Nieuw

Even het Forum voor de Democratie uitlachen, en een poll – gratis (voor abonnees)

We lazen bij Martien Pennings dat er iets moois opbloeit tussen de eerbiedwaardige heer Hiddema en de dubbelpaspoortige kamervoorzitster. Dat zal ons verder oxyderen (al vinden wij wel dat een adviseur van de Marokkaanse koning naar Marokko dient te verkassen), maar we zagen ook dat hij een screenshot gejat had van GeenStijl die het weer van de Story gejat hadden en dat wij nu van Martien Pennings jatten, er wordt wat afgestolen in dit land. ⬇️

Serieus Thierry ? Ze pikken onze banen in ?

Genoeg gelachen.

Over die kosten valt nog wel iets te zeggen. Een uitkering zal tegen de 15.000 per jaar zijn, en dan zijn we lief en rekenen niets voor huis en ziektekostenverzekering er van uitgaande dat dat vanuit die uitkering betaald wordt, maar 50 jaar (ze zijn meest jong als ze hier aankomen) maal 15.000 is 750.000. Het is dus nog erger.

Maar goed FVD verschilt dus met de PVV van mening over dat er geld naar Afrika moet om ze daar op te vangen.

 

Over de headerfoto: Bombardment of Algiers by Lord Exmouth in August 1816 

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Even het Forum voor de Democratie uitlachen, en een poll – gratis (voor abonnees)

 1. Wat die banen betreft ,gaat het ,ên dat heeft hij al vêle malen uitgelegd, ôm de oost Europese landen ! Wat heeft Geert bereikt in die 11 jr ? “Dat onze stemmen zelfs niet meer meetellen ! “Waartoe dienen uitspraken als “kopvoddetax? Waar ? “slaat dat op ? en wat bereik je daar mee ? In en rondom 1960 droegen er ook hier veel vrouwen “gewone “hoofddoekjes ,om hun haar netjes te laten blijven zitten !! “Minder minder ? Is that all there is ? Zoiets verwacht je van “snotneuzen ! En gaf de PVV haters een “stok om mee te slaan !Het ging de hêle wereld over , en heeft volgens mij veel stemmen gekost ! Strategis gezien, heel slecht ! Waarom is er maar êên de “baas bij de PVV ? Martin Bosma , vindt ik vaak een betere “spreker als Geert ! Boos op RTL docu ,waarin zijn broer sprak ,”slaat gelijk verkiezings-debat over ?Was dat uit “Partijbelang ? Waarom nu pas mee doen met gemeenteraads verkiezingen ? Na 11 jr ! Nu pas wordt hij weer een beetje actief ,omdat hij ook wel ziet dat Baudet en Hiddema hêêl veel äan de weg timmeren , en niet önverdienstelijk ! “Hij , Geert heeft meer toespraken in het buitenland dan in Nederland gehouden ! PVDA er die tweette !! ” Ïedereen wil Wilders dood hebben ,ên de kogel m groot genoeg zijn om “met dank namens het Ned volk er in te kunnen “graveren! “Waarom heeft Geert dat niet “gebruikt ? Dat was erger dan Minder uitspraak ! “Zoiets moet je üitbuiten ! “Zoals anderen met Minder wêl deden ! Paul de Leeuw die hem openlijk voor Hitler uitmaakt en daarbij een grote poster van Hitler gebruikt ! “Geen woord ! “Paul had aangeklaagt moeten worden !! “Zeker ook omdat er nu weer precies hetzelfde gebeurt als met Fortuyn ! “Demonisatie van Geert ! “Gebruik dat tegen hen !!” Deze twee heren van Forum zijn “Technish ên mondeling veel sterker dan Geert ! “Doe zelf normaal ? en Ruttes “terugkaatsen, nou als ik u haar zo eens bekijk heeft u daar meer verstand van !! Ik vindt dat Geert het al langere tijd äf laat weten ! Maakte hij al gebruik van de “Chaos in Europa ? Komt hij in de kamer met cijfers voorbeelden of feiten ? “Waarom jullie wel , en hij niet ? Een persconferentie hier over ,gestaafd met feiten, wordt wereldnieuws ,en zou de PVV veel stemmen opleveren !

  Like

 2. Nog even over die kosten van een uitkering voor die uitvreters. Die is FACTOREN MEER omdat de hele machinatie die het kost ook moet worden meegerekend. En dat nog afgezien het achterstallige onderhoud van gebit/gezondheidszorg, opleiding, enz. En dán is nog niet meegerekend de kosten van het toegenomen veiligheidsrisico dat moet worden afgedekt door meer politie, justitie, CJI, andere veiligheidsdiensten, verzekeringskosten, middenstandskosten (diefstal), arbeidsongeschiktheid van NL’ers door mishandeling/verkrachting, kosten maatschappelijke onrust en ontwrichting en nog véél meer!

  De wereld heeft een eindoplossing van het 1400 jaar oude moslimvraagstuk nodig!

  Like

 3. “De wereld heeft een eindoplossing van het 1400 jaar oude moslimvraagstuk nodig!”

  Er zijn maar 2 oplossingen voor de toekomst , het wordt wij of zij .
  Ofwel we moeten ze uitroeien met wortel en tak ofwel er komt een wereldwijde sharia wetgeving want van binnenuit gaat dit zieke geloof zichzelf niet reinigen is gebleken. .

  In het tempo hoe het moslim geloof zichzelf verspreid wereldwijd en hoe de stekeblinde westerse leiders dit nog bevorderen ook door de import van al die moslims en nota bene nog meer privileges geven als de eigen bevolking dat vraag je om radicale oplossingen in de toekomst en dat het volk het heft en recht in eigen hand gaat nemen.

  Liked by 2 people

 4. Het grote geluk voor de westerse wereld is dat de gemiddelde moslim het IQ heeft van zijn schoenmaat en het verstand hebben van een garnaal anders was de sharia wetgeving al ingevoerd wereldwijd .

  Liked by 1 persoon

 5. Je kan ook een psychologe op die psychopaten afsturen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/28658182/__Psycholoog_belaagd_in_de_bajes__.html

  Like

 6. Feniks // juli 17, 2017 om 11:49 //

  Als PVV stemmer ben ik het eens met wat zwartschakel hier betoogt, Wilders laat voortdurend mogelijkheden liggen en het is mij niet duidelijk waarom.
  On top off that heeft de PVV gestemd voor het afnemen van nog meer privacy en dat is voor mij de druppel.
  FVD streeft min of meer hetzelfde na als de PVV en brengt het m.i. op een betere/doordachtere en voor veel mensen aanvaardbare wijze.
  Lijkt mij meer kans van slagen te hebben.
  Volgende keer wordt het FVD.

  Like

 7. Een nadeel voor Wilders is dat hij al jaren lang streng beveiligd moet worden en de twee
  leden van het FVD [nog] niet.
  Komen die ook binnenkort op de zwarte lijst van de moslims en extreem linksen?
  Ik vind ook dat Wilders de dingen als die kogel en dat van paul de Leeuw had moeten uitbuiten en een rechtszaak van had moeten maken.

  Like

 8. Guus Huisstraete // juli 17, 2017 om 18:39 //

  Geert is “gecontroleerde oppositie”, elke keer als die geblondeerde nepper hoog in de peilingen staat, doet hij een uitspraak waarmee hij de PVV en zijn aanhang van 1.2 miljoen kiezers vernielt. Negeren die hap!!!

  Like

 9. Shadow1100 // juli 17, 2017 om 19:33 //

  Maar hun uitkering kán niet omlaag omdat ze dan NIET meer op vakantie kunnen naar het land waar ze maar net niet gedood zijn……………

  Liked by 1 persoon

 10. ieznogoedh // juli 18, 2017 om 03:42 //

  “De wereld heeft een eindoplossing van het 1400 jaar oude moslimvraagstuk nodig!”

  Een soort “Endlösung?”

  Like

 11. EU is Europaische Endlosung.
  Laat het niet gebeuren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: