Nieuw

Viennese Woman Assaulted by Somali — For Owning Dogs

Vienna: Dispute over dogs ended in the hospital

A shocking attack occurred in broad daylight in Vienna: Ingrid T. (54) lies in the hospital after a brutal attack. Motive: her two dogs! “The animals are unclean,” as asserted by the attacker, a Somali asylum seeker.

Ingrid T. hat eine lange Genesungszeit vor sich. (Bild: Privat, Zwefo)She was talking with the neighbors at the garden gate — the deaf, almost blind, three-legged Collie mix “Panda” sat peacefully; the ten-month-old “Poco” walked along the alley towards Ingrid T.’s parents’ house. “I saw a pretty veiled woman approaching slowly. I knew some people from these countries do not like dogs, so I went to Poco and wanted to pull him back,” says Ingrid T. from her hospital bed.

“She grabbed me, spun me around and scratched me”

Then, as the Viennese said, the Somali woman (18 years old, a legal resident of Austria) attacked her. “She grabbed me, spun me around, scratched me” — until both fell to the ground.

It took three men to pull the woman off the 54-year-old. “I couldn’t feel my legs,” recalls Ingrid T.

“We do not want dogs: they are dirty”

 

 

 

 

readmore>>
gatesofvienna
Also published on Zeepertje.com

OriginalDeutsch; Krone>>


Check video below at 3:45 on when dogs allowed and how to handle in islamic cult

 • Are Muslims allowed to keep dogs – Dr.Zakir Naik

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1529 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on Viennese Woman Assaulted by Somali — For Owning Dogs

 1. Greengo // juli 17, 2017 om 14:57 //

  Ik ben héél benieuwd welke sanctie deze zgn. ‘pretty veiled woman’ krijgt opgelegd. Graag een vervolg hiervan! Wanneer deze niet wordt gesanctioneerd, wordt het toch wel zeer nodig tijd om dit soort ‘pretty veiled (wo)men’ een afranseling te bekomen aangezien ‘They Are So Fucking Dirty’ (!!!) Ik ben tot heden slechts een artikel tegengekomen omtrent de emotioneel psychologische impact vanuit deze cultus ten aanzien van westerlingen. Daar ligt, wat mij betreft, nog een taak en doelstelling. Onderste stenen boven .. Desnoods erop.

  Liked by 1 persoon

 2. Jacobs J // juli 17, 2017 om 16:47 //

  Wel die gesluierde heeft veel geluk gehad dat het niet in mijn tuin was ,ik heb 3 duitse herders die volledig opgeleid zijn ,ze mogen het proberen , één weer je misschien een beetje af …dan zijn er nog 2……………..

  Liked by 1 persoon

 3. Geen hoofddoek zou meer veilig moeten zijn.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: