Nieuw

Het demoraliseren van contant geld als laatste stap naar een politiestaat

Woensdag reisde ik sinds eerst voor een lange tijd weer met de trein, ik wou wat drinken halen en viel op dat je niet meer contant kan betalen bij deze automaten, er stond op: ”alleen contactloos betalen”. En bij andere stations was dit precies hetzelfde verhaal, dus maar geen drinken gehaald want ik betaal alleen contant en een smartphone heb ik bewust niet. Een paar maanden eerder kon je nog gewoon met munten betalen. Het wordt steeds erger, stap voor stap drijven de NWO elite en hun bankiers ons richting een cashloze samenleving.

Ik wil niet contactloos betalen, ik wil niet pinnen, ik wil alleen contant betalen en zelf zeggenschap hebben over mijn eigen geld, ik wil niet afhankelijk zijn van de bank. Het opdringen van een cashloze samenleving noem ik zoals het is, facisme.

De banken regelen zelfs ram en plofkraken op hun eigen pinautomaten met als doel contant geld uit te bannen.

Ik ben voor het behoud van contant geld, mee eens? Deel dan door als boodschap tegen hun cashloze samenleving, tegen die bankiers(oplichters) die de crisis hebben veroorzaakt en contant geld willen uitbannen voor hun gewin en voor het behoud van contant geld!

Deel door voor het behoud van contant geld! Contant geld moet op de eerste plaats blijven staan!

Via Alternatieve Media Nederland

1

 

Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2044 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

7 Comments on Het demoraliseren van contant geld als laatste stap naar een politiestaat

 1. Ze zijn er al een tijdje mee bezig om elke betaalmogelijkheid onder te brengen in je smartfoon.
  Ook je ID, kenteken en rijbewijs willen ze daar in stoppen.
  Dat houd dan in dat je niet meer zonder een smartfoon zou kunnen.
  Als je je smartfoon verliest of deze wordt gestolen, kan je in 1 klap helemaal niets meer.
  Op deze site is hier regelmatig wat over te vinden en wat ze nou weer bedacht hebben.
  http://www.security.nl/

  Ik verdom het ook om een smartfoon aan te schaffen, contactloos betalen is het eerste wat ik heb laten blokkeren.
  Maar je wilt niet weten hoeveel mensen al deze belemmeringen juist schitterend vinden.

  Het betekend dan ook dat je om de 2 jaar een nieuwe smartfoon moet kopen omdat fabrikanten deze niet of nauwelijks voorzien van updates, waardoor het toestel binnen de kortste keren nogal onveilig wordt.

  Like

 2. Duchesne // juli 16, 2017 om 12:17 //

  Controle over de massa via de geldstroom is de manier waarmee in de toekomst word geregeerd. Voor de autochtoon is dit rampzalig, totale onderwerping. Voor de Moslim is dit geen probleem, men heeft immers een eigen bankieren systeem en een paralelle maatschappij, wat nodig is steelt men en word binnen de groep als krijgsbuit verhandeld, niet gehinderd door enoge vervolging binnen de eigen leefwereld….en zo ontstaat een wereld waarin de autochtoon moetwerken en opbrengen en de moslim komt halen, hier zijn knappe koppen aan het denken en regelen geweest….de aandeelhouders bij de grote banken zijn anonieme holdings van Arabische landen, net als bij bijna alle grote firma’s die beurs genoteerd zijn…

  Islam zit al zo diep in het westerse lijf dat net als de teek enkel met grof geweld nog een ommekeer kan worden gemaakt, misschien….

  Ofwel gaat het snel met het openen van de poorten doordezuidelijke landen, ofwel duurt het nog een paar etterende decennia met veel onlusten en steeds meer misdaad, de autochtoon als constant slachtoffer.

  Vanochtend werd ik wakker en een van de eerste gedachten was dat Breivik gewoon gelijk had en dat de enige manier om onszelf te beschermen is om eerst de collaborateurs aan te pakken en hun jong in de politieke indoctrinatiekampen, iets wat Utoya was, een politiek opvoedingskamp. Nu ben ik het niet eens met het aanvallen en vermoorden van kinderen, immers men is als kind in ontwikkeling op geestelijkgebied en dat moet vrij zijn om zelfte kiezen, maar ik begrijp wel de doelkeuze. Raak de verraders waar het pijn doet, men is immers bezig onze kinderen een toekomst in ellende te geven en ze over te leveren als slaaf. Alle geweld is daarvoor legetiem, het gaat om het voortbestaan.
  Breuvik is geen held, maar hij heeftwel duidelijk aangegeven waar hetprobleem echt ligt, bij de verraders die Islam faciliteren en anders denkenden uitsluiten, zoals ook nu met de PVV het gevalis. Het einde van democratie is hiermee feit, het opnemen van de wapens om vrijheid te behouden een menselijkrecht. Maarde manier waarop ditproces van onderwerping gaat is zo gerraffineerd en traag dat het went….dat men zich steeds schikt en verder terugtrekt, zowel in woord als daad. Wat we meemaken is onderdrukking in alle facetten, maar zo langzaam en zonder hongersnood dat het word geaccepteerd. Je vind het terug in beleidslijnen van de overheid, in de manier waarop telecom bedrijven omgaan met jou als klant, het gevecht om iemand te vinden die beslissingen magnemen, die echt iets weet. Er word opzettelijk een systeem opgezet waarbij de burger kan klagen tot sint Juttemis maar waar enkel een bijklussende student als gesprekspartner het resultaat is, of wodden doorverbonden met een andere….dit zie je bij deoverheid, bij geprivatiseerde ondernemingen en bij particuliere aanbieders. Kennis is niet meer aanwezig, en vele klachten sneuvelen bij de telefooncentrale, bij de “klantenservice”. Dat is de toekomst, er definitie kaltgestelt worden met welke klacht dan ook.

  Wat Breivik heeft duidelijk gemaakt is dat je Islamisering enkel kunt bestrijden door de faciliteerders aan te pakken. Noorwegen is relatief goed ontsnapt aan de moslim invasie sinds Utoya, deboodschap is indirectwel aangekomen bijde verraders. Er zijn meer Breiviks, en datis de macht waar de Noorse verradersrekening mee moeten houden. Daaris duidleijkdatiedereen sterfelijk is, hier is die les duidelijjk nog niet binnen gekomen. In ons geval zijn dat bijna alle partijen in de kamer, want eris geen politieke keuze meer , wij hebben een politieke dictatuur waarbij slechtszetels wodden gewisseld maar nooit de macht. En laat die macht nu eens goed verzorgd worden en goed bevriend zijn methun Islamitische broodheren, de indirecte werkgevers van hun halvefamillies. Verraden worden voor 30 zilverlingen, het Judaskabinet. “ich habe es nicht gewust” word straks ook een typisch Nederlandse uitspraak.

  Geld is de noodzaak om een samenleving te laten draaien, een samenleving die contant geld weetuit te bannen heeft onbeperkte macht, zolang de stroom werkten de leiders en collaborateurs niet in hun tuinhuisje worden gepietst aan de heggenschaar…

  Iedereen is sterfelijk, sommigen meer dan anderen…

  Like

 3. Yvonne // juli 16, 2017 om 14:44 //

  big brother is watching you, ze willen alle geldhandelingen die je doet volgen, welk bedrag, hoe laat enz, en het zwart geld boven tafel te halen, we worden geleefd, ik had pas vakantie geld gehad, ik moest gemeentelijke heffingen betalen waar ik altijd kwijtschelding voor kreeg en zie daar ik moest die heffingen betalen, vieze ratten, ze moeten al die nieuwe lui die binnen wandelen betalen en pikken de helft van mijn vakantie geld in
  en over dat contante betalen, als je iets via marktplaats ofzo koopt ik neem aan dat particulieren geen pinautomaatje hebben, ik heb ook contactloos van mijn pin laten blokkeren en ik heb ook geen smart phone

  Like

 4. “De banken regelen zelfs ram en plofkraken op hun eigen pinautomaten met als doel contant geld uit te bannen.”

  Ah, daarom hebben ze die Marokkanen geïmporteerd, ik zag er al geen nut in, maar nu begrijp ik het 😇

  Like

 5. Yvonne, dat wilden ze mij ook flikken, omdat ik wat “spaargeld” op mijn rekening had staan en dus volgens de gemeente een eigen vermogen had om dit te betalen.
  Ik heb een brief naar de burgemeester gestuurd over de onredelijkheid hiervan.
  En toen was het ineens wel in orde.
  Heeft wel 11 maanden geduurd bij elkaar, maar toch uiteindelijk gelijk gekregen.

  Je moet voortaan zorgen dat je op de laatste dag van de maand geen stuiver meer op je rekening heb staan, dan alleen het bedrag om je rekeningen mee te betalen.
  Anders gaan ze zeiken dat je een eigen vermogen heb, ook al is dat een paar honderd euro.
  Alles gaat hier voortaan in een oude sok.

  Like

 6. Yvonne // juli 16, 2017 om 20:03 //

  hallo Bert G.
  ja dat was het lullige, ze storten 23 juni vakantiegeld, en paar dagen erna kreeg ik dat ik de gemeentelijke heffingen moest betalen, ik kon een bezwaarschrift indienen maar daar was ik te laat mee. Ze hebben denk ik ook mijn kleine autootje van 16 en een half jaar erbij gerekend, dus ik ben stinkend rijk volgens hun
  ja in een oude sok, maar als ze tzt daadwerkelijk contant willen afschaffen zitten wij met waardeloos papier geld dat geen cent meer waard is

  Like

 7. Yvonne, ze hebben mij nu al een aantal keer kunnen vertellen door de telefoon wat ik op 31-12 op mijn rekening had staan.
  En dat was het probleem. Er stond teveel op.
  Dus niks meer op je rekening laten staan dan noodzakelijk.
  En dan heb ik het in mijn geval over een bedrag van zo’n 500 euro, wat ik had laten staan.
  Nu dus niet meer, en het werkt.
  Maar het komende jaar moet ik ook maar afwachten wat ze nou weer bedenken om mij te naaien.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: