Nieuw

TV-debat in het Midden-Oosten

A debate between Lebanese Sunni Islamist leader Bilal Daqmaq and former Syrian MP Ahmad Shlash – a Sunni tribal leader from Deir Al-Zour who supports the Al-Assad regime – deteriorated into a brawl seconds after the beginning of the OTV show. The TV host extended his condolences to Shlash, whose cousin had been executed by ISIS the day before. When the TV host asked Sheikh Daqmaq if he would like to join the gesture, Daqmaq said only that he conveyed condolences to the Syrian people for every Syrian killed. This quickly led to an exchange of curses and physical blows. OTV posted the video on its YouTube channel on July 10.

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

1 Comment on TV-debat in het Midden-Oosten

  1. Lol, wou hem van de week al plaatsen en heb hem toen in de ‘trash’ gemieterd. Hij zal er nog wel in liggen 😉

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: