Nieuw

Saoedische vrouw in minirok is weer vrij

De vrouw die in Saoedi-Arabië werd opgepakt omdat ze in een minirok en kort shirt rondliep, hoeft niet bang te zijn voor een straf. Ze is vandaag door de lokale autoriteiten vrijgelaten en wordt niet aangeklaagd.

De vrouw, waarschijnlijk een model uit Saoedi-Arabië dat zichzelf ‘Khulood’ noemt, werd gisteren gearresteerd vanwege het dragen van suggestieve kleding. Ze werd vandaag enkele uren verhoord, maar is daarna weer vrijgelaten.

HLN >>

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7467 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Saoedische vrouw in minirok is weer vrij

  1. Dan heeft ze kennelijk een zeer rijke pa die haar onmiddellijk heeft vrijgekocht, want normaal gesproken worden dergelijke suïcidale types helemaal kapot geslagen door die Saoedi-barbaren.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: