Nieuw

Breek moslimkartel van de PvdA

Zijn we net bekomen van de zelfverrijking van ’diversiteitsadviseur’ Fatima Elatik (PvdA), is er een nieuwe rel rond een gemeente-moslima. In Amsterdam is topambtenaar Saadia a. T. geschorst, na verdenking van vriendjespolitiek, belangenverstrengeling en fraude. Ze zou een ex-geliefde forse opdrachten hebben toegeschoven. De zaak is ernstig, het OM zit erop.

Geplaagd Amsterdam. De rebelse, dappere Theo is ritueel geslacht en de PvdA-huichelaars uit islamitische kongsi’s die hij zo goed doorhad en fileerde, zitten aan de knoppen van de macht en schuiven elkaar baantjes toe.

Nausicaa Marbe, Telegraaf >>

Doe mee met 8.456 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7433 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Breek moslimkartel van de PvdA

 1. Tijl Uylenspiegel // juli 20, 2017 om 23:07 //

  In Amsterdam schijnt alles net een tandje meer te zijn, logisch dus dat zij ook voorop lopen bij het geteisterd te worden door de PvdA en niet te vergeten de PvdA moslima’s. Die hebben zich met behulp van de PvdA omhoog gewerkt in de maatschappij, helaas verloochenen ze hun afkomst niet, op de een of andere manier komt toch steeds weer het stammengevoel boven drijven.
  Het is de vraag wanneer de Amsterdammers eindelijk eens wakker geschud worden, het Wallen “beleid” van Asscher was niet voldoende. Fatima Elastik was niet voldoende, Saadia a T. is de volgende in de lange rij, zal dat genoeg zijn zodat de Amsterdammers nu eindelijk de PvdA laten vallen als een hete aardappel ? Ik vrees het ergste, soms lijkt socialisme wel een besmettelijke ziekte.

  Liked by 1 persoon

 2. Je vergeet dat we hier geen keuze hebben, Tijl.

  De Amsterdamse VVD is linkser dan de landelijke PvdA.

  Het enige wat nog kan helpen is een bom op de Stopera.

  Dat vervloekte ding had nooit gebouwd moeten worden.

  Like

 3. @Fubar, volkomen gelijk, het is een bunker van de moslimbroederschap geworden gefaciliteerd door de pvda en andere linkse partijen.
  Wat mij betreft mag een of andere Marinus het in de fik steken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: