Nieuw

Waarschuwing: Dit artikel kan schadelijk zijn voor de zondagsrust

Regen of zonneschijn is het verschil of u zo meteen na het binnenwerken van een ontbijt of wellicht al tijdens dit ochtend ritueel met een lekker muziekje in de tuin of lekker lui op de bank in de woonkamer aan deze zondag gaat beginnen. Inderdaad de meest verstandigen onder ons komen het bed niet eens uit en genieten tussen de lakens en met wat geluk in de armen van wat moois dadelijk van een heerlijk muziekje. Ik ben overigens niet verantwoordelijk bij overmatig drank of drugsgebruik naar aanleiding van dit stukje ongein,

Wanneer je de keuze hebt om één van deze artiesten nog eens live in actie te zien, waar zou je dan voor kiezen?

The Free Thought Project stelde mij vanmorgen deze vraag en ik dacht waarom ook niet ik pleur deze vraag gewoon even bij de lezers van Fenixx neer, hebben ze ook wat te doen en kunnen ze lekker reageren en favoriete muziekclips plaatsen onder dit stukje.

Uiteraard zijn er nog veel meer optredens die je nooit meer live kunt bij wonden zoals in Nederland om maar eens wat toppers te noemen André Hazes, Herman Brood, Armand, Manke Nelis, de Zangeres Zonder Naam en ga nog maar even door  Wel belangrijk; de artiest, zanger of zangeres moet wel dood zijn, tja leuker kunnen we het niet maken maar wel gemakkelijker of zoiets.

1

Voor mij gaat het kiezen worden tussen Kurt Cobain en Bob Marley wanneer bovenstaande foto mij beperkt maar ach, eigenlijk wil ik slechts één duo nogmaals in actie zien daar kan geen twijfel over bestaan. De eerste zag ik optreden in Nijmegen en was zo onder invloed van zijn dagelijkse drogisterij dat hij amper wist dat er publiek aanwezig was en de andere zag ik optreden in de schouwburg te Cuijk en moest door het publiek geholpen worden aangezien hij door de drank zijn tekst niet meer kende. Beide optredens waren geweldig en ik heb ze alle twee vaker gezien maar deze optredens blijven me eeuwig bij.

Ik wens eenieder een prettige zondag

met groet Bolo

 

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2161 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

30 Comments on Waarschuwing: Dit artikel kan schadelijk zijn voor de zondagsrust

 1. Mooi die Hazes. Ik zie ‘m 100 jaar geleden of zo nog bij de Magnifique in Nijmegen boven de trap af komen en dacht even dat ie doorging en met de draaitrap de kelder in liep. Onvoorstelbaar dat zo’n kleine vent zo’n enorme stem kon opzetten.

  Liked by 1 persoon

 2. Wilt U die vieze pedo uit het lijstje verwijderen!.
  Dank U.

  Like

 3. Duchesne // juli 16, 2017 om 11:45 //

  Hendrixx !!!

  Like

 4. Inderdaad, wat doet die pedo Jackson in dat lijstje.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // juli 16, 2017 om 12:02 //

  Na het lezen van de namen van de aangehaalde artiesten voel ik me oud, ze zijn allemaal van na mijn jeugd ! En meerderen ken ik zelfs niet eens van naam ! Wie ik wel heb meegemaakt zijn Herman Brood en André Hazes. En ik zal vast wat fans op de voeten trappen maar Brood vond ik maar een middelmatig musicus. André Hazes heeft een aantal goede nummers achter zijn naam staan maar live vond ik hem maar een afknapper, hij voelde een soort noodzaak om zijn bekende nummers een andere draai te geven. Waarom ? God mag het weten. Daarbij voelde hij zich vaak geroepen rocknummers in het Engels te zingen waarbij keer op keer bleek dat hij zelfs het meest elementaire Engels niet beheerste, het was net alsof Toon Hermans een stukje Frans voor deed waarin slechts nu en dan een echt woordje Frans voorbij kwam.
  Ja ik weet het Tijl wordt (is) oud.

  Like

 6. Goh ik wist niet dat Michael Jackson veroordeeld was ?
  18 months, from Jackson’s arraignment on January 16, 2004 to June 13, 2005, when the jury delivered a verdict of not guilty on fourteen charges, which included the above ten plus four lesser misdemeanor counts.
  Heb ik wat gemist of schtreeuwen jullie maar wat ?

  Liked by 1 persoon

 7. Off-topic, en dat kan wel in dit topic dacht ik.

  Ik wil er geen artikel van maken, maar het toch ook weer niet laten.

  “Neptieten tegen de jihad”:

  Like

 8. Ingezonden via twitter:

  Liked by 1 persoon

 9. Weet niet of je ook met muziek uit de kast moet komen maar vooruit dan maar my guilty pleasure

  Like

 10. gewoon aanklikken filmpje werk wel

  Like

 11. Een country liefhebber dus, geeft niks hoor, ieder ze smaak.
  Maar dat hoor je niet zo vaak in country muziek, een blazers sectie.
  Speel je zelf niet toevallig een beetje gitaar, dit is hele leuke muziek om zelf te maken.

  Like

 12. klopt speel gitaar al kan ik geen noot lezen maar dit is heerlijke muziek om te tokkelen. En ben muziek liefhebber, niet specifiek een muziek soort en dit vind ik gewoon een heerlijk nummer inderdaad mede door de blazer sectie.

  Like

 13. Bolo // juli 16, 2017 om 15:46

  Meesterlijk, tear jerkers and a bottle of Kentucky IW Harpers straight bourbon

  Like

 14. Het zijn dezelfde schema’s als blues, een 1 – 4 – 5 schema, alleen ander ritme.
  Noten lezen is nergens voor nodig, akkoorden begrippen wel.
  1,4,5, is dan C, F, G – A, D, E -E, A, B —-enz.

  Like

 15. Feniks // juli 16, 2017 om 18:45 //

  Mag de keuze ook van Kooten & de Bie zijn?
  Zoek jezelf..en Mooie mensen in de nacht…

  Like

 16. Von Puffelen // juli 16, 2017 om 19:05 //

  Een klassieker.

  Like

 17. trebor2110 // juli 16, 2017 om 20:26 //

  Als er een een pedo is dan is het onze Andere H , die begon wat met zijn vrouw toen ze 14 of 15 was

  Like

 18. @hslot, meneer de pedo heeft in 2 gevallen vele miljoenen betaald om strafrechtelijke vervolging af te kopen.
  De ouders van die kinderen vonden de poen belangrijker om deze maffe smeerkees achter slot en grendel te zetten.

  Like

 19. 1993–1994: First child sexual abuse allegations and first marriage
  Main article: 1993 child sexual abuse accusations against Michael Jackson

  In the summer of 1993, Jackson was accused of child sexual abuse by a 13-year-old boy, Jordan Chandler, and his father, Evan Chandler, a dentist.[190][191][192] The Chandler family demanded payment from Jackson, which he refused. Jordan Chandler eventually told the police that Jackson had sexually abused him.[128][193] Jordan’s mother was, however, adamant that there had been no wrongdoing on Jackson’s part.[192] Evan was recorded discussing his intention to pursue charges, saying, “If I go through with this, I win big-time. There’s no way I lose. I will get everything I want and they will be destroyed forever….. Michael’s career will be over.”[192] Jackson used the recording to argue that he was the victim of a jealous father whose only goal was to extort money.[192] In January 1994, after an investigation, deputy Los Angeles County district attorney Michael J. Montagna stated that Chandler would not be charged with extortion, due to lack of cooperation from Jackson’s party and its willingness to negotiate with Chandler for several weeks, among other reasons.[194]

  In August 1993, police raided Jackson’s home and, according to court documents, found books and photographs in his bedroom featuring young boys with little or no clothing.[195] Since the books were legal to purchase and own, the jury decided not to indict Jackson.[196] Jordan Chandler gave police a description of Jackson’s intimate parts; a strip search revealed that Jordan had correctly claimed Jackson had patchy-colored buttocks, short pubic hair, and pink and brown marked testicles.[197] Reportedly, Jordan had also drawn accurate pictures of a dark spot on Jackson’s penis only visible when his penis was lifted.[198] Despite differing initial internal reports from prosecutors and investigators,[199] with reports of jurors feeling that the photos did not match the description,[200] the DA stated his belief in a sworn affidavit that the description was accurate,[201] along with the sheriff’s photographer stating the description was accurate.[202] A 2004 motion filed by Jackson’s defense asserted that Jackson was never criminally indicted by any grand jury and that his settlement admitted no wrongdoing and contained no evidence of criminal misconduct.[203]

  The investigation was inconclusive and no charges were filed.[200] Jackson described the search in an emotional public statement, and proclaimed his innocence.[190][197][204] On January 1, 1994, Jackson settled with the Chandlers out of court for $22 million. A Santa Barbara County grand jury and a Los Angeles County grand jury disbanded on May 2, 1994, without indicting Jackson.[205] The Chandlers stopped co-operating with the criminal investigation around July 6, 1994.[203][206][207] The out-of-court settlement’s documentation stated Jackson admitted no wrongdoing and no liability; the Chandlers and their family lawyer Larry Feldman signed it without contest.[208] Feldman stated “nobody bought anybody’s silence”.[209]

  Apart dat de meeste artikelen. inmiddels door de juristen van wijlen de Pedo van Google zijn gehaald.
  22 meloen dollar betalen als je onschuldig bent, wie geleuft dat?.

  Like

 20. trebor2110 // juli 16, 2017 om 23:05 //

  Zuid Hollander
  16 juli 2017 – 20:03:29 – Niet ok
  Een Chinees is een Chinees, een Neger is een Neger, een Zigeuner is en blijft een Zigeuner en een Mongool is een inwoner van de staat Down.
  Al dat gelul.

  In Duitsland hebben ze een grapje om de onzin van dit alles aan te tonen en dat gaat zo:
  Zigeunerschnitzel mag niet meer.
  Negerküssen mag ook niet meer.
  Maar een Führerschein is nog steeds toegestaan.

  Liked by 2 people

 21. Avidia // juli 17, 2017 om 00:34 //

  Ik ben een Leonard Cohen FAN!

  Liked by 1 persoon

 22. Voor Avidia:

  Like

 23. Van The Kinks is alleen de basgitarist dood, telt dat ook ?

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: