Nieuw

Dit is het voorspel voor chaos en anarchie

Door: Duchesne

Mijn ouders, ze zijn rond de 70, financieel een stuk boven de middenklasse, redelijk hoog opgeleid en op professioneel vlak door de prestaties en vakkennis regelmatig gevraagd voor lezingen met een beloningsniveau voor een uur of minder een zaal toespreken waar ik een maand van moet leven. De helft van hun leven speelt zich af op de golfbanen over de hele wereld…

Ze waren gisteren op bezoek na een aantal weken in verschillende landen van Europa te zijn geweest. Ze hebben met eigen ogen de aftakeling en de openlijke criminaliteit gezien waarvan ze eerst dachten dat ik het overdreef. Niet langer jezelf veilig voelen in steden als Londen, Barcelona of Parijs, op straat letterlijk met openlijke agressie worden geconfronteerd en zelfs zo erg dat in Barcelona Spanjaarden mijn moeder te hulp moesten schieten.
Het zijn, het waren politiek correcte mensen, met een instelling dat iedereen gelijk is en dat we respect voor elkaar moeten hebben. Afgelopen weken zijn ze overal in Europa geconfronteerd met deze open instelling……en toen kwamen ze thuis…..

…eergisteren werden ze belaagd bij het verkeerslicht in hun eigen woonplaats, waar een auto met kleurlingen naast hun stilstond, de inzittenden naar hun spuugde, scholden, gebaren maakten en er zelfs een uit de auto stapte….omdat er geen rem meer is op dit soort gedrag….

We hebben het erover gehad en ik heb ze bijgepraat over de dingen die niet in de pers worden gezegd, afgelopen week bijvoorbeeld de autobranden in Frankrijk, de massa aanval in het zuiden van Duitsland door groepen migranten met stenen, flessen , kapmessen en zelfs een pistool op mensen die een historisch feest bezochten, over de situatie in London…..mijn moeder vertelde over de straat in Barcelona waar ze door moest uit het hotel naar de metro, vol met zwervers en overal handtasjes die uit elkaar waren gescheurd, een subtiel teken van misdaad, over het wachten op meer mensen voordat ze de metro in ging, omdat overal kleurlingen lagen en zaten…met agressie en haat in de ogen….

Dit is niet langer de wereld waarin je vrolijk op vakantie kunt en waar je rust vind in je vakantie, dit is het voorspel voor chaos en anarchie…

De pers zwijgt, verzwijgt en schrijft verhalen die soms totale leugens zijn, soms halve leugens. Onze mogelijkheid om te weten wat er in de wereld gebeurt komt grotendeels van de MSM af, en het bepaalt grotendeels ons beeld van de wereld waarin wij leven. Het bepaalt onze stemkeuze, het maakt dat wij de leiders krijgen die wij juist niet moeten hebben.

Misschien is het wel goed, dit soort berichten en dit soort “leiders”, want iedere burger die op een bepaald moment dit soort leugens doorziet word boos. Sommigen heel erg boos, vooral de mensen die geconfronteerd worden met deze leugens in levende lijve, bij een stoplicht, bij de metro of trein, gewoon op straat of in de winkel, via berichten van gezinsleden of familie die slachtoffer zijn geworden van misdaad door migranten en soortgelijken…

Ook in leugens zit een einde van het oprekken van de waarheid, in het manipuleren van berichten….als journalisten als Harald Doorenbos of Arnold Karskens al beginnen te protesteren tegen de leugens en het wanbeleid, als een instituut als CNN zo confronterend betrapt wordt op het verneuken van hun kijkers, dan wordt maar al te duidelijk dat de MSM aan hun taks zitten qua leugens…en de bevolking ook, maar dan anders.

Wat is eigenlijk het nut van asiel als de mensen die vervolgd worden en vluchten hier hun folteraars tegenkomen in wat een veilige haven had moeten zijn? En wie heeft ooit bedacht dat asiel een recht is? Jezelf verdedigen met wapens tegen gevaar is een recht, ongeveer het oudste recht dat er bestaat. Wel, precies dat recht wordt ons ontzegd, het recht om mens te zijn.

Er gaan miljoenen Nederlanders op vakantie, velen van hen leven het hele jaar in hun eigen kleine wereld en sommigen zien bijna nooit een kleurling/een migrant of een moslim. Welke drama’s zich zullen afspelen voor sommigen van die vakantiegangers zullen we niet snel weten, de pers houdt angstvallig al het negatieve nieuws weg de laatste maand, maar velen zullen uit eerste hand ervaren, en vele mensen zullen wijzer van hun vakantie terugkomen….

…Afgelopen week werden mijn ouders belaagd door een auto met enkele kleurlingen /migranten /moslims, natuurlijk word dat hier opgeslagen en straks bij de eindafrekening geteld, maar ik heb veel zin in een voorschotje….wie weet☺

Ik denk dat er op veel plaatsen al rekeningen zijn opgemaakt, ik denk ook dat als die worden gepresenteerd het zoveel mogelijk uit het nieuws zal worden gehouden, dat mensen die hun recht komen halen als verward, crimineel of racist zullen worden kaltgestelt, dus ik ga mezelf erop instellen dat bij dat soort berichten met moslims of migranten als “slachtoffer” zeer waarschijnlijk een medeburger zijn of haar recht heeft gehaald en dat de rek er gewoon uit was…mijn sympathie, mijn begrip en mijn goedkeuring, geweld is de enige optie die een mens nog heeft als de eigen regering en overheid de burger verraadt en verkoopt, als een eigen burger rechten worden ontzegd en gajes met een kleurtje en geld en huis door slaven wordt nagedragen. Met het uitsluiten van de Politieke vertegenwoordiging van miljoenen burgers en het negeren van referenda uitslagen is de democratie beëindigd, ongeacht of iets bindend is.
Ik zal geen getuige meer zijn als een burger zijn of haar recht haalt, ik ben wel degene die de taart betaalt…minstens.

Laat ons de collaborateurs kennen, laat ons hun huis weten te wonen en laat het touw ingevet zijn zodat het soepel glijdt. Het zal geen totale oorlog worden, maar de burgers zullen onafhankelijk van elkaar het zat worden en zelf het recht in handen nemen, en de burgers hebben dat recht, ongeacht wat de verraders zeggen….

…I took back my freedom, one piece at the time…

Met het gebruik van de leugens door overheid en pers heeft men het vertrouwen verspeeld van de burgers, en de burgers worden wakker, het is niet langer ver van hun bed maar ernaast en soms zelfs erin, ongewenst, ongevraagd. Het enige tussen de verraders en hun spel is het fatsoen van de gemiddelde burger en de ruimte die men de ander gunt. Die ander is nu aan het einde van tolerantie van de goedwillende burgers gekomen, nu begint de strijd wie mag leven en wie het niet gaat halen…….en ook 70 jarigen kunnen trekkers overhalen, dat is het mooie van westerse technologie, het maakt mensen ongeacht lichamelijke capaciteiten gelijk in de basis.

…en de pers? ik zie nog wel “journalisten” van de MSM die door groepen burgers worden afgetuigd, een brandend hoofdkantoor van de Persgroep of een van hun filialen. De Persgroep is eigenaar van o.a. : Het AD, het Parool, de Volkskrant, Trouw, Q music, Mecom groep/ Wegener (ongeveer bijna alle regionale kranten van Nederland) en nog veel meer……autotrader, de lijst is lang…
Tweederde van de Nederlandse pers is in handen van en onder bestuur van één bedrijf, cq één groep mensen. En dit is enkel de papieren afdeling….
Zoek de bazen en je ziet dat het nieuws van Nederland door een kleine groep mensen wordt bepaald, velen uit PvdA en GroenLinks hoek. Met een klein gemeentepark heb je genoeg bomen om weer persvrijheid te creëren…zo groot is de kop van de slang.

….Minder dan € 100,= aan kogels….

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7463 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

15 Comments on Dit is het voorspel voor chaos en anarchie

 1. Dank u, Duchesne, volledig eens met uw stuk!
  En de wanhoop en woede slaan weer toe.

  De site van Geen Nieuws heeft na 10 jaar de pijp aan Maarten gegeven.
  Wegens bedreigingen, hackers en nog wat andere redenen.
  Ja…de titel van uw stuk is goed gekozen.

  Like

 2. Overheid: STERF. T.z.t. jullie zullen we jouw sterfproces in gang zetten. Een langzame dood is gegarandeerd. Bij deze.

  Like

 3. JackvanderVeen // juli 20, 2017 om 17:07 //

  Wanneer ik elders lees hoe mensen hun opvoeding aan hun kinderen ambiëren en ook realiseren kan er alleen nog maar zwijgzame overgave plaatsvinden aan de zwarte bezetter.
  Wat hebben onze kinderen voor kinderen op de wereld gezet in west-europa. Het product na enkele generaties van onze Woodstock supporters.

  Like

 4. Martha // juli 20, 2017 om 16:55
  Ja…de titel van uw stuk is goed gekozen.
  ————

  That was me 😉

  Originele comment stond geen titel bij:
  https://fenixx.org/2017/07/19/echt-nieuws/#comment-65297

  Like

 5. Ja Fub….dat had ik kunnen weten. 🙂

  Liked by 1 persoon

 6. Ga op vakantie naar Polen, Tsjechië, Slowakije, Servië etc en neem souvenirs mee, die U binnenkort hard nodig heeft om U en uw naasten te beschermen.

  Liked by 1 persoon

 7. De actie is ondergronds gaande, people’s state binnen 3 weken 20.000 aanhangers, mensen zijn het echt zat.

  Like

 8. Gerrit Tienkamp // juli 21, 2017 om 11:14 //

  Dit is op NEWS & TRAVEL GURU MAGAZINE (on WP) herblogd.

  Like

 9. linda texel // juli 21, 2017 om 11:33 //

  [Ook 70 jarige kunnen de trekker overhalen] Zeer zeker. Ik kwam er vorig jaar achter dat ik als 64 jarige vrouw nog steeds heel goed raak kan schieten. 🙂 En zal dat zeker doen mocht het zover komen. Verder mijn complimenten voor het stuk, helder en goed geschreven, bedankt.

  Like

 10. Niets toe te voegen.

  Like

 11. renato // juli 22, 2017 om 00:16 //

  Niet nodig om het touw in te vetten. De natnekken zijn zo glad als de straten van Parijs, die na onthoofding van de vele verraders het traag stromende bloed niet naar de goot kon verwerken. De geur van verrotting deed de reukorganen prikkelen en de magen omkeren. Tijd om de valbijlen uit het vet te halen…….

  Like

 12. Duchesne // juli 22, 2017 om 22:24 //

  …de Bartholomeusnacht in Parijs was een slachtpartij door de katholieken op de protestanten en andere “ongelovigen”…het bloed kleurde de straten rood….de katholieke kerkennde sektevan Mohammed zijn niet zoveel verschillende, allebei vertegenwoordigers van het ware geloof en allebei moorden om het gelijk te halen…..

  Godsdienst en verering van dingen maken van de simpele mensen beesten, voor de intelligentere onder hen is geloof een weg naar macht en rijkdom, ongeacht welke sekte men vertegenwoordigd. Politiek is het verlengstuk van geloof bij gebrek aan absolute macht.

  Like

 13. Geloven doe je maar op je sterfbed.

  Like

 14. Een prima geschreven stuk.
  De moedige burgers onder ons zullen inderdaad zelf het heft in handen nemen.
  Dat moment is niet meer ver weg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: