Nieuw

Een heel gewone kiosk in het sociaaldemocratische kalifaat Malmö

Kiosk in Malmö.

Door: Av Pettersson

Het nieuwe spannende Zweden – Bovenstaande foto’s laten zien hoe een kiosk eruitziet van binnen en buiten die gelegen is op het kruispunt van de Lantmannagatan en Jespersgatan in Malmö, aan de rand van de beruchte immigrantenwijk Seved.

Nadat het winkelpersoneel onlangs in korte tijd drie keer slachtoffer is geworden van gewapende beroving is de kassa met onder andere tabaksproducten in een stalen kooi gevestigd. De eigenaar van de winkel heeft me verteld dat deze beveiligingsmethode steeds gewoonlijker gaat worden in vergelijkbare winkels in Malmö. Behalve de stalen kooi is er ook videobewaking en alarm aanwezig in de winkel.

Deze kiosk is gelegen op ongeveer vijftig meter van de Afghaanse vergaderzaal waar een 34-jarige Afghaan iets meer dan een maand geleden werd doodgeschoten. Dus een echte multiculturele omgeving, met andere woorden een omgeving waar moorden, explosies, overvallen, autobranden en mishandeling schering en inslag zijn.

Een omgeving waar elke politiek correcte politicus zijn best voor heeft gedaan om in Malmö te verwerkelijken, en boven verwachting zijn ze daar meer dan succesvol in geslaagd.

Deze politiek correcte nitwits kunnen trots zijn op hun verandering van wat eens een normale Zweedse stad was en nu een multicultureel moeras is, wat voornamelijk wordt bewoond door multiculturele wilden, waar als gevolg winkelpersoneel nu achter tralies moet verschansen om zich veilig te voelen.

Maar dit geldt uiteraard niet voor de kioskeigenaars die behoren bij de “Zweden met een andere achtergrond”, en een bedrijf runnen waar men voornamelijk smokkelwaar verkoopt en schijt heeft aan de Zweedse wetten, zoals het verbod op de verkoop van alcohol en sigaretten aan minderjarigen en waar btw een onbekend begrip is, en eventueel aangestelde werknemers natuurlijk zwart werken.

Bron:

En helt vanlig butik i det socialdemokratiska kalifatet Malmö

 

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

4 Comments on Een heel gewone kiosk in het sociaaldemocratische kalifaat Malmö

 1. Feniks // juli 21, 2017 om 22:21 //

  Off topic.
  misschien heb ik het eerder gepost..?

  Film (nog steeds) op youtube “Time of Violence, deel 1 en 2”.
  Historisch document verfilmd.
  Illusratief voor hoe de Islam te werk gaat, toen en nu.

  Like

 2. Tijl Uylenspiegel // juli 21, 2017 om 23:55 //

  “Maar dit geldt uiteraard niet voor de kioskeigenaars die behoren bij de “Zweden met een andere achtergrond”
  Zoals een zegswijze zegt; het is slecht stelen van een dief

  Like

 3. Kraftavilqa // juli 22, 2017 om 14:04 //

  Het wordt steeds duidelijker waarom Anders Behring Breivik zich richtte op het gebroed der rooien, hij zag de bittere noodzaak van het inperken van de voortplanting van de linksgekken. Zoals de fokwoede der mohammedemonen een demografische tijdbom vormt zo vormt de voortplanting van linksvolk een evenzo gevaarlijke ideologische tijdbom.

  Like

 4. Ik voor zie binnen enige decennia een Nationale Breivik Dag.
  Misschien wel op 1 mei.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: