Nieuw

Russia ratifies joint military agreement with Armenia

The move shows a commitment to a fraternal nation and could help to resolve the ongoing Nagorno-Karabakh in the south Caucasus. The Russian State Duma (parliament) has just ratified an historic agreement for military cooperation with Armenia.

The agreement will see Russian and Armenian troops cooperate on measures including security in the South Caucasus and an anti-terrorism measures.

Armenia and Russia have a long shared history dating back to the Tsarist period. The eastern portion of the historic Armenian homeland became part of Russia in 1828 upon the singing of the Treaty of Turkmenchay between Russia and Iran following the last major Russo-Persian war.

The western portions of historic Armenia had a worse fate under the Ottoman Empire which became increasingly hostile to Armenians as the 19th century wore on.

In 1909 the Adana massacre saw 30,000 Armenians die and many more tortured at the hands of Ottoman ultras.

This was an ominous prelude to the Armenian Genocide of 1915 when the Ottoman state systematically murdered 1.5 Armenians. It is widely recognised as the first modern genocide…

readmore>>
theduran
Also published on Zeepertje.com

 • Russia: Duma ratifies protocol on Russian military presence in Latakia

Doe mee met 8.094 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1424 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

2 Comments on Russia ratifies joint military agreement with Armenia

 1. Zij beschermen de Christenen wél tegen de bloeddorstige barbaren van de islam.

  We zouden vriendjes moeten worden met onze Europese broeders, de Russen, en de islam gezamenlijk tot poeier stampen.

  Liked by 2 people

 2. Putin zou goed bezig zijn als hij de Armeniërs wat waterstofbommen gaf.
  Problemen moet je altijd in de kiem smoren.

  Liked by 3 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: