Nieuw

LINK, LINKER, LINKST!

De ideologische standpunten en verzetsmiddelen van links zijn altijd, “logisch en geoorloofd“. Rellende extreem links leden zijn eigenlijk, “ongeregeldheden bij een vredig protest“. Het opkomen voor een ideologie die mensonterende zaken beschreven heeft in haar richtlijnen is, “opkomen voor de mensenrechten” en het met geweld afstraffen en demoniseren van andere visies en ideeën heet bij links gewoon, “het aangaan van het debat“.

IMG_3261

Beste linkse medemens, stap van je morele voetstuk af en open je ogen! De ideologische standpunten van veel linkse mensen zijn achterhaald. Je kunt niet opkomen voor de rechten van de mens door een ideologie te verdedigen en als vreedzaam weg te zetten die wereldwijd openbaar uitkomt voor het feit dat zij juist die rechten schenden. Je kunt niet “claimen” dat je aan de rechten van elk mens evenveel waarde hecht als je een ideologie ondersteunt die homo’svrouwen én ongelovigen beschrijft als minderwaardig. De enige gegronde reden om dat wél te kunnen doen is als je zélf een hekel hebt aan homo’s en ongelovigen en er een kick van krijgt om vrouwen te onderdrukken. Niet echt de beste redenen dus…

IMG_3259

Het vrij kunnen beoefenen van religie is óók geen excuus om op te komen voor de Islam. Het vrij kunnen beoefenen van religie wordt door de aanhangers van de Islam én de Islam zelf namelijk verboden. Door termen de wereld in te slingeren zoals;islamofoobfascist en racist, proberen de linkse “weldenkenden” de rechtse mens weg te zetten als “paniekzaaiende racistische fascisten“. Zelf ben ik ook al bestempeld als “extreem rechts” terwijl ik alles behalve een racist ben. Het feit dat je het niet eens kunt worden over een onderwerp geeft je nog niet het recht om een ander dergelijke beschuldigingen in de schoenen te schuiven! Het geeft in mijn ogen alleen de tekortkomingen van de linkse kant weer. Op het moment dat een discussie niet gewonnen kan worden op basis van feiten, halen we er gewoon een paar ongefundeerde termen bij en hoppa! Discussie gewonnen op basis van lucht. Verder ook niet luisterend naar de feiten en statistieken die de waarheid omschrijven is een pré,
als je een linkse debater wil zijn tegenwoordig. Men neemt gewoon een standpunt in en dat is de waarheid. Links is daarmee in mijn optiek een oogklep-dragende, plaat voor de kop houdende, kop in het zand stekende en feiten verdraaiende club geworden.

IMG_3265

De meeste idealen puttend uit jeugdige standpunten die niet uitgaan van de realiteit waarin we vandaag de dag leven. Waarom links kan overleven als uitkeringstrekkende, “voor de medemens opkomende,” “natuur-liefhebbende” protestclub heeft maar één reden. Kapitalisme! Zonder de hardwerkende mensen van onze westerse maatschappijen zouden de linkse weldoeners kansloos zijn. Geen zorgstaat kan overleven zonder kapitalisten. Geen kennisland kan verder ontwikkelen zonder kapitalisme. Geen technologische ontwikkeling op welk gebied dan ook kan plaats vinden zonder geld! Daar waar links al het kapitaal (vaak door andere vergaard) in ontwikkelingshulp en dergelijke zaken wil steken en de lonen gelijk wil trekken, wil rechts vooral investeringen in eigen land en in eigen bevolking (dus ook links) waarmee onze eigen economie, veiligheid en welvaart gestimuleerd en gewaarborgd worden. Het weggeven van subsidies aan moskeeën en islamitische scholen is er daar absoluut niet één van.

‘51% van de Nederlanders heeft geen geloofsovertuiging. Het zou fijn zijn als er ook zo gehandeld zou worden. Dat zou betekenen dat er geen geld van de belastingbetaler naar geloofsovertuigingen zou mogen gaan in welke vorm dan ook. Kerk en staat zijn gescheiden! Ook Christelijke partijen hebben naar mijn inziens niets te zoeken in de politiek.’

IMG_3266

Als je écht de ideologische standpunten van links uit wil dragen is er niet veel over aan de linkerkant voor jou! Rechts heeft vandaag de dag meer over voor mens en milieu dan links. Door een realistisch beeld te omarmen kom je nu eenmaal veel verder met het helpen van mens en natuur dan door alleen maar onzin te schreeuwen. Mensen van links, stap op, en over op rechts.

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

4 Comments on LINK, LINKER, LINKST!

 1. Collaborateurs met het religieuze fascisme zullen dezelfde weg gaan als hun verderfelijke voorgangers.

  Like

 2. Zie bovenste foto: ze hebben hun favoriete (gezicht bedekkende) zwarte kleding aan.
  Laf tuig.

  Liked by 1 persoon

 3. Rood/zwart was ook de kleur van de NSB.

  Like

 4. N.E. Derlander // juli 18, 2017 om 13:34 //

  De linkse KKK.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: