Nieuw

“En toen waren alle werkschuwe asielparasieten plots als sneeuw voor de zon verdwenen”

Geweldig nieuws uiteraard, onze vrouwen en kinderen kunnen weer een stuk veiliger over straat, homo’s en lesbiennes kunnen weer gezellig hand in hand lopen en opa en oma worden niet meer de hersenen in geslagen voor een paar euro’s. Het asielparasieten probleem is opgelost, althans wanneer ik de berichtgeving in de mainstream media eens door de eerlijke ogen van mezelf bekijk en de keiharde waarheid zie wegkruipen als een Marokkaan voor een baan, waarbij hij voor elf uur in de ochtend zijn nest moet uitkomen.

Het Nederlandse Bureau voor Propaganda en andere Overheidszaken heeft de leugen de wereld ingesmeten dat de werkeloosheid wederom enorm is gedaald. Zo ver dat deze nu onder de 4,9% van de beroepsbevolking ligt. Geweldig nieuws natuurlijk en wanneer dit nu eens waar zou zijn dan zou het zo maar kunnen zijn dat het beter gaat met ons mooie Nederland. Dus waarom al dat sarcasme in mijn stukje tekst nu weer zo nodig op moet duiken dat begrijp ik zelf ook niet eens meer. De vlag zou moeten uithangen in plaats van deze stortvloed aan negativiteit die er nu weer uit mijn toetsenbord in de richting van onze arme lezers en lezeressen zijn weg aan het vinden is.

Rot toch eens lekker op met al die propaganda berichten, hoe kan de werkeloosheid zo historisch laag zijn terwijl mijn en ons Nederland een enorme lading kansloze asielparasieten binnen de landsgrenzen heeft moeten dulden, die allemaal moeten leven van onze sociale voorzieningen? Wanneer al dit spul eens lekker opflikkerde naar hun land van herkomst of een willekeurige andere islamitische zandbak dan konden wij allemaal op ons zestigste stoppen met werken. Dat zou pas goed nieuws zijn.

Hoe is het mogelijk om onder de 5% werkeloosheid van de beroepsbevolking te geraken?

Oh wacht daar hebben we het eerste addertje dat onder het gras komt uit gekropen. Beroepsbevolking even Wikipedia erbij pakken om dit addertje te tackelen.

De beroepsbevolking zijn alle personen boven een bepaalde minimumleeftijd die gedurende een bepaalde periode arbeid aanbieden. Het bestaat uit een een werkzaam en een werkloos deel.

Ah personen die arbeid aanbieden, dus personen die willen werken. Dat verklaart al een hele hoop aangezien je dus moet willen werken. Maar is het niet zo dat er van je verwacht wordt dat je op een bepaald moment gaat werken of in elk geval een poging daartoe gaat ondernemen?

Even verder lezen bij Wikipedia en het antwoord op deze vraag komt al bovendrijven.

In Nederland worden door het CBS tot de beroepsbevolking gerekend alle personen tussen de 15 en 65:[1]

 1. die ten minste twaalf uur per week werken;

 2. die werk hebben aanvaard waardoor ze ten minste twaalf uur per week gaan werken;

 3. die verklaren ten minste twaalf uur per week te willen en kunnen werken, daarvoor beschikbaar zijn en activiteiten ontplooien om werk voor ten minste twaalf uur per week te vinden, maar toch niet werken (werkzoekenden).

Inderdaad punt 3 daar gaat het dus om, willen en kunnen werken. De taal niet machtig zijn wil zeggen dat dit een prima smoes is om niet te kunnen werken en dan hoor je niet bij de beroepsbevolking en dus ook niet bij die 5%. Al die asielparasieten horen om die reden kennelijk niet tot de beroepsbevolking en ja dan dalen de werkeloosheidscijfers als een betonblok in de maas. De vele moslims die ons land reeds langer bevuilen en dagelijks in hun jurk op elk onmogelijk tijdstip moeten bukken in de haatkazerne met de reet richting hun pedofiele nep profeet kunnen niet werken en horen ondanks hun levenslange uitkering niet tot de 5% werkeloze. Hun vrouwen of hun bezit, net hoe je het wilt omschrijven, kunnen uiteraard ook niet werken daar ze of het huis niet uit mogen, geen Nederlands spreken, geen contact met mannen mogen hebben of in een tent rond moeten waggelen. Ook deze horen dus niet tot de 5%. Waar de niet werkeloze maar ook niet werkende asielparasieten die momenteel op vakantie zijn in hun land van herkomst toe behoren is mij eerlijk gezegd ook niet helemaal bekend, maar ze horen vast ook niet bij de 5% werkzoekende die ons land telt althans volgens de rekenmethode van het CBS.

En dan heb ik het nog niet eens over de Nederlanders van pak hem beet 45 jaar of ouder die gewoon niet aan de slag kunnen komen ondanks het feit dat deze groep dus wel wil werken maar eenvoudigweg kansloos is op de arbeidsmarkt.  Ook heb ik het niet over de schoolverlaters die niet aan de bak komen en de mensen die hun baan zijn kwijt geraakt aangezien vrijwilligers nou eenmaal goedkoper zijn. Vrouwen die weer aan de slag willen aangezien hun kinderen ouder worden en naar school gaan horen die wel of niet tot de 5% van de staatspropaganda berichtgeving?

Kennelijk is het cijfertje van 5% of beter 4,9% door de nodige andere cijfertjes behoorlijk beïnvloedbaar en is het nog niet zo eenvoudig om de exacte cijfers te achterhalen, waarom dan deze door de staat zo gewenste goednieuwsshow? Zijn er weer verkiezingen in aantocht en moet de propaganda hiervoor tijdig worden opgestart?

De toekomst zou het ons leren en laat ik daar nu juist zo bang voor zijn.

met groet Bolo

 

Doe mee met 8.344 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2107 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

15 Comments on “En toen waren alle werkschuwe asielparasieten plots als sneeuw voor de zon verdwenen”

 1. skeeter // juli 20, 2017 om 20:32 //

  Bij 5% werkeloosheid heb je als werkgever al heel veel moeite om een fatsoenlijke kandidaat te vinden voor een positie. Hier werken factoren zoals omscholing mee die een gedeelte van de 5% uitmaken zodat er misschien een net 2,5% aanbod overblijft. En dit onderste gedeelte van de workers pool is vaak oninzetbaar.

  Like

 2. Liked by 2 people

 3. JackvanderVeen // juli 20, 2017 om 21:46 //

  Die laatste opmerking daarmee zou je de spijker weleens op zijn kop kunnen slaan. Verkiezingen in aantocht!!!!!!
  Tegenwoordig gaan die haagse poppendokters gewoon op vakantie en kabinet/regering, of die er wel is of niet. Wat maakt het uit. Nederland gaat super (naar de kloten). Over 2maanden staat die duitse varkenskop, WimLex, weer zijn woordje mee te liegen. In voorbereiding op dat gejodel op prinsjesdag, doet het CBS haar leugens zovast geordend in de kast.
  Nog nimmer is het werkeloosheidscijfer na maand meien voor afloop vakantieperiodes omlaag gegaan in de nederlandse geschiedenis, maar in 2017 plotseling wel.
  Deze interimregering denkt ook dat het volk stom is. Maar Rutte en consorten, wie DENKT slimmer te zijn dan zijn opponenten komt altijd bescheten uit.

  Like

 4. Bless that day…..

  Like

 5. die ten minste twaalf uur per week werken.
  Ik lag bij punt een al helemaal dubbel bij punt drie had ik buikpijn en was aan een borrel toe .
  Mongolie klinkt als een heel vrolijk land ik denk dat ik maar verkas .

  Liked by 1 persoon

 6. Bij dit soort cijfers wordt aan alle kanten gemanipuleerd, de ene keer worden de allochtonen niet meegerekend en de andere keer juist wel en zo gaat het met de leeftijd, nieuwe Nederlanders of WAO´ers . Het is net wat voor cijfers ze willen hebben.

  Liked by 1 persoon

 7. Henk der Niederlànder // juli 20, 2017 om 22:42 //

  Maar Bolo toch geloif jij de msm niet meer.
  Je moet natuurlujk wel bedenken dat de invalide gelukzoekers niet onder werkelozen vallen.
  Je snapt na deze reactie wel dat deze nederlandse optimist alles geloofd wat het CBS en de msm te vertellen hebben.
  Nog niet gesproken van het aantal gelukszoekers dat in een wahjong regeling valt.

  Liked by 2 people

 8. Duchesne // juli 20, 2017 om 22:45 //

  Het aantal verkrachtingen is sinds 2017 ook met 100% gedaald als ik de statistieken mag geloven…..oeps, het word niet meer geregistreerd….

  Werkloos en in de bijstand zijn twee verschillende dingen en daarom is het cijfer 4.9%…

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // juli 20, 2017 om 23:21 //

  Werkeloos en bijstand zijn inderdaad verschillende dingen Duchesne maar beide groepen zijn wel degelijk verplicht actief op zoek te gaan naar werk. Het is niet zo dat als je eenmaal in de bijstand beland dat je dan niet meer hoeft te solliciteren, sterker nog; sinds gemeenten zelf opdraaien voor het geld dat besteed word aan bijstand zijn ze feller dan voorheen om mensen te pushen naar een betaalde baan.
  Betekent dat dat Tijl al die bullshit over dalende werkeloosheidscijfers dan gelooft ? Nee allesbehalve, bij statistieken moet je altijd eerst kijken wie ze gemaakt heeft, want je kunt er precies dat uithalen dat je vooraf voor ogen staat.

  Like

 10. De lachende Leugenaar snelt nu met vriend Jort door de Mokumse grachten.
  Wie staat er op een brug met een vuilnisemmer?.

  Like

 11. Er is al lang vastgesteld dat de werkeloosheid hier in ons landje rond de 20 % is als je de mensen gaat tellen die tot werken in staat zijn in de leeftijd tussen 18 en 67 jaar en die nu onterecht parasiteren van wat voor uitkering dan ook .

  Like

 12. Like

 13. Like

 14. Een leugenaar is MP.

  Like

 15. Dit is op toodlessss herblogd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: