Nieuw

Merkel wil geen quota voor vluchtelingen

De Duitse Bondskanselier Angela Merkel wil niet ingaan op de vraag van haar zusterpartij CSU om een limiet te stellen aan het aantal vluchtelingen dat Duitsland wil ontvangen. Dat heeft ze zondagavond gezegd tijdens een interview met de Duitse televisiezender ARD naar aanleiding van de start van de campagne voor de parlementsverkiezingen in september.

‘Als we over een bovengrens spreken over het aantal vluchtelingen dat naar Duitsland mag komen, dan heb ik een duidelijk antwoord: neen, ik aanvaard geen limieten.’

De Standaard >>

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

6 Comments on Merkel wil geen quota voor vluchtelingen

 1. Duchesne // juli 18, 2017 om 07:51 //

  waanzin.

  Like

 2. Alphons Mantel // juli 18, 2017 om 10:10 //

  tamelijk gestoord, dit parlementaire psychiatrische geval

  Like

 3. sudare // juli 18, 2017 om 11:46 //

  Ik hoop dat de duitsers hiermee rekening houden met stemmen in september.
  Ik zou zeggen AFD dan maar, alle andere partijen zijn net zo knettergek als deze mislukte dominees-dochter.

  Like

 4. Het Couwenhove-Kalerghi plan moet en zal ze er doorheen drukken koste wat het kost.
  dat moet nu toch onderhand wel duidelijk zijn.
  Oma merkel hoort in een psychiatrische inrichting geplaatst te worden.
  Ze is verworden tot staatsvijand nr.1

  Like

 5. N.E. Derlander // juli 18, 2017 om 13:46 //

  Die discussie hebben we in Nederland ook gehad. In Nederland waren de eurofiele partijen ook tegen het noemen van een maximaal aantal. Ook de partijen, die nu weer aan de formatietafel zitten.

  Het bedwelmde Nederlandse kiezersvolk. Een Rotterdams theatervoorstelling met Turkse “hoogwaardigheidsbekleders” en Mark Rutte samen en we zitten weer opgescheept met hetzelfde zooitje linksliberale politieke partijen, die voor de steeds machtiger wordende EU, voor de massale migratie van hulpeloze “oorlogsvluchtelingen” uit vreedzame landen en voor het uitknijpen van de hardwerkende Nederlander zijn. Maar tegen de staat Nederland, Nederland is hooguit een plek waar iedereen zich mag vestigen. De wereld is van iedereen, toch? Dan werken de Nederlanders, die al 50 jaar werken achter de rug hebben maar een paar jaar langer, behalve de hoge ambtenaren, politici, rechters en andere veelverdieners…..

  Like

 6. Shadow1100 // juli 19, 2017 om 10:07 //

  Geen complottheorie, maar een duidelijk door het europarlement beschreven doel uit 6 april 2009, al gaat het trouwens tot ruim verder terug.

  Om veroudering tegen te gaan, en onze samenleving en economie te redden, heeft de EU voorgenomen om 60 miljoen migranten binnen te halen. Dat niet alleen, omdat migranten door de EU worden gezien als ‘De Redders van Europa’, moeten ze ook een warm welkom worden geheten, met veel gratis te verkrijgen voordelen als lokkertje, moeten er afspraken worden gemaakt met landen als Oekraïne, Moldavië en Algerije om de migratie op gang te brengen en worden lokale overheden en gemeenten verplicht de rode loper uit te rollen…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: