Nieuw

ECHT NIEUWS?

Door ingezonden: Van Hamelen

Iedereen weet nu dankzij de CNN-werkmethode hoe de MSM te werk gaat. “Dat dit in Amerika zo is wil niet zeggen dat het hier in Nederland ook zo is!”, hoor ik links al weer schreeuwen.

Hier een aantal feiten op een rij die een ander beeld schetsen:

 • De mainstream media in Nederland is in handen van linksdenkende mensen. Zowel de commerciële zenders als de publieke zenders hebben een groot links overwicht.
 • Nieuwsfeiten die de rechtse opinie in de kaart spelen worden “gedownplayed” of helemaal weggelaten.
 • Linkse opinie programma’s zoals Jinek nemen dagelijks Trump op de korrel en nodigen gasten uit die links sterk vertegenwoordigen. Denk aan Peter R de Vries  die met hulp van de presentator en vaak de rest van de tafel een rechtse gast de grond in maait.
 • De rechtse journalist is op basis van niks, steeds vaker doelwit van demonisering door zijn linkse collega. De valse beredeneringen en verwijten vliegen je om de oren als je een dergelijk stuk leest.
 • De migratie wordt door linkse journalisten niet of nauwelijks onder de loep genomen, slechts vage berichtgevingen van op internet geëxplodeerde filmpjes of newsitems bereiken de mensen nog. Veel cijfers worden niet eens bijgehouden omtrent misdaadstatistieken en immigratie, bewust om het te verdoezelen.
 • De benaming “Europa” wordt gebruikt in plaats van “EU”. Dit is om de kijk- en luisteraar alvast te laten “wennen” aan het concept dat het één en hetzelfde is.
 • De “eis” van de media om de stem van het volk te laten gelden in de naam van de democratie hoor je niet. Die zou je wel horen als Wilders premier zou worden. Het ontsiert de “neutrale” media aan alle kanten dat zij niet met critische vragen komen over waarom Wilders niet eens mee mag praten. Geeft aan dat een gebrek aan journalistieke nieuwsgierigheid ivm het niet overeenkomen met eigen standpunten zeer wel aanwezig is bij de “mainstream” media.
 • Verder is de mainstream, minimaal een grote trendsetter als het aankomt op demonisering en indirecte doodsbedreigingen. Bepaalde ideeën worden gefabriceerd op het ene kanaal, bevestigd op een ander en vervolgens in stand gehouden door de massa.
 • De mainstream media is een propagandakanaal voor de oorlogvoerende elite die niet geven om links of rechts maar alleen om verdeeldheid.  Op dit moment komt links beter uit ,dus wordt deze gebruikt.

Zo zou ik nog even door kunnen gaan maar denk dat het punt wel duidelijk is nu.

De MSM is één grote mindfuck! Mijn advies is: “Hoe harder de MSM iets probeert te beweren, hoe meer vraagtekens je er bij moet zetten”. Bijvoorbeeld; dat de Russische president bij elke gelegenheid in een kwaad daglicht wordt gesteld betekent waarschijnlijk dat het niet zo’n hele kwaaie vent is als dat zij pretenderen. Als het aankomt op “neutraal” westers nieuws is het beter om altijd kritisch te blijven.

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

13 Comments on ECHT NIEUWS?

 1. Alphons Mantel // juli 19, 2017 om 07:39 //

  een adequate beschrijving van de pijnlijke feiten

  Like

 2. Inderdaad een feitenlijst die ook kan worden geboekstaafd. Wie nu nog meent dat we hier niet met een demonische samenzwering te maken hebben, heeft het verstand van zijn of haar schoenmaat en laat zich 24/7 naaien in elk denkbaar gat. Beslist een groots opgezette mindfuck. Ik kots ervan. Walgelijk. Deze wereld verdient het goddelijk oordeel.

  Like

 3. Het mediafonds wat subsidies verschaft is ook links en kiest altijd links personeel,zit op de Herengracht in Amsterdam en de leden van de raad van bestuur staan op internet ,net als podiumkunsten een linkse directeur had en voorzitter en daar kijkt iedereen tegenop en het is een eer om die in je gelederen te hebben en al is hij al enige jaren met pensioen komen er steeds meer baantjes bij,niet dat hij er naar solliciteert,ze worden gewoon in zijn schoot geworpen door links.Heel die kunstwereld is een grote linkse vriendjeskliek,maar daarin zit ook de architectuur.Je moet wel links denken,anders krijg je geen subsidie.De vraag wordt gesteld :is dat niets voor jou en het antwoord is dan:ligt eraan wat het oplevert. Dat valt dan te regelen.

  Liked by 1 persoon

 4. Ik denk dat er ergens in de donkere grotten van onze geschiedenis een geil wijf zich door een parasiet, zelf denk ik dat ’t een luis was, heeft laten neuken en dus zwanger werd van de eerste linkse die er toch nog als een mens uitzag en alleen maar te herkennen was aan graaiklauwtjes en dat bekende zuigmondje.

  Like

 5. Duchesne // juli 19, 2017 om 10:22 //

  Mijn ouders, ze zijn rond de 70, financieel een stuk boven de middenklasse, redelijk hoog opgeleid en op professioneel vlak door de prestaties en vakkennis regelmatig gevraagd voor lezingen met een beloningsniveau voor een uur of minder een zaal toespreken waar ik een maand van moet leven. De helft van hun leven speelt zich af op de golfbanen over de hele wereld…
  Ze waren gisteren op bezoek na een aantal weken in verschillende landen van Europa te zijn geweest. Ze hebben met eigen ogen de aftakeling en de openlijke criminaliteit gezien waarvan ze eerst dachten dat ik het overdreef. Niet langer jezelf veilig voelen in steden als London, Barcelona of Parijs, op straat letterlijk met openlijke agressie worden geconfronteerd en zelfs zo erg dat in Barcelona Spanjaarden mijn moeder te hulp moesten schieten.
  Het zijn, het waren politiek correcte mensen, met een instelling dat iedereen gelijk is en dat we respect voor elkaar moeten hebben. Afgelopen weken zijn ze overal in Europa geconfronteerd met deze open instelling……en toen kwamen ze thuis…..

  …eergisteren werden ze belaagd bij het verkeerslicht in hun eigen woonplaats, waar een auto met kleurlingen naast hun stilstond, de inzittenden naar hun spuugde, scholden, gebaren maakten en er zelfs een uit de auto stapte….omdat er geen rem meer is op dit soort gedrag….

  We hebben het erover gehad en ik heb ze bijgepraat over de dingen die niet in de pers worden gezegd, afgelopen week bijvoorbeeld de autobranden in Frankrijk, de massa aanval in het zuiden van Duitsland door groepen migranten met stenen, flessen , kapmessen en zelfs een pistool op mensen die een historisch feest bezochten, over de situatie in London…..mijn moeder vertelde over de straat in Barcelona waar ze door moest uit het hotel naar de metro, vol met zwervers en overal handtasjes die uit elkaar waren gescheurd, een subtiel teken van misdaad, over het wachten op meer mensen voordat ze de metro in ging, omdat overal kleurlingen lagen en zaten…met agressie en haat in de ogen….

  Dit is niet langer de wereld waarin je vrolijk op vakantie kunt en waar je rust vind in je vakantie, dit is het voorspel voor chaos en anarchie…

  De pers zwijgt, verzwijgt en schrijft verhalen die soms totale leugens zijn, soms halve leugens. Onze mogepijkheid om te weten wat er in de wereld gebeurd komt grotendeels van de MSM af, en het bepaald grotendeels ons beeld van de wereld waarin wij leven. Het bepaald onze stemkeuze, het maakt dat wij de leiders krijgen die wij juist niet moeten hebben.

  Misschien is het wel goed, dit soort berichten en dit soort “leiders”, want iedere burger die op een bepaald moment dit soort leugens doorziet word boos. Sommigen heel erg boos, vooral de mensen die geconfronteerd worden met deze leugens in levende lijve, bij een stoplicht, bij de metro of trein, gewoon op straat of in de winkel, via berichten van gezinsleden of familie die slachtoffer zijn geworden van misdaad door migranten en soortgelijken…

  Ook in leugens zit een einde van het oprekken van de waarheid, in het manipuleren van berichten….als journalisten als Harald Doorenbos of Arnold Karskens al beginnen te protesteren tegen de leugens en het wanbeleid, als een instituut als CNN zo confronterend betrapt word op het verneuken van hun kijkers, dan word maar al te duidelijk dat de MSM aan hun taks zitten qua leugens…en de bevolking ook, maar dan anders.

  Wat is eigenlijk het nut van asiel als de mensen die vervolgd worden en vluchten hier hun folteraars tegenkomen in wat een veilige haven had moeten zijn? En wie heeft ooit bedacht dat asiel een recht is? Jezelf verdedigen met wapens tegen gevaar is een recht, ongeveer het oudste recht dat er bestaat. Wel, precies dat recht word ons ontzegd, het recht om mens te zijn.

  Er gaan miljoenen Nederlanders op vakantie, velen van hen leven het hele jaar in hun eigen kleine wereld en sommigen zien bijna nooit een kleurling/een migrant of een moslim. Welke drama’s zich zullen afspelen voor sommigen van die vakantiegangers zullen we niet snel weten, de pers houd angstvallig al het negatieve nieuws weg de laatste maand, maar velen zullen uit eerste hand ervaren, en vele mensen zullen wijzer van hun vakantie terugkomen….

  …Afgelopen week werden mijn ouders belaagd door een auto met enkele kleurlingen /migranten /moslims, natuurlijk word dat hier opgeslagen en straks bij de eind afrekening geteld, maar ik heb veel zin in een voorschotje….wie weet☺

  Ik denk dat er op veel plaatsen al rekeningen zijn opgemaakt, ik denk ook dat als die worden gepresenteerd het zoveel mogelijk uit het nieuws zal worden gehouden, dat mensen die hun recht komen halen als verward, crimineel of racist zullen worden kaltgestelt, dus ik ga mezelf erop instellen dat bij dat soort berichten met moslims of migranten als “slachtoffer” zeer waarschijnlijk een medeburger zijn of haar recht heeft gehaald en dat de rek er gewoon uit was…mijn sympathie, mijn begrip en mijn goedkeuring, geweld is de enige optie die een mens nog heeft als de eigen regering en overheid de burger verraad en verkoopt, als een eigen burger rechten word ontzegd en gajes met een kleurtje en geld en huis door slaven word nagedragen. Met het uitsluiten van de Politieke vertegenwoordiging van miljoenen burgers en het negeren van referenda uitslagen is de democratie beëindigd, ongeacht of iets bindend is.
  Ik zal geen getuige meer zijn als een burger zijn of haar recht haalt, ik ben wel degene die de taart betaald…minstens.

  Laat ons de collaborateurs kennen, laat ons hun huis weten te wonen en laat het touw ingevet zijn zodat het soepel glijd. Het zal geen totale oorlog worden, maar de burgers zullen onafhankelijk van elkaar het zat worden en zelf het recht in handen nemen, en de burgers hebben dat recht, ongeacht wat de verraders zeggen….

  …I took back my freedom, one piece at the time…

  Met het gebruik van de leugens door overheid en pers heeft men het vertrouwen verspeeld van de burgers, en de burgers worden wakker, het is niet langer ver van hun bed maar ernaast en soms zelfs erin, ongewenst, ongevraagd. Het enige tussen de verraders en hun spel is het fatsoen van de gemiddelde burger en de ruimte die men de ander gunt. Die ander is nu aan het einde van tolerantie van de goedwillende burgers gekomen, nu begint de strijd wie mag leven en wie het niet gaat halen…….en ook 70 jarigen kunnen trekkers overhalen, dat is het mooie van westerse technologie, het maakt mensen ongeacht lichamelijke capaciteiten gelijk in de basis.

  …en de pers? ik zie nog wel “journalisten” van de MSM die door groepen burgers worden afgetuigd, een brandend hoofdkantoor van de Persgroep of een van hun filialen. De Persgroep is eigenaar van o.a. : Het AD, het Parool, de Volkskrant, Trouw, Q music, Mecom groep/ Wegener (ongeveer bijna alle regionale kranten van Nederland) en nog veel meer……autotrader, de lijst is lang…
  Tweederde van de Nederlandse pers is in handen en onder bestuur van een bedrijf, cq een groep mensen. En dit is enkel de papieren afdeling….
  Zoek de bazen en je ziet dat het nieuws van Nederland door een kleine groep mensen word bepaald, velen uit PvdA en GroenLinks hoek. Met een klein gemeentepark heb je genoeg bomen om weer persvrijheid te creëren…zo groot is de kop van de slang.

  ….Minder dan € 100,= aan kogels….

  Liked by 5 people

 6. Wees proactief en zorg dat je je familie kunt beschermen, de politie gaat het niet doen, we zijn op ons zelf aangewezen.
  White lives matter, maar de politie en de elite denkt daar anders over.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28684699/__Verbijstering_om_dood_vrouw__.html

  Like

 7. De linkse franse president bezuinigt op het leger en de veiligheidsdiensten.
  Terwijl Frankrijk gebukt gaat onder een golf van misdaad en terreur van de islamitische migranten.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/28685040/__Franse_legerleider_weg__.html

  Like

 8. Tijl Uylenspiegel // juli 19, 2017 om 12:47 //

  Ik denk niet dat Macron echt links is, het is meer de Franse versie van Alexander P.
  En die types zijn veel gevaarlijker dan je denkt, ze klinken altijd oh zo redelijk maar puntje bij paaltje schuiven ze steeds een stukje op in de door hun gewenste richting. Boven alles méér EU want hoe verder de burger van de macht af komt te staan hoe meer zij te zeggen krijgen en tevens als burgers doorkrijgen dat hun stem niks meer uitmaakt verdwijnt de wil om te stemmen. En dat is dan weer in hun voordeel.
  Het gevaar van de media zit hem niet in de grote leugens, het gevaar schuilt in halve leugens en de halve waarheid, en het weglaten van ongewenste waarheden.
  De media is achter de schermen in handen van enkelingen, ze laten de een wat berichten en vervolgens gaat de ander het bevestigen en zo laten ze het beeld dat hun voor ogen staat als redelijk overkomen.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // juli 19, 2017 om 12:49 //

  En nog even een welgemeend compliment aan Duchesne, een ‘like’ is wat onpersoonlijk en in dit geval een understatement, u heeft het prachtig onder woorden gebracht. Dank daarvoor.

  Like

 10. Macron was minister in het linkse kabinet van de socialist Hollande en Pechtold kan het broertje van Klavert zijn.

  Like

 11. De makkelijkste -en tevens domste- manier is om de msm volledig te negeren. Echter, beter is diezelfde msm juist buitengewoon nauw in het vizier te houden. Dit om het simpele reden dat men alleen op die manier hun (s)linkse propagandistische werkwijze kan fileren en -wanneer de tijd daar is- kan elimineren.
  Kortom; keep your friends close, but your enemies closer.

  Like

 12. @Axel, juist, de collabo’s en hun handlangers moeten in kaart worden gebracht.
  Dat maakt het allemaal eenvoudiger om de boel weer recht te trekken.

  Like

 13. Links denkende mensen hebben het probleem dat ze nog echt denken ook dat ze het monopolie hebben op het grote gelijk en dat je met dit soort van zieke geesten niet in discussie kunt gaan . Je kunt lullen als brugman , je kunt keiharde feiten aandragen bij de linkse kliek maar je praat tegen muren. Weet u wat ook opvalt , dat is dat de meeste linkse rakkers heel goed kunnen parasiteren op de rechts denkende mensen die hun uitkeringen op moeten hoesten.

  Kijk eens naar de linkse media mensen , het enige wat ze doen is lekker zeer sociaal links lullen en stiekem rechts heel hard hun zakken vullen he Mathijs van Nieuwkerk , Chiel Beelen enz enz

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: