Nieuw

Rechterhand Van der Laan blijkt frauderende moslimbroedster

lijfspreuk van de moslimbroederschap

Verdomd succesvol die aangekondigde infiltratie van binnenuit door de moslimbroederschap in Amsterdam. De PvdA maakt het deze stealth-jihadisten, die op het nippertje nog net niet door Trump op de lijst van internationale terroristische organisaties gezet is, dan ook wel erg makkelijk. De hoofdstedelijke PvdA biedt Amsterdam aan op een presenteerschaaltje.

De gemeente Amsterdam heeft een topambtenaar geschorst op verdenking van vriendjespolitiek en fraude met declaraties. De vrouw is de rechterhand van burgemeester Van der Laan in de strijd tegen radicaliserende moslimjongeren. „De burgemeester vaart blind op haar kennis”, zegt een goede bekende. Telegraaf >>

Eberhard vaart niet alleen blind, Eberhard ís blind. En in het geval van islam is dat een bewuste keuze van de met zijn eigen dood koketterende rampsocialist. En, dat valt Van der Laan zeer kwalijk te nemen. Het maakt hem feitelijk ongeschikt om burgemeester van deze stad te zijn. 25% van de Amsterdamse bevolking is mohammedaan en hangt een gedachtengoed aan dat haaks staat op en onverenigbaar is met een moderne democratische samenleving, als je dan halsstarrig weigert om kennis te nemen van die ideologie, dan ben je ongeschikt. Punt.

In 2013 duikt de naam van Saadia Ait-Taleb al op in een stuk op GeenStijl (*), dat ze opdrachten verstrekt aan moslimbroeder Elforkani, maar het duurt tot 2017 voor ze op non-actief gesteld wordt (AT5).

Een woordvoerder laat aan de krant weten dat de schorsing betrekking heeft op ‘meldingen over belangenverstrengeling cq onregelmatigheden in de bedrijfsvoering’. Volgens een bron van de krant zou T. iemand hebben ingehuurd met wie ze een relatie heeft of heeft gehad.

Saadia Ait-Taleb werkte bij de dienst Openbare Orde en Veiligheid en was tot voor kort programmamanager Radicalisering en Polarisatie. Een pyromaan bij de brandweer.

Na de moord op Theo van Gogh bedacht Job Cohen dat ‘de boel bij elkaar gehouden moest worden’ en dat dat via de inschakeling van de islam, de ideologie die Mohammed B. tot de moord gedreven had, zou kunnen. Job Cohen zal de geschiedenis ingaan als de moskeeënbouwer van Amsterdam. Hij gaf illegaal 2 miljoen aan de Westermoskee en onder zijn leiding verschenen er in Marcouch‘ stadsdeel de Poldermoskee en de Blauwe moskee van voornoemde ElForkani (meer over die moskeeën onder het linkje naar Marcouch).

Bij de oprichting van beide moskeeën was stadsdeelburgemeester Marcouch nauw betrokken, met als bijzonderheid dat zijn broer Moussa Marcouch een tijdlang penningmeester was van de Nederlandse tak van de Moslimbroederschap, die de Blauwe Moskee had zullen exploiteren. Elsevier >>

Elke keer weer kennen al die moslimpjes elkaar en graaien geld uit de Nederlandse ruif om onder het toeziend oog van de PvdA onder elkaar te verdelen en de islam verder uit te bouwen.

Saadia Ait-Taleb was tot voor kort programmamanager Radicalisering en Polarisatie. Jaren daarvoor in Amsterdam-Oost stelde stadsdeelburgemeester Elatik een ‘projectleider vervreemding en polarisatie’ aan, in de persoon van Mohamed Azahaf.

Het was nogal opmerkelijk dat uitgerekend deze Azahaf door Elatik werd aangezocht – en nog wel voor deze functie. Hij had namelijk eerder zowel de terreuraanslagen van Al Qaida als de moord op Theo van Gogh toegejuicht (Elsevier).

Islam bestrijden met meer islam is als vuur bestrijden door er olie op te gooien. De bezem moet door Amsterdam. De PvdA moet verboden worden als de collaborerende organisatie die het is, en alle mohammedanen moeten uit elke bestuurslaag geschopt worden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

13 Comments on Rechterhand Van der Laan blijkt frauderende moslimbroedster

 1. Eigenlijk zijn Cohen en vd Laan de kapo’s van nu.

  Like

 2. Krelis // juli 20, 2017 om 21:43 //

  Goed bezig, die Syp Winia van Elsevier. Al eerder gaf hij een ijzersterk betoog waarom Marcouch geen burgemeester van Arnhem of whatever welk stad/dorp mag worden.
  Ik krijg steeds meer waardering voor die man.

  Like

 3. JackvanderVeen // juli 20, 2017 om 21:58 //

  VanDerLaan, de beste burgemeester ooit tijdens de beste neerlands kabinetten ooit.
  Er komt nog veel meer stront bovendrijven. Waar zwarten en moslims met geld of waardegoederen in aanraking komen, daar wordt gestolen en gefraudeerd als de ziekte.
  Het zit in hun genen en ze ondersteunen elkaar daarin zelfs.

  Like

 4. Like

 5. Eberhartje kan Mokum en NL een plezier doen door van de Stopera af te springen.
  Al zal drs Aleksandor P. er niet blij mee zijn, want die veilingnazi is gek op oude her te gebruiken onderdelen.

  Liked by 1 persoon

 6. Het gaat overigens wel erg stinken naar landverraad op het Amsterdamse stadhuis.
  De pvda moet verder kapot, zelfs nu blijken ze nog in staat om de Nederlandse samenleving ongelooflijke schade toe te brengen.

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // juli 20, 2017 om 23:51 //

  Is Elastik getrouwd ? Nou dan moet je als man toch wel helemaal ten einde raad zijn ! Wat een lelijk mokkel is dat zeg. En ze lult nog sneller dan Matthijs van Nieuwkerk en dat is een prestatie van formaat. Gaat iemand me straks ook nog vertellen dat ze een kind heeft ? Ze zijn tegenwoordig tenslotte steeds knapper met reageerbuis bevruchting….

  Like

 8. Lekker zooitje in ‘NSB-stad’ amsterdam.

  Amsterdam lijkt overgenomen te worden/ te zijn door ‘mosliminfiltranten’

  En de amsterdammers pikken dat maar?

  Leuk hè ‘multikul’?

  Hij is fijn. Sic!

  Like

 9. Like

 10. wouteenhoorn // juli 21, 2017 om 16:29 //

  Ja, die PvdA toch Wie had dat nou aren terug durven denken. Het was de rddr van de arbeiders beweerden ze. U mag lachen hoor Het nederlandse volk is gelukkig iets wijzer geworden Ik zeg iets want in de peilingen stijgt dat verschrompelde partijtje weer.

  Like

 11. Willem // juli 21, 2017 om 17:31 //

  De sociale jihad in werking met taqiyya argumenten.

  Like

 12. Like

1 Trackback / Pingback

 1. IslamCollaborateur Van der Laan voert sharia in in Islamsterdam – PVV Verboten – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s