Nieuw

G20 war gestern: In Frankreich brennen in wenigen Stunden 897 Autos

Paris – Gegen diese Ausschreitungen war der G20-Gipfel in Hamburg überspitzt formuliert fast schon friedlich: Rund um den französischen Nationalfeiertag am 14. Juli entluden sich im ganzen Land in diversen Städten Hass, Frust und Verzweiflung.

Der französische Präsident Emmanuel Macron nimmt am 14. Juli in Nizza an einer Gedenkfeier anlässlich des ersten Jahrestags des Anschlags von Nizza teil. Am 14. Juli 2016 waren dort 86 Menschen ermordet worden.Nach Angaben des Innenministeriums gingen am Abend des 14. Juli sowie am Vorabend insgesamt 897 Fahrzeuge in Flammen auf, wie die Nachrichtenagentur AFP berichtete. Die Zerstörung zeigen auch diverse Twitter-Fotos und -Videos.

Zugleich kam es an mehreren Orten zu Krawallen. “Unsere Sicherheitskräfte sind bei mehreren gewaltsamen Vorfällen in den Stadtgebieten das Ziel untragbarer Angriffe geworden”…

weiterlesen>>
tag24
Also published on Zeepertje.com

Afbeeldingsresultaat voor quatorze juillet

 • Le meilleur du défilé du 14-Juillet 2017 (France 2)

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1527 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on G20 war gestern: In Frankreich brennen in wenigen Stunden 897 Autos

 1. Duchesne // juli 19, 2017 om 10:56 //

  …er is volgens een vogel die voorbij vloog een staatsgreep op komst in een EU land. Ik zeg nog ff niks maar het kan wel eens er gaan spannen volgende week.

  Like

 2. Feniks // juli 19, 2017 om 14:13 //

  Laat het maar gebeuren, liever vroeger dan later (wanneer er nog meer mohammedanen rondzwerven)

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: