Nieuw

Kan iemand even een vrachtwagen parkeren in het hoofdkantoor van het Algemeen Dagblad om ze wakker te schudden?

Na 1400 jaar jihad en 1 jaar na Nice heeft het Algemeen Dagblad geen idee waarom Mohammed doet wat Mohammed doet. Het staat godverdomme in zijn paspoort stelletje Collaborateurs, zoals het in elk mohammedaans paspoort staat, en op elke moskee, en op elke gevelsteen van elke islamitische school. Het wordt overal elke dag al 1400 jaar lang in je gezicht geschreeuwd vanaf elke minaret wat de drijfveer van de dader van Nice was. ‘Er is geen god dan allah’, en iedereen die iets anders gelooft moet dood, ‘en Mohammed is zijn profeet’. Dat jullie beweren het niet te weten komt maar door één ding, en dat is dat jullie het NIET WILLEN WETEN NIET WILLEN VERTELLEN.

Dat júllie het niet willen weten is tot daar aan toe, maar dat je 300.000 lezers voorliegt is onvergeeflijk en maakt jullie medeplichtig aan elke volgende aanslag. Het is de taak van een krant om lezers te informeren en niet om ze voor te liegen over islam. Mohammed is vernoemd naar Mohammed, een massamoordenaar die in tien jaar tijd door middel van moord en doodslag het hele Arabische schiereiland onderworpen heeft aan de islam, de door hem verzonnen ideologie om zijn perversie te rechtvaardigen.

Anne Murris verloor precies een jaar geleden haar dochter, Camille, 27 jaar oud. Camille was vorig jaar op het 14 juli-feest op de Promenade des Anglais in Nice, toen daar een man met een vrachtwagen inreed op de mensenmassa. De jonge vrouw werd met nog 85 anderen gedood en er vielen meer dan 400 gewonden. Het was één van de bloedigste aanslagen in de Franse geschiedenis, en het was voor het eerst dat terroristen een vrachtwagen gebruikten om op een menigte in te rijden.

Het was niet voor het eerst, in Israël kwamen car-attacks al veel vaker voor. Als media als jullie daar eerlijk over bericht zouden hebben, hadden we Nice misschien kunnen voorkomen. Jullie zijn schuldig.

Vandaag, precies een jaar later, wordt die terreuraanslag in Nice officieel herdacht. Niet alle nabestaanden zijn aanwezig. Sommige mensen durven nog steeds niet terug naar de boulevard van het bloedbad, waar hun familieleden, geliefden of kinderen werden gedood. ,,Ik zal er wel bij zijn”, zegt Anne Murris. ,,We gaan ballonnen oplaten, een monument onthullen, er komt een ceremonie. Ik ben lid van de vereniging van nabestaanden. Je wilt iets positiefs doen. Ik wil niet dat Camille voor niets is overleden.”

Camille is wel voor niets overleden als media als het Algemeen AllahHakbarBlad blijven liegen over islam. Elke islamitische aanslag zou aanleiding moeten zijn om de lezers voor te lichten over wat islam is, en wat de drijfveren van de jihadisten zijn. Je liegt als je beweert dat de drijfveer onbekend was.

Het is met recht dat jullie dood gaan. De lezers hoeven geen vrachtwagen in jullie hoofdkantoor te parkeren, dat doen jullie zelf wel.

Als jullie willen overleven als krant, zit er maar één ding op, en dat is dat je de waarheid gaat schrijven in plaats van propaganda bedrijven. De oplossing is niet dat je harder gaat liegen. Lees je eens in in de materie waar je over schrijft en geef je lezers werkelijke informatie. ‘This is the age of information’ en dat ga je nooit meer onder de deurmat van je hoofdkantoor schuiven. Die tijd is geweest.

Hoewel de aanslag al een jaar geleden plaatshad, is nog altijd opvallend weinig bekend over de motivatie van de dader, Mohamed Lahouaiej-Bouhlel. Het politie-onderzoek loopt nog. Het dossier is inmiddels 80.000 pagina’s dik. ,,Maar er is nog steeds geen link gelegd tussen Bouhlel en terreurorganisatie IS. Er is geen contact geweest tussen Bouhlel en een opdrachtgever in Irak of Syrië”, aldus journalist William Molinié, die het dossier heeft ingezien.

De koran is geen 80.000 pagina’s hoor. En om hem te begrijpen hoef je zelfs maar de helft te lezen (enige uitleg ernaast valt wel te prefereren). Hebben jullie niet gedaan he?

De 31-jarige Tunesiër Bouhlel reed met een truck – met (nep)wapens naast zich en zijn fiets achterin – de boulevard van Nice op om daar letterlijk over de wandelaars heen te rijden. Aan het eind van zijn rit schoten agenten hem dood. Zijn stoffelijk overschot werd twee weken geleden naar Tunesië gevlogen, waar hij waarschijnlijk wordt begraven.

Als krant breng je ook ‘nieuws’ af en toe. Ik ben geschokt dat Mohammed in Tunesië begraven wordt, dat wist ik niet. Ze hadden hem in varkenshuid moeten naaien.

Vlak voor zijn terreurdaad keek Bouhlel propagandafilms van IS, maar hij stond niet bekend als radicaal of als een potentiële terrorist.

Holy Fuck, hij keek filmpjes van ISIS, wat gewoon islam is, en waar Mohammed als die vandaag zou leven de aanvoerder van zou zijn, maar hij stond niet bekend als radicaal. Hij was waarschijnlijk ook een lieve jongen, dat laatste mis ik nog in jullie verhaal.

,,Als ik had geweten wat hij wilde doen, had ik hem nooit een wapen verkocht”, vertelde zijn vaste drugsdealer Ramzi aan de politie.

Iedereen weet dat drugsdealers de beste getuigen zijn. Bovendien koop je pistolen om de loop vol met coke te laden en het dan daaruit op te snuiven, toch. Nou heb ik niks tegen druks en heb mijn stevige portie gehad, inmiddels ben ik er te oud voor en doe rustig aan, maar iedereen weet dat dit onzin is. Jullie maken echt jezelf belachelijk, het is niet mijn schuld dat jullie failliet gaan en werkeloos worden

Hij beschreef Bouhlel als een ‘watje’ en als een ‘idioot’. ,,Hij leek me iemand die nog niet eens in staat was een supermarkt te overvallen.”

Een fucking junk, is de enige getuige die door het AD opgevoerd wordt.

 ’s Avonds zal aan de voet van de Eiffeltoren een minuut stilte in acht worden genomen om de aanslag in Nice te herdenken, kort voor het vuurwerk losbarst.

En die glazen wand om de Eiffeltoren staat er omdat ?

Waarom werd dat vuurwerk niet rechtstreeks op Tunesië gemieterd. Michiel de Ruyter wist het wel.

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

11 Comments on Kan iemand even een vrachtwagen parkeren in het hoofdkantoor van het Algemeen Dagblad om ze wakker te schudden?

 1. Het AD geeft dan ook teveel geld uit aan terreur vloggertjes om nog goed journalistiek werk te kunnen doen.
  Ach ja, ook als eindelijk de eindoplossing van het moslimvraagstuk begint, zullen ze weer niet weten waar dat vandaan komt. Eén geruststelling, van dat vloggertje hebben we dan in ieder geval geen last >;-)

  Like

 2. Wat kan je verwachten van een krantje uit het riool van NL?.

  Like

 3. polderboy // juli 16, 2017 om 21:41 //

  Kees Vendrik van Groenlinks, de arrogante fascistische ambtelijke NSB rotkop moet toch herkenbaar zin op een kilometer, heeft via dat geldfonds heel wat op zijn geweten.

  Je mag hopen dat hij net als Van der Laan wel verdient wegrot, aan hopelijk een zeer pijnlijke ziekte, want al die onschuldige doden daar mag je niet ongestraft voor blijven.

  islam is als de diarree van zieke smeerlappen, zoals Erdogan en zijn kankerturken.

  Like

 4. Tijl Uylenspiegel // juli 16, 2017 om 22:47 //

  Ik moet iets bekennen; ik had het bewuste artikel vanmorgen gelezen, en ja natuurlijk, ook ik merkte de verhullende manier van berichtgeving, de hele en halve onwaarheden. Daarna las ik gewoon verder in de (digitale) krant. Waarom ? Nou ik denk dat er een soort gewenning is ontstaan. Alle berichtgeving over alles wat met de islam te maken heeft wordt op een dergelijke manier weergegeven.
  Maakt dat de boosheid van Fubar onterecht of overdreven ?
  Nee in tegendeel, ik zou eerder boos op mezelf moeten zijn, boos dat ik het als een gegeven accepteer, feitelijk zouden we ons veel vaker kwaad moeten maken om deze verraderlijke manier van ‘verslaggeving’. De ellende is namelijk dat de argeloze lezer het voor zoete koek slikt en niet kritisch is tov. de schrijvende pers. Het staat in de krant en dus is het waar. Met name mensen van de oudere categorie zijn nog gewend om alles wat de pers schrijft als waarheid te zien, het komt niet eens in ze op dat ze een hevig verkleurde versie van de waarheid lezen.
  En dat is dan ook het gevaar van een liegende en bedriegende pers.

  Like

 5. Ik lees de krant met het idee dat alles wat ze schrijven gelogen is.

  Like

 6. Dit soort berichten vind je nooit in het AD, NRC, Volkischer Beobachter of de verzetskrant Het Riool.
  http://nieuws.tpo.nl/2017/07/17/christelijke-man-draagt-zichtbaar-kruisje-wordt-aangevallen-door-noord-afrikaanse-jongens-in-berlijn/

  Like

 7. Al 25 jaar lees ik geen kranten meer,toen stonden er al leugens in,onmenselijk en keihard en sinds een paar jaar heb ik de tv ook weggedaan en er is nog geen dag geweest,dat ik die krant miste,tv ook niet trouwens.Kom nog steeds tijd te kort.

  Like

 8. Wat is dat met die Duitserts?.
  Vroeger konden ze nog wel wat.
  Kon er geen hoofddoek veilig over straat.

  Like

 9. Tijl Uylenspiegel // juli 17, 2017 om 23:10 //

  Toen ik vanmiddag eventjes van het zonnetje lag te genieten heb ik nog even een stukje uit het boek van Joost Niemöller gelezen; “De verschrikkelijke Janmaat-Nederland en de Centrumpartij”. Het stukje ging over de aanslag in Kedichem en ondanks dat ik het allemaal al eens gelezen heb had het toch nog een flinke impact. In eerste instantie doordat autonomen, krakers en antifascisten veel beter georganiseerd zijn dan we graag denken, en in tweede instantie moest ik denken aan dit artikel. In de nasleep van de laffe aanval hebben de media een zeer bedenkelijke rol gespeeld , er werd altijd gedaan alsof het ‘relletjes’ waren. Dat waren het zeker niet, het was een gerichte aanval op een vergadering van de Centrumpartij waarbij nagenoeg uitsluitend oudere intellectuelen aanwezig waren. Van de tientallen arrestaties zijn slechts enkelen in staat van beschuldiging gesteld en niemand is veroordeeld. Er staat een verweer in van een van de ellendelingen. “Ja ik had op het laatste moment mijn helm maar opgezet en een ijzeren pijp meegenomen want je weet maar nooit”.
  Ja hoor knul, je weet maar nooit waar een stel bejaarde intellectuelen toe in staat zijn hè? Maar idioot genoeg was zijn verweer voldoende om vrijgesproken te worden. Poging tot doodslag? Welnee joh ! Een ‘relletje’ meer niet !

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: