle bus en belde de politie, die bij aankomst door de islamiet meteen werd aangevallen. Een politieagent kreeg een messteek in de schouder. Gelukkig droeg de politieagent een kogelvrij vest en werd slechts licht gewond.

Toen men het geval Diallo nader onderzocht kwam naar voren dat hij onder vier verschillende identiteiten bij de Italiaanse autoriteiten bekend staat, en al meerdere malen gearresteerd was – onder andere voor agressief gedrag. Begin juli had hij een bevel tot uitzetting gekregen. Ondanks het deportatiebevel was hij in staat om zich vrij in het land te verplaatsen.

Bron:

http://milano.repubblica.it/cronaca/2017/07/20/news/poliziotto_accoltellato_centrale_milano-171219367/

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4949 Articles)
Altijd in oppositie.

16 Comments on “Ik wil voor Allah sterven” – Amokmoslim messteekt politieagent

 1. Tijl Uylenspiegel // juli 21, 2017 om 23:44 //

  Aha…. een verwarde man ! Ja hoor we hebben er weer één ! Het gespuis wisselt eenvoudiger van naam dan een normaal mens van ondergoed. En natuurlijk heeft het ook nu weer niks te maken met de islam. Sterker nog; als je dat zelfs maar insinueert dan ben je aan het discrimineren en als je niet uitkijkt ook nog een racist…..

  Like

 2. JackvanderVeen // juli 21, 2017 om 23:53 //

  Tijl, mag ik dan maar een racist en discrimineerder zijn. Maar ergens zegt mijn verstand dat amoebes, zwart en getint bruin, de handleiding tot overleven die islam heet, niet goed begrijpen of hen verkeerd is uitgelegd. Dat laatste is weer de schuld van het amoebische analfabetisme.

  Like

 3. skeeter // juli 22, 2017 om 00:30 //

  Tijl, het intereseert mij geen ene mallemoer als iemand mij voor racist uitmaakt, zolang als ze islam als een ras bestempelen geef ik het onmiddelijk toe. En een luie neger blijft een luie neger.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // juli 22, 2017 om 00:59 //

  Vergis ik mij nu of denken jullie écht dat ik ervan wakker ligt als iemand zegt dat ik discrimineer of dat ik een racist ben ? Ik vind het tegenwoordig een geuzennaam.
  { O } Racist
  { O } Nazi
  { X } Wakker !

  Like

 5. skeeter // juli 22, 2017 om 03:53 //

  { X } Racist, sommige rassen zijn gewoon inteligenter en wakkerder, oh shit Tijl wakker is ook racist.

  Like

 6. Europa is een groot gekkenhuis,inclusief politici en rechters ook dat tuig is niet pluis.

  Like

 7. Deze gast is een imbeciel. Allah is een verzinsel, een waardeloze afgod en tot niets in staat. Psalm 115: ‘Hun afgoden zijn van zilver en goud, het werk van mensenhanden. Ze hebben een mond maar kunnen niet spreken, ze hebben ogen maar kunnen niet zien, ze hebben oren maar kunnen niet horen, ze hebben een neus maar kunnen niet ruiken, ze hebben handen maar kunnen niet voelen, ze hebben voeten maar kunnen niet lopen, geen geluid komt uit hun keel. Zoals zij, zo worden ook hun makers en wie erop vertrouwen.’ Zo is het.

  Like

 8. Waarom niet door de kokosnoot geschoten?.

  Liked by 1 persoon

 9. Het feit is dat dit soort van mafkezen veel teveel media aandacht krijgen is eigenlijk al helemaal fout want het zet andere idioten aan tot acteren.
  Dit soort mafkezen zet je zonder enige vorm van berechting tegen de muur en verder geen aandacht aan geven en niets zeggen tegen die 70 maagden daarboven.

  Like

 10. Claudia M. // juli 22, 2017 om 19:04 //

  Zo’n deportatiebevel werkt goed zeg… intussen loopt de zoveelste zwaar “verwarde” man doelloos over straat met een mes te zwaaien, verwondt daarbij een agent en wil sterven. Ga terug naar Ghana en zoek een mooie hoge brug zou ik zo zeggen! Lazer op met je idiotie!

  Wat moeten wij met deze idiotie? Waar blijven onze mensenrechten? Die, waarbij we veilig over straat kunnen, ook midden in de nacht! Waarbij we van verbaal geweld, waar bovendien niemand om vraagt, verschoond blijven! Waarbij we de achterdeur op een mooie dag open kunnen laten en als we even boven zijn geweest, niet verrast worden door rovende tintio’s die het mijn en dijn principe nooit geleerd hebben!

  Like

 11. Submitter/Overgevende ++ MONOtheist // juli 22, 2017 om 21:54 //

  Allah does not forbid you from those who do not fight you because of religion and do not expel you from your homes – from being righteous toward them and acting justly toward them. Indeed, Allah loves those who act justly. (8)
  Quran 60:8

  Say, “O disbelievers, (1) I do not worship what you worship. (2) Nor are you worshippers of what I worship. (3) Nor will I be a worshipper of what you worship. (4) Nor will you be worshippers of what I worship. (5) ****For you is your religion/law, and for me is my religion/law.” (6)****
  Quran 109:1-6

  Say, “I am not something original among the messengers, nor do I know what will be done with me or with you. I only follow that which is revealed to me, ***and I am not but a clear warner.****”
  46:9

  And say, “The truth is from your Lord, so whoever wills – ***—let him believe; and whoever wills – let him disbelieve.”—*** Indeed, We have prepared for the wrongdoers a fire whose walls will surround them. And if they call for relief, they will be relieved with water like murky oil, which scalds [their] faces. Wretched is the drink, and evil is the resting place. (29)
  Quran 18:29

  Zulke verzen zien jullie niet, want jullie zijn gehersenspoeld door de media. De enige waarheid is niks anders dan de Koran. Alle andere boeken uit de ”islamitische wereld” naast de Koran is polytheïsme. De Koran is de ENIGE bron van Islam, want de weg van GOD is de ENIGE weg.

  Like

 12. Republikein // juli 22, 2017 om 23:07 //

  Ameube er bij halen getuigt van grote kennis.

  Like

 13. Fikkie // juli 23, 2017 om 04:07 //

  Die vluchten van het Argentijnse regime eind jaren 70 zouden in Europa de oplossing kunnen brengen..

  Like

 14. skeeter // juli 23, 2017 om 04:13 //

  Fikkie, one way ticket to hell? lijkt me vrij onvoordelig vergeleken bij bv hondevoer van maken

  Like

 15. @Malloot, die enige weg is een doodlopende weg.

  Like

 16. Gerrit Tienkamp // juli 23, 2017 om 12:20 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: