Nieuw

Berlijn woest: ‘Duitsers gegijzeld door Turkije’

Mooi. Hoe meer onenigheid tussen de Moffen en de Ottomanen hoe veiliger de wereld er op wordt. Altijd als deze twee maniakale landen samenwerken leidt dat tot wereldoorlogen en volkerenmoorden.

De EU is een voortzetting van het Derde Rijk en kijkt met bewondering naar Erdogan hoe die zijn dictatuur inricht en politieke opponenten uitschakelt. Timmermans blijft poeslief tegen de Turken als die aankondigen tegenstanders te gaan onthoofden en op staken te gaan spietsen, maar verandert in een schreeuwende brulaap als Polen en Tsjechië en Hongarije zich niet aan zijn genocidale diversiteitscommando wensen te conformeren.

’Turkije houdt Duitsers als gijzelaars vast’

De Turkse regering houdt Duitsers gevangen om de Bondsrepubliek onder druk te zetten om Turken in Duitsland aan Ankara uit te leveren. Hier zijn Duitse diplomaten en mensen op het ministerie van Buitenlandse Zaken in Berlijn inmiddels van overtuigd, meldde donderdag de krant Bild. Telegraaf >>

Berlijn woest: ‘Duitsers gegijzeld door Turkije’

Erdogan zou enkele weken geleden hebben aangeboden de Duitse journalist Deniz Yücel te ruilen tegen twee hoge Turkse officieren die naar Duitsland zijn gevlucht na de poging tot staatsgreep vorig jaar in Turkije. In verband met die couppoging zijn in Turkije 22 Duitsers aangehouden, van wie er nog negen in de cel zitten.

Vandaag deed Ankara een Duitse eis tot vrijlating van een groepje mensenrechtenactivisten, onder wie een Duitser, af als een onacceptabele inmenging in zaken die alleen Turkije aangaan. De Duitse minister van Buitenlandse Zaken Sigmar Gabriel heeft zijn vakantie aan de Noordzee afgebroken om vandaag in Berlijn de volgende stap in de Duits-Turkse crisis te zetten. AD >>

Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7170 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Berlijn woest: ‘Duitsers gegijzeld door Turkije’

 1. JackvanderVeen // juli 20, 2017 om 16:58 //

  Indien men de lijst met namen doorneemt kom ik tot de conclusie dat Erdoğan zijn eigen onderdanen in de klauwen houdt. Allemaal turken, geen duitser bij namelijk.
  Nadeel van proberen van twee wallen te vreten, zou ik zeggen.

  Like

 2. Greengo // juli 20, 2017 om 17:09 //

  Zelfde kinnetje; familie?

  Like

 3. Ik hoop dat de Amerikanen zo wijs zijn en zo snel mogelijk hun wapenarsenaal daar terug halen voordat het tegen ons gebruikt gaat worden. Want denk er om dat wanneer Rusland en Turkije het in de toekomst het steeds beter met elkaar kunnen vinden er van Europa weinig over blijft. Zeker omdat ons meeste wapentuig elders is om de zogenaamde vrede te bewaren.

  Liked by 1 persoon

 4. hahahaha zelfde kinnetje, leuk. Ze zijn wel even lelijk dat dan wel weer.

  Like

 5. Henk der Niederlànder // juli 20, 2017 om 18:27 //

  Berlijn woest???
  Geloof me nou maar dat dat woeste wel mee valt.
  Over niet al te lange tijd verkiezingen en niet veel later is de woede weer gezakt.
  Politiek kindeten!!!

  Liked by 2 people

 6. N.E. Derlander // juli 20, 2017 om 23:23 //

  Een ruzietje met Turkije, zo vlak voor de verkiezingen. Ik heb een déjà vu.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: