Nieuw

Iran Dominates in Iraq After U.S. ‘Handed the Country Over’

Walk into almost any market in Iraq and the shelves are filled with goods from Iran — milk, yogurt, chicken. Turn on the television and channel after channel broadcasts programs sympathetic to Iran.

A new building goes up? It is likely that the cement and bricks came from Iran. And when bored young Iraqi men take pills to get high, the illicit drugs are likely to have been smuggled across the porous Iranian border.

And that’s not even the half of it.

Across the country, Iranian-sponsored militias are hard at work establishing a corridor to move men and guns to proxy forces in Syria and Lebanon. And in the halls of power in Baghdad, even the most senior Iraqi cabinet officials have been blessed, or bounced out, by Iran’s leadership.

New York Times >>

Doe mee met 8.336 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7116 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Iran Dominates in Iraq After U.S. ‘Handed the Country Over’

  1. Beter dan die soennitische terroristen hap.

    Like

  2. Vergis je niet. Afgezien van de discussie over de opvolging van Mohammed als profeet (voor shia`s is dat Ali,zijn schoonzoon), en wat verschillen in rituelen, worden dezelfde rechtsscholen aangehangen, geloof ik. Uiteindelijk maakt het voor de puinhopen die je er van krijgt niet uit.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: