Nieuw

Afghaanse vluchtelingkinderen filmden hun groepsverkrachting van geestelijk gestoorde man

Politiefoto van de asielwoning waar de verkrachting plaatsvond.

Het nieuwe spannende Zweden – Afgelopen winter is een man met een verstandelijke beperking naar een asielwoning gelokt waar hij door twee zogenaamde niet-begeleide minderjarige vluchtelingen werd verkracht. Het duo is gestraft met jeugdzorg en schadevergoeding betaling, maar worden niet gedeporteerd.

Op 16 februari 2017 is een 20-jarige man met een verstandelijke beperking verkracht door de 17-jarige Fawad en 18-jarige Hossein in een asielwoning in Stenungsund. De groepsverkrachting is met een Ipad gefilmd en de video is later het belangrijkste bewijs in de rechtszaak geworden.

De film vertonen een man die door de twee vluchtelingkinderen tijdens de verkrachting wordt opgedragen seksuele handelingen te verrichten en duidelijk seksueel onervaren is. Volgens het rechtsoordeel zijn er geen aanwijzingen dat het slachtoffer vrijwillig homoseksuele handelingen verrichtte of dat hij opgewonden was, of dat hij zelf wist wat er gaande was.

De 20-jarige man werd voor de verkrachting via Facebook naar de asielwoning gelokt. Fawad schreef hem met Messenger: “Waar ben je? Kan ik even met je praten?”

De moeder van de verkrachte man bespeurde daarna vreemd gedrag bij haar zoon. Ze ontdekte verwondingen aan zijn anus en deed vervolgens een politie aanmelding. De verkrachte man heeft verklaard dat hem verteld was dat hij zou worden vermoord als hij iemand iets zou zeggen over wat er gebeurd was.

Zowel Fawad als Hussain hebben tijdens het politieverhoor de misdaad ontkent en beweren dat ze zich niet bewust waren dat de 20-jarige man een verstandelijke beperking heeft. Maar de rechtbank acht dit niet geloofwaardig omdat het personeel van de asielwoning de zogenaamde kinderen heeft horen praten over een man met een “mentale stoornis”, schrijft SVT.

De twee aangeklaagden zijn beiden staatsburgers uit Afghanistan en in 2015 als niet-begeleide minderjarige vluchtelingen in Zweden aangekomen. De man die slachtoffer is geworden van de verkrachting heeft zijn familie in Zweden en komt oorspronkelijk uit Afghanistan.

De rechtbank van Uddevalla heeft Fatwad veroordeeld voor verkrachting en medeplichtigheid aan verkrachting. De straf is jeugdzorg. Hussein is veroordeeld voor verkrachting en kreeg zeven maanden jeugdzorg.

Beiden moeten gezamenlijk 110.000 kronen (12.000 euro) smartengeld betalen aan de verkrachte man. Fawad moet 15.000 kronen extra betalen voor aangedaan pijn en leed.

De officier van justitie heeft geen deportatie geëist.

Bron:

http://www.friatider.se/filmade-n-r-de-v-ldtog-utvecklingsst-rd-man

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (5003 Articles)
Altijd in oppositie.

5 Comments on Afghaanse vluchtelingkinderen filmden hun groepsverkrachting van geestelijk gestoorde man

 1. Er is maar een gepaste straf voor deze ‘cultuurverrijkers’ , de kogel.

  Like

 2. Best wel eigenaardig, willen wel iedere homo van een flat flikkeren, en zodra ze de kans krijgen neuken ze er 1 zelf in ze reet.

  Like

 3. De zweedse socialisten halen wel erg veel gestoord vuilnis het land in.
  Tijd voor een tribunaal.

  Like

 4. Gelukkig was dit nog een “eigen soort” kontneuker, en dat hij verstandelijk niet klopt is een afwijking waar dit soort untermenschen allemaal last van hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: