Nieuw

Ondanks airco: Geen tropenrooster bij formatie

Dag 126

De onderhandelaars van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie hebben ondanks de hitte geen tropenrooster, ze willen nog even „flink wat meters maken” voor hun korte zomervakantie begint. Telegraaf >>


De politie is stuk, het leger kapot, de politiek ziek, het hele land is onherstelbaar vernield


Ondanks papa-dagen, moeder-dagen, Jesse Klaver-dagen, zater-dagen, zon-dagen, regen-dagen, spijkerbroeken-dagen, gymschoenen-dagen en wel een hele 18 dagen overleg tijdens de 72 dagen van Edith Schippers zijn de heren nu aan zomervakantie toe en willen nog één dagje doorouwehoeren over hoe snel en in welk tempo ze dit land definitief de vernieling in gaan helpen.

„We willen nog even flink gas geven voor we de onderhandelingen onderbreken. Het heeft kans van slagen, maar het kan nog misgaan”, zegt CU-leider Segers.

Woensdag of donderdag kappen de heren er helemaal mee, terwijl de colonnes moslimsoldaten al plunderend, verkrachtend en brandschattend door ons land trekken, en gaan ze twee weken op vakantie. De rest van de volksverlakkers in de Kamer heeft zelfs 8 hele weken vakantie, en dat is naast het kerstreces, het voorjaarsreces, het najaarsreces en andere luierdagen.

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: