Nieuw

Duitsland in shock nadat festivals geteisterd worden door rellen, aanrandingen en extreem geweld tegen politie

De beste bescherming is door alle mohammedanen per onmiddellijk te remigreren

In Duitsland en in deelstaat Baden-Württemberg in het bijzonder is grote beroering ontstaan nadat afgelopen weekend tijdens verschillende festivals vrouwen zijn aangerand en bruut geweld is gebruikt tegen agenten door grote groepen mannen met veelal een migratieachtergrond. Het debat over de consequenties van dergelijk wangedrag woedt ondertussen hevig. Hoe kunnen de veiligheidsdiensten festivalbezoekers beter beschermen?

Na het weekend kwamen meldingen binnen over ongeregeldheden tijdens drie festivals in Baden-Württemberg. Opvallend: het waren dit keer niet de grote Duitse steden die geteisterd werden door bruut geweld en seksueel misbruik maar wel enkele kleinere steden waar je het veel minder zou verwachten.

HLN >>

Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7145 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: