Nieuw

GOP operative who tried to get Clinton emails from hackers committed suicide

The GOP operative who admitted reaching out to Russian hackers for Hillary Clinton’s emails killed himself days after opening up to a reporter.

Peter Smith told the Wall Street Journal in May that he reached out to people he believed were affiliated with the Kremlin to find messages from the Democrat’s private server.

The Journal report from late last month, which showed that he had claimed to be working with future National Security Adviser Michael Flynn, said Smith died about 10 days after the conversation.

No information was given about the 81-year-old’s death in his obituary, and the coroner in Lake County, Minn., where he lived, told the Daily News at the time that it uncharacteristically did not have records about his death.

NYDaily >>

Doe mee met 8.470 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7457 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on GOP operative who tried to get Clinton emails from hackers committed suicide

  1. En weer een dode die onderzoek deed naar Clinton.
    Iedere keer als iemand onderzoek doet naar of onthullingen doet over de Clintons pleegt zoiemand zelfmoord of krijgt hij een vaag ongeluk of wordt hij gedood bij een beroving waarbij niets gestolen wordt.
    Als onderzoeker moet je blijkbaar eerst enige brieven verspreiden met de instructie die pas te openen nadat er 2 weken lang geen contact is opgenomen, lees, de afzender overleden is. In die brieven vertel je in elk geval dat als je zogenaamd zelfmoord zou hebben gepleegd dit niet echt is en er sprake is van moord. Of als je handig met IT bent kun je een computer ergens automatisch mails laten sturen als een bepaald bestandje ergens een week niet ververst is.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: