Nieuw

Sharia gelijkende kledingregels ingevoerd voor vrouwelijke golfprofessionals

Golfspeelsters in Iran.

Deelneemsters aan de vrouwelijke pro league in golf, de zogenaamde LPGA Tour, worden nu gedwongen zich kuiser te kleden. Volgens een recente beslissing van de LPGA organisatie is het vrouwen niet langer meer toegestaan om kleding te dragen die te veel huid laat zien.

De kledingkeuze van de vrouwelijke golfprofessional Michelle Wie is volgens LPGA niet meer toegestaan.

Het nieuwe verbod omvat shirts zonder armen en kragen, blouses met voor of achter een diep uitgesneden hals, korte broeken en korte rokken. Sharia politie-achtige functionarissen moeten ervoor zorgen dat de kledingvoorschriften niet overtreden worden. Iedereen die betrapt wordt op het schenden van de kledingregels krijgt een boete. De boete is vastgesteld op 1000 dollar en is cumulatief bij een volgende overtreding.

Het is niet duidelijk waarom deze regels zijn geïntroduceerd, maar de lobbistische druk van de nieuwe puriteinse feministen en islamitische organisaties, die in dit opzicht een gemeenschappelijk standpunt over de vrouw hebben, heeft waarschijnlijk hieraan bijgedragen.

De nieuwe kledingvoorschriften voor vrouwelijke golfers is slechts één van de vele voorbeelden hoe de “derde feministische golf” en de islamisering van het Westen tot beperking leidt van de vrijheid van vrouwen.

Bron:

http://www.dn.se/sport/linne-forbjuds-pa-lpga-touren/

http://avpixlat.info/2017/07/17/sharialiknande-kladregler-infors-for-kvinnliga-golfproffs/

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4949 Articles)
Altijd in oppositie.

10 Comments on Sharia gelijkende kledingregels ingevoerd voor vrouwelijke golfprofessionals

 1. Die 2 tuttelbollen die naast die 3 vrouwtjes staan spelen vast op safe.
  Die hebben alvast weer een burqa aangetrokken.

  Liked by 1 persoon

 2. En 1tje loopt er ook nog op krukken.

  Liked by 1 persoon

 3. Toch hebben die moslims een punt met die blotekontenkleding die sommige dames dragen. Ik zie ze bij de snoep- en snolschappen van de Appie lopen, of eigenlijk meer waggelen. Zeugen van 200 kilo verpakt in een kort rokje waar de hele zooi met haar en al onderuit bulbt en een mouwloos hemdje dat 14 maten te klein is. Een ware gesel met prikkeldraad voo het oog. En teenslippers, zodat je onmiddellijk aan die meurende grot met bijpassende vette teen moet denken. Nee, die boerka hebben ze groot gelijk mee of anders maar een vertoningsverbod met zware sancties zoals verbanning naar Rottummerplaat waar het enige Nederlandse AZC nog staat met #dobberzeugliefhebbers.

  Like

 4. @Breinbrouwsels, kan ik me goed in vinden, een Boerka gebod voor dikke dames in veel te strakke kleding met uitpuilend lillend wit vlees, dat doorspekt is met opgezwollen blauwe aderen, die je proberen te verleiden, bah, bah!.
  @BertG, hahaha.

  Liked by 1 persoon

 5. Is het water dat ze drinken wel halal??

  Like

 6. Oke de legging zou verboden moeten worden (zeker vanaf een bepaald gewicht) maar al die ophef over vrouwen die zich degelijker moeten kleden……Wat te denken van spijkerbroeken die bekant op de knieen hangen zodat het merk boxershort vooral goed te zien is?

  Liked by 1 persoon

 7. @Amanda Holland
  Ligt toch echt aan het formaat drillerig vet wat er onder zit. Lekkere wijven mogen van mij (officiële toestemming, want man) elke dag #rokjesdag vieren en om de week #BroekOpJeEnkels en #NoBra.

  Like

 8. Amanda, bedoel je zo iets.

  Like

 9. Die man is voor zijn 35e afgekeurd.

  Like

 10. Of hij wint goud op de OS bij het onderdeel gewichtheffen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: