Nieuw

Saudische vrouw in minirok-filmpje is opgepakt door de politie

Frans Timmermans is al een gat in het woestijnzand aan het graven om zijn jezuïtenhoofd in te steken en Willem Alexander gaat pas naar Saoedi-Barbarije om te juichen als ze onthoofd zal worden.


Saoedi-Barbarije in totaalpaniek om minirok


De Saudische vrouw die te zien is in een filmpje waarin ze in het openbaar rondwandelt in een topje met korte mouwen en minirok, is opgepakt door de Saudische politie. De beelden zouden zonder haar medeweten op sociale media gedeeld zijn. Of de vrouw vervolgd zal worden, wordt later beslist. Het filmpje veroorzaakt heel wat commotie in het aartsconservatieve Saudi-Arabië.

Het persbureau AFP meldt nu op gezag van een politiewoordvoerder dat de vrouw is opgepakt en ondervraagd. Ze zou gezegd hebben dat ze met een mannelijke voogd het fort heeft bezocht -zoals de regels voorschrijven- en dat de beelden zonder haar medeweten op sociale media zijn gezet. Of de vrouw vervolgd zal worden, wordt later beslist. VRT >>

 

Doe mee met 8.469 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7465 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Saudische vrouw in minirok-filmpje is opgepakt door de politie

 1. Al die onnozele wetten het is zinloos als westerling nog naar zo een islamitisch land op reis te gaan
  Deze namiddag gehoord op de radio als de kom in van barbarij op Valentine gaat zijn er 800 hotelkamers afgehuurd merr of 70 ,auto’s ga er mee en de rode loper ligt uit rond het hotel omdat hij niet op de asfalt zou moeten lopen
  Terwijl zijn volk in armoede leeft

  Like

 2. Dat gaat dan weer een middagje publiek vermaak worden daar, met zweep slagen en zo.
  Alles om een fantasie figuurtje tevreden te stellen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: