Nieuw

Dappere vrouwen in islamitische staten verdienen meer steun

Door: Afshin Ellian

Zes seconden, zes gevaarlijke seconden in Saoedi-Arabië. Zes seconden zouden een paar Mohammedaanse eeuwen ongedaan kunnen maken. Een jonge vrouw liep vrijelijk en gracieus in een niet echt levendig dorp in Saoedi-Arabië.

Zij werd door vrienden of familieleden gefilmd: zij liep in korte rok en topje. De baardmannen werden rood van woede. Zij wilde niemand provoceren. De bewegende beelden – ja daarin beweegt een vrouw – waren alleen te zien op Snapchat. Waarschijnlijk is het filmpje uitgewisseld tussen de vrienden en zo kwam het op internet terecht.

Het Saoedische meisje liep gracieus door Ushaiger, een eeuwenoud pelgrimsdorp ten noordwesten van de Saoedische hoofdstad Riyad. De religieuze zedenpolitie van Saoedi-Arabië hield haar aan.

Lees verder:

http://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2017/07/dappere-vrouwen-in-islamitische-staten-verdienen-meer-steun-524971/

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4968 Articles)
Altijd in oppositie.

1 Comment on Dappere vrouwen in islamitische staten verdienen meer steun

  1. Onbegrijpelijk dat zo’n stomme muts in de hel met wasbenzine zat te spelen. Waarschijnlijk heeft ze goede papieren want ze schijnt weer vrijgelaten te zijn. Maar dat kan ook een propagandastunt zijn die nu even past en dat ze ergens in een zuurbad ligt te weken.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: