Nieuw

Wassila -wachtgeld- Hachchi nu per uur te huur

Voor 7500 euries per uur. Er zijn goedkopere vrouwen te boeken. Hachchi zou zelf hebben aangeven dat ze een hogere prijsklasse waard is.

Je zou zeggen dat ze niet echt om geld verlegen zit omdat ze nog drie jaar wachtgeld krijgt voor niet geleverde diensten.

Vanmiddag zette de ex-parlementariër, die haar partij begin vorig jaar ineens de rug toekeerde om zich aan te sluiten bij het campagneteam van Hillary Clinton, de aankondiging op Twitter dat ze beschikbaar is als spreker en dagvoorzitter bij Speakers Academy. AD >>

 

Doe mee met 8.095 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6126 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Wassila -wachtgeld- Hachchi nu per uur te huur

 1. Feniks // juli 17, 2017 om 23:54 //

  Gewoon een op geld belust mens.

  Like

 2. ieznogoedh // juli 18, 2017 om 03:38 //

  Ze wil € 7.500 per uur?
  Dat kan niet anders betekenen dan dat ze wel heeeeeel erg goed moet kunnen neuken.,
  Immers, er zijn zat hoeren die voor veel minder bereid zijn hun diensten te verlenen.
  En die vallen je dan niet lastig met politiek correct geleuter.

  Like

 3. Like

 4. Wat moet je met zo’n harig berberwijf?.

  Like

 5. Slim wijf. Als je een tientje per uur vraagt ben je meteen een soort noppeshoer. Nu vraagt ze 7500 piek die niemand wil betalen en dan krijg je het volgende: wachtgeld, dus sollicitatieplicht en allemaal geouwehoer van GeenStijl met de wachtgeldOmeter. Ze heeft echter een eigen bedrijf waar inkomsten uit dreigen te komen. Dat er geen stuiver uit komt omdat niemand haar wil maakt niet uit. BTW-aftrek, Kleine Ondernemers Regeling, Zelfstandigenaftrek en misschien wel startersaftrek plus dat verliezen in het bedrijf verrekend kunnen worden met andere dus wachtgeldinkomsten. En verrekening met winsten van voorgaande jaren. Geen solliciteren meer en er kan niemand meer zeuren over wachtgeldtrekster. Ze is een groot verlies bij de politiek, misschien wel de enige D-66 figuur met brain. Of ze heeft een goede adviseur, eentje zxoals ik.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: