Nieuw

Polizei schockiert: G20-Blockade-Training mit Steuergeld

Brandenburger Polizisten sollen den G20-Gipfel schützen. Doch in einem Potsdamer Jugendzentrum wird der Widerstand geprobt.

Polizeiauto vor dem Hamburger MessegeländeBrandenburgs Polizisten sind empört. Anfang Juli sollen sie den Hamburger G20-Gipfel schützen. Doch im Potsdamer Jugendzentrum „Freiland“ werden linke G20-Gegner für Auseinandersetzungen mit der Polizei geschult.

Für Sonntag lädt die „Sozialistische Jugend Deutschlands – Die Falken“ zum „Demotraining“ ins „Freiland“. Es wird von der Stadt Potsdam mit 190.000 Euro Steuergeld finanziert. Die Stadtwerke stellen das Areal – kostenlos.

GdP-Chef empört

Falken-Sprecher Steffen Wolke (27): „Wir erklären Demonstranten, wie man sich verhält, wenn es zu Auseinandersetzungen kommt.“ Weggehen? „Nein, hingehen und beobachten, was passiert, wenn es zu ungerechtfertigten Polizei-Aktionen kommt“, rät Wolke, „kein Tränengas einatmen, Aufnahmen machen!“ Geschult wird auch „symbolischer Widerstand wie Sitzblockaden“…

weiterlesen>>
bz-berlin
Also published on Zeepertje.com

DutchLinkRelated (krankzinnig en doʞ uɾız do pןǝɹǝʍ ǝp) ; Politieoptreden bij rellen G20-top onderzocht

  • Linke Chaoten beim #G20 in Hamburg

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1441 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

1 Comment on Polizei schockiert: G20-Blockade-Training mit Steuergeld

  1. In 40-45 hadden de Duitsers wel raad geweten met dit soort toestanden.
    Maar … dan zouden de “demonstranten” zo zij al het lef hadden gehad (met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dus niet) niet van de linker vleugel maar van de rechtser vleugel geweest moeten zijn.
    Enfin, zo zie je maar wat linkse indoctrinatie met leden van een nogal angstig volk kunnen doen.
    Het “was wäre wenn” is er helemaal uitgehaald bij deze terroristen.

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: