Nieuw

De EU gaat iets minder rubberboten leveren aan de Libische mensensmokkelaars, zegt de EU

Al die tijd werden er dus gewoon smokkelboten verkocht aan de jihadistensmokkelaars, want een exportverbod dat kan natuurlijk niet zomaar ingesteld worden tegen een land dat onder controle van ISIS en Al-Qaeda staat. Libië is tenslotte Rusland niet.

Als de smokkelaars een formulier in drievoud invullen dat ze de boten en buitenboordmotoren nodig hebben voor de vangst van sardientjes dan wil de EU echter nog wel leveren. De invasie-industrie hoeft dus nog niet te wanhopen, ze kunnen gewoon doorgaan.

De lidstaten hebben nu een wettelijke basis om de export tegen te houden, als er gegronde vermoedens zijn dat de kopers deel uitmaken van een mensensmokkelbende. De sanctie kan ook worden toegepast als de boten of motoren in transit door de EU worden getransporteerd. Er is één uitzondering: als kopers legitiem gebruik door en voor de burgerbevolking kunnen aantonen – zoals de aankoop van een buitenboordmotor voor een visserssloep – mogen de producten wel nog worden uitgevoerd.

De Raad herhaalde voorts het belang van de Europese Operatie Sophia, waarmee meerdere lidstaten – waaronder België – met marineschepen proberen de mensensmokkelbendes tegen te werken. HLN >>

Operatie Sophia stopt de smokkel helemaal niet, onder het mom van operatie Sophia worden invasiërs uit zee gevist van het Libische strand geplukt en naar Europa overgezet.

Operatie Sophia is een invasiemissie.

Belgische marine gaat jihadisten naar Europa varen

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on De EU gaat iets minder rubberboten leveren aan de Libische mensensmokkelaars, zegt de EU

 1. Feniks // juli 17, 2017 om 20:54 //

  WTF !

  Ik vroeg me al langer af waar al dat materieel vandaan kwam, duizenden zwemvesten, bootjes, buitenboordmotoren enzo.
  Waar koop je dat in die gigantische hoeveelheden!
  We worden ZO keihard genaaid door de “elite” .
  en dan durft ene Plassterk het woord tuig te gebruiken tegen protesterende mensen.
  Dat zinnetje van jou fubar,, (is van mening dat collaborateurs..enz.)
  Ik ga er volledig in mee!

  Liked by 2 people

 2. Martin // juli 17, 2017 om 21:34 //

  Sorry maar dit soort grote boten voor sardientjes? Dan verkleuren die zeker bij de geboorte want sardientjes zijn zilverkleurig en niet zo bruin als een koffieboon of zo zwart als een snelweg.Dit wist EU van te voren al maar hebben hier gewoon in toegestemd om Europa zo snel en zo vol mogelijk te maken met ongewenste vreemdelingen.Alles uit zuid Afrika hebben geen sardientjes die gevangen moeten worden maar hebben wel dezelfde boten. Dus droom lekker verder met jullie sprookjes, wij geloven niet meer in de kerstman en dit soort dingen.

  Like

 3. Republikein // juli 18, 2017 om 01:25 //

  Yep en las het ook op tt, zandstrooiers.

  Like

 4. Hoe ist in Gods naam mogelijk met Brussel, er moet zeker een GIGA steek los zitten om die moslimcriminelen deze kant op te halen. !!

  Like

 5. HetZalWelWeer // juli 18, 2017 om 11:43 //

  Wat hebben ze daar in Brussel meegemaakt in hun verleden vraag ik me eigenlijk af… de enorme haat en wrok naar de bevolking toe aan wie ze toch laten we eerlijk wezen, een heerlijk leven te danken hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: