Nieuw

Zo, klaar met dat haram gedram. . .

’t Is toch van de zotte dat dat zomaar vrij rond mag lopen bij dat woestijnvolk? Gelukkig is er nu de halal-versie waar de wilden aldaar niet opgewonden van raken want wees eerlijk… een opgewonden mohammedaan geeft altijd rommel.

Nou, vooruit dan…

  • Saudi officials investigate girl’s online post in miniskirt


Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1458 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on Zo, klaar met dat haram gedram. . .

  1. Het is een buitenlands welkomstmeisje dat nog nooit van een zuurbad, een kutsnijderij of een grondballentent heeft gehoord of een crisisactrice die straks als een couveusebabie door bejurkte saddamhoeseinen tegen de muur wordt gekwakt daarmede de opmars naar WO3 inluidende. Jee, soms schrijf ik best moeilijk, hè?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: