Nieuw

Hoeveel betaal jij voor de “heilige strijd”?

Ingezonden door: Van Hamelen

Om te beginnen is de kans dat jij niet betaalt voor de Jihad vrijwel nihil. Tenzij je geen gebruik maakt van met accijns bezwaarde producten, nooit btw betaalt en verder iedere vorm van belasting ontduikt, betaal je per definitie mee aan de Jihad. De belastingbetaler is daardoor massaal schuldig aan het subsidiëren van oorlogen en terroristische organisaties. Om nog maar niet te spreken over het feit dat wij massaal, met het financieel ondersteunen van Islaminstituten, helpen de ideologie te verspreiden die ons belooft te vernietigen.

Oud nieuws, zou je zeggen. De reden dat dergelijke situaties standhouden is omdat regeringen blijven investeren in die waanzin. De bedragen die in “goede doelen” en “hulporganisaties” gestort worden komen allemaal voor rekening van de belastingbetaler. Dat er vaak schimmige constructies zijn waarmee kwaadwillende partijen geld doorsluizen om te besteden aan een Jihad, wordt maar al te graag onder het tapijt geschoven. De belastingbetaler op de hoogte stellen van het feit dat ze bijdragen aan oorlogen en de eerst volgende aanslag, zou misschien wel eens niet zo positief uit kunnen pakken voor de schatkist.


Maar buiten alle “goede doelen” die de overheid ondersteunt en de subsidies die ze verstrekt, is er nog een belangrijke financiële steun voor de “heilige oorlog”. Namelijk, de consument. Buiten het feit dat er natuurlijk belasting betaald wordt over producten, goederen en diensten, zijn sommigen van de bovengenoemde uitzonderlijk voordelig voor terroristische organisaties. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de HALAL-industrie. Er is al bij meerdere HALAL organisaties geconstateerd dat zij niet zuiver handelden en zo verdwenen er al vele euro’s in de zakken van kwaadwillenden.


Zo hebben we ook nog de verzekeringsmaatschappijen en andere schimmige bedrijven die zaken doen in de wapenindustrie. Wie weet wat voor handel ze nog meer drijven waar wij als consument en belastingbetaler aan meebetalen. Deze ondernemingen waar jij als consument gewoon klant kunt zijn dragen bij aan de Jihad. Wapenhandelaren kijken alleen naar geld en voorzien alle strijders in een oorlog zolang ze maar betalen.


De media neemt ook een grote rol voor hun rekening als het aankomt op het ontvangen van subsidies en het verspreiden van de onderdrukkende ideologie van de Islam. Medeverantwoordelijk voor de propaganda die dergelijke zenders uitzenden zijn de overheid, dus de belastingbetaler, sponsoren, leden van de zender en particuliere investeerders. Wij samen, want ook ik betaal belasting, houden dat in stand.

Nu beweer ik niet dat belasting betalen een slecht iets is, we kunnen er een hoop goede dingen mee doen. Wel beweer ik dat wij er met z’n allen systematisch voor kiezen om leiders aan het roer te zetten die ons belastinggeld verkeerd investeren. Bedenk dus voortaan goed waar jij je geld besteedt, bij wie jij een dienst afneemt of welke goede doelen jij steunt. Even belangrijk, zo niet belangrijker, bedenk voortaan goed welke partij jouw stem verdient! 

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7127 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Hoeveel betaal jij voor de “heilige strijd”?

 1. Tijl Uylenspiegel // juli 21, 2017 om 01:22 //

  Helemaal terecht deze constatering maar het valt niet mee daar verandering in te brengen, De overheid heeft zich na de oorlog steeds meer taken toegeëigend die eigenlijk helemaal niet bij een overheid thuishoren. Met de privatisering leek daar een einde aan te komen maar het tegendeel was waar, taken die ze hadden moeten behouden; Post en Openbaar Vervoer gingen in de verkoop terwijl het hele subsidie circus overeind bleef. Ontwikkelingshulp is geen overheidstaak, dat dien je over te laten aan charitatieve instellingen zodat mensen zelf kunnen bepalen hoeveel ze dat waard is, die instellingen dienen scherp gecontroleerd te worden zodat zeker is dat het geld op een goede manier gebruikt wordt en niet in de zakken van de directeur verdwijnt. Hulp bij hongersnood of andere calamiteiten dient altijd in de vorm van goederen te zijn en nooit in de vorm van geld, dat is vragen om ellende.

  Liked by 1 persoon

 2. skeeter // juli 21, 2017 om 03:57 //

  Tijl,
  Je betaalde vroeger verplicht voor ontwikkelings hulp via belasting aanslag ook al zie je de zielige negertjes liever verekken.

  Liked by 1 persoon

 3. Een vrije wereld is et 1 zonder belastingen en overheden. Maar hier in het westen leven ze in de illusie dat ze vrij leven, maar zijn slaaf op en top. In gevangenschap geboren weet je niet wat vrijheid is. Intillegent zijn ze hier al helemaal al niet. Ze kunnen hun land niet eens baas. Ze zijn hier eerder geprogrameerde robotten.

  Like

 4. JackvanderVeen // juli 21, 2017 om 10:22 //

  Ik mis in het bovenstaande 1 factor, namelijk al die uitkeringstrekkers die trouw maandelijks keiharde munt afdragen aan de jihadlievende instanties. Zo niet, dan wordt een plaats in de hemel niet gegarandeerd.

  Liked by 1 persoon

 5. @Tijl
  ***Hulp bij hongersnood of andere calamiteiten dient altijd in de vorm van goederen te zijn***

  Heb je helemaal gelijk in, echter kan het zelfs dan mis gaan.
  Weet even niet meer waar en wanneer het allemaal was dat hulpgoederen in grote hoeveelheden aankwam dat het bleef liggen of na afhalen door de ‘hulpbehoevenden’ werd verkocht op de zwarte markt.

  Liked by 1 persoon

 6. Tijl Uylenspiegel // juli 21, 2017 om 13:04 //

  Dat klopt Skeeter, het probleem is dat je er niet omheen kunt, het is niet zo dat ze vragen of je belasting wilt betalen, je wordt gedwongen belasting te betalen. En als je het niet eens bent met hoe de overheid onder andere jouw geld uitgeeft dan heb je maar zeer geringe mogelijkheden. Of eigenlijk moet ik zeggen geen mogelijkheden, je stem uitbrengen is net zoiets als het kopen van een staatslot, je weet dat de kans op succes nihil is.

  Liked by 1 persoon

 7. skeeter // juli 21, 2017 om 19:19 //

  Tijl het heeft allemaal geen ene flikker geholpen behalve dat nu de luie kaffers het gratis geld komen halen.

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // juli 21, 2017 om 01:22 //
  Hulp bij hongersnood of andere calamiteiten dient altijd in de vorm van goederen te zijn
  ———

  Eens zolang die goederen bommen en steriliserende chemicals zijn.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // juli 21, 2017 om 23:38 //

  Ben ik nu ineens bevordert tot Kop van Jut ? 😀

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: