Nieuw

Mark Rutte tevreden: Erdogan wil politieke tegenstanders onthoofden in oranje ISIS overalls

Turkije herdenkt de couppoging van 15 juli 2016

Erdogan wil ‘hoofden afhakken van de verraders’ achter de couppoging

Recep Tayyip Erdogan wil ‘de hoofden afhakken van de verraders’ die vorig jaar de mislukte staatsgreep hebben gepleegd. Dat zei de Turkse leider zaterdagavond in een emotionele speech ter nagedachtenis van de slachtoffers die zondag exact een jaar geleden zijn gevallen. Erdogan beloofde dat hij de herinvoering van de doodstraf ‘direct zijn zegen geeft’,  zodra het parlement hiermee akkoord gaat.

Volkskrant >>

Om daarna ouderwets dreigend te worden: ‘De verraders achter deze staatsgreep zou ik het hoofd eraf willen breken!’ Ook wil hij dat de coupplegers in de rechtbank verschijnen ‘zoals in Guantanamo Bay (het Amerikaanse kamp voor terreurverdachten, red.)’:  in dezelfde overalls, voor iedereen zichtbaar. Elsevier >>

Parlementsvoorzitter Ismail Kahraman noemde Gülen een ,,geesteszieke schizofreen” en zei: ,,Volk, vlag, Koran, geloof, gebed, vrijheid, onafhankelijkheid zijn onze eer en onze waarden. Van wie daaraan komt, breken wij de handen, snijden wij de tong af en vernietigen wij het leven”. Kahraman behoort tot de regerende AK-partij, die door Erdogan wordt geleid. Telegraaf >>

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Mark Rutte tevreden: Erdogan wil politieke tegenstanders onthoofden in oranje ISIS overalls

 1. Erdogan begint dezelfde praktijken toe te passen als IS !

  Like

 2. Wat een rot koppen hebben die twee toch, ik krijg al braak neigingen als ik die pinokkio kop van Rutte zie.
  Alle twee in een dwangbuis zetten en goed strak aan gespen, in een geluid dichte isoleercel zetten en de sleutel vernietigen.
  Die twee zijn een gevaar voor de mensheid

  Like

 3. Internationaal opsporingsbevel voor deze fascistenleider.

  Like

 4. Lol, The Guardian verdedigt Erdogan.

  Linkse blaadjes en fascisten het blijft een fascinerende combinatie.

  Today marks the first anniversary of the 15 July coup attempt in Turkey. Exactly one year ago, millions of Turkish citizens set aside their political, cultural and ethnic differences to form a united front against the plotters who tried to suspend our country’s constitution, shot at innocent civilians and bombed the parliament. Together, the people of Turkey refused to allow an armed group to rob them of democracy, liberty and their way of life.
  https://www.theguardian.com/commentisfree/2017/jul/15/turkey-coup-democracy-recep-tayyip-erdogan

  Like

 5. Duchesne // juli 17, 2017 om 00:35 //

  …de woorden van Erdogan zijn de natte droom van Rutte….

  Liked by 1 persoon

 6. Wat was Confucius toch een wijs man,zelfs nu krijgen zijn woorden kracht bij dit soort monsters:Zeg mij wie uw vrienden zijn en ik zal u zeggen wie u zelf bent,pleit inderdaad voor het monster Rutte net zo goed.Alleen deze zwakbegaafde heeft uiteraard nooit Confucius bestudeerd.

  Like

 7. wouteenhoorn // juli 17, 2017 om 12:04 //

  Is er geen kok te vinden? Raad eens wat voor één.

  Like

 8. HetZalWelWeer // juli 17, 2017 om 13:33 //

  Ik kan er niet zo mee zitten, laten ze elkaar maar opruimen… fixed 😉

  Like

 9. Die Turkse hoofdenafhakkers zijn feitelijk niks beter als IS.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: