Nieuw

TURKEY EXPOSED US BASE LOCATIONS TO ISIS

The latest case for why the United States cannot and should not be a member of any military alliance that includes an Islamic terror state. In this case, we have one Islamic terror state passing information to another Islamic terror state against an infidel enemy.

Our “Turkish allies” against Islamic terror are as trustworthy as our “Pakistani allies” were. 

In the latest display of Turkish anger at U.S. policy in Syria, the state news agency has divulged the locations of 10 U.S. military bases and outposts in northern Syria where the U.S. is leading an operation to destroy the so-called Islamic State in its self-styled capital of Raqqa.

The list published by the Anadolu news agency points to a U.S. presence from one end to the other of the Kurdish self-administration region—a distance of more than 200 miles. The Anadolu news agency even listed the number of U.S. troops in several locations and in two instances stipulated the presence of French special forces.

Daniel Greenfield, FrontpageMag >>

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7433 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on TURKEY EXPOSED US BASE LOCATIONS TO ISIS

 1. Lekkere bondgenoot die Erdogan.

  Erdogan Says ‘Chop Off The Heads’ Of Traitors | The Daily Caller
  http://dailycaller.com/2017/07/16/erdogan-says-chop-off-the-heads-of-traitors-video/

  Turkey, Erdogan vows to behead plotters – FRANCE24 correspondent

  Erdogan wordt zo een tweede Robespierre.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Maximilien_Robespierre

  Like

 2. Hoog tijd om die turkse fascisten een toontje lager te laten schreeuwen.
  Boycot turkije!!!.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: