Nieuw

Jihad-rapper Marouane B. ‘vroeg vrienden in Nederland overvallen te plegen’, terugkerende Jihadis

De van terreur verdachte rapper Marouane B. probeerde zijn vrienden te ronselen voor de jihad vanuit Syrië, en riep handlangers in Nederland op overvallen te plegen. Hij bedelde om geld, omdat hij anders ‘honger zou lijden’.

B. kwam recent in het nieuws toen de Arnhemse jihadist – die door justitie wordt verdacht van onthoofding – in een rap aan zijn moeder liet weten dat hij naar huis wil. Als hij terugkeert naar Nederland, wordt hij direct vervolgd en voorlopig vastgezet, waarschuwt het Openbaar Ministerie.

Honderden euro’s naar B.

In 2013 vertrok B. vrijwillig naar Syrië om zich aan te sluiten bij een terreurgroep. Hij vertrok samen met vriend Robbin van D., die al snel terugkeerde. In 2014 speelde B. een rol in een propagandavideo van Islamitische Staat (IS). Nu de terreurgroep aan terrein en macht verliest, wil de jihadist terug.

De Telegraaf bericht vrijdag over getuigenverklaringen uit het strafdossier van B. De jihadist zou deze zelf online hebben geplaatst. Bekenden van B. in Nederland vertellen hoe hij om geld vroeg…

leesverder>>
Elsevier\BaukeSchram
Also published on Zeepertje.com

En oh, wat wil ie graag naar z’n mammie…

 • Syriëganger rapt over terugkeer

Annabel vindt hier wat van…

 • Multitalent Marouan: rapper en ISIS-terrorist

Voor wat t waard is… Zeepertje verstaat er geen ene reet van

 • bericht vanuit het midden van de jihad

Maar ja, Nederland is zo soft tegenover dergelijke koppensnellers, ze moeten toch integreren nietwaar? En daarom moeten we ze helpen waar mogelijk. Een heel ander verhaal wordt het wanneer het gaat om mensen die het kwaad deze wereld uit helpen door dat ISIS tuig een enkeltje Allah te bezorgen… Dan wordt alles uit de kast gehaald.

Een pro IS-demonstratie in de Haagse Schilderswijk
Het laat op zich wachten, een oorlogskreet, hier in Nederland, buiten zo’n haatpaleis, waarna tientallen onschuldige mensen in naam van de islamitische satan het leven verliezen…

ALLAHU AKBAR


Doe mee met 8.274 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1435 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

5 Comments on Jihad-rapper Marouane B. ‘vroeg vrienden in Nederland overvallen te plegen’, terugkerende Jihadis

 1. Feniks // juli 16, 2017 om 15:18 //

  Taqqiyya in het groot.
  Syrie mag hem houden, geef hem aan de bevolking die slachtoffer van dit stuk stront zijn geweest.

  Liked by 1 persoon

 2. Niemand houdt hem tegen om terug te gaan maar ze weten dat ze hier veilig zijn en om ginder de grote jan uit te hangen zullen er niet ver geraken

  Liked by 1 persoon

 3. Levend villen en dan met zout insmeren.

  Liked by 1 persoon

 4. HetZalWelWeer // juli 17, 2017 om 13:39 //

  Als je naar Syrië bent geweest, ben je een landverrader en behoor je voor de krijgsmacht te komen.

  Liked by 1 persoon

 5. Von Puffelen // juli 17, 2017 om 16:13 //

  Islam’s Rape Game in Europe.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: