Nieuw

Apple heeft nu ook een islamitische-swastika-emoji voor je I-Phone

Nieuwe emoji’s op komst bij Apple: onder meer man met baard en vrouw met hijab

Een vrouw met een hijab, een bebaarde man, een vrouw die borstvoeding geeft, een elf, een t-rex, enzovoort. Het zijn allemaal nieuwe emoji’s die Apple heeft voorgesteld. Ze worden beschikbaar in de nieuwe versie van het besturingssysteem iOS die later dit jaar uitkomt.

VRT >>

Doe mee met 8.338 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7127 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Apple heeft nu ook een islamitische-swastika-emoji voor je I-Phone

  1. Die emoji’s zullen nog wel voor een hoop geouwehoer zorgen als die genfergeflipten er achter komen dat die hondjes, duiveltjes en bloempjes wél genderneutraal afgebeeld worden maar dat er gvd wel weer onderscheid wordt gemaakt tussen mannetjes (bah) en vrouwtjes en dat het ombouwkeuzedinges er helemaal niet bij staat.

    Liked by 2 people

  2. 👳🏿‍♀️💣.Of 👳🏿‍♀️🗡 of👳🏿‍♀️🔫. Kan straks ook met de kopvod emoji.

    Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: