Nieuw

Zelfmoord NPO verloopt uiterst succesvol đźŽ‰

Hier hangen de slingers al aan het plafond en staat de 🎂 taart op tafel. Quotenet spreekt zelfs van ‘een kijkersstaking’.

Schokkende cijfers uit de tv-branche en de reclame-industrie. Jongeren worden in de eerste weken van juli via de publieke omroep zo’n 60% minder goed bereikt dan een jaar geleden. Het marktaandeel van het aan de NPO gerelateerde Ster daalt in juli met -16% ten opzichte van een jaar geleden.

Vorige week riep ik op twitter nog op om bedrijven te boycotten die reclametijd kopen bij de NPO om de NPO zo het laatste zetje te geven, maar het lijkt al niet eens meer nodig te zijn.

De cijfers die we onder de tafel aangeleverd krijgen zijn afkomstig van bezorgde lieden uit de reclamebranche. We zien bijna alleen maar minnen in het overzicht. Vooral de publieke omroep bloedt hard leeg. De horror speelt zich vooral deze maand af.

Alleen de staat kan de leugenpers nog overeind houden. Bij de op papier gedrukte leugens gaat het al net zo.

Van ellende geven de propagandadoorgeefluiken hun kladderadatsch zelfs maar gratis weg.

Het Parool (20%), Trouw (17%), de Volkskrant (16%), nrc•next (15%) AD (14%) en De Telegraaf (11%) verspreiden meer dan 10% van de oplage onbetaald. (bron).

Wij gaan aan de champagne, fijn weekend !

Doe mee met 8.095 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6126 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

9 Comments on Zelfmoord NPO verloopt uiterst succesvol đźŽ‰

 1. Allochtonen lezen geen kranten, hooguit iets uit hun thuisland. Bovendien is het nieuws eenvoudig digitaal te verkrijgen dus waarom zouden burgers nog 300 of meer euro uitgeven voor een krantenabonnement. Ook de middenklasse, die nog kranten koopt, moet ook steeds meer inleveren qua koopkracht. Dus de oplages blijven dalen. En dan heb ik het nog niet over al het nepnieuws waar wij mee lastig gevallen worden.

  Like

 2. Tjah internet he 🙂 lol
  Ik heb mn tv er jaren geleden al uitgeknikkerd het is een belediging voor iemands intelligentie en dan nog om de tien minuten reclame door je strot gedouwd krijgen en er voor moeten betalen ? never ! .
  Mijn god wat een ergernis goede tijden slechte tijden westenwind of een andere kut soap wat een ellende lol .
  Vroeggah was het al drama als klein kind zaten je ouders all in the familly te kijken met Archie en Edith ik hoor nog die kutstem van dat wijf of peaton place .
  Geef mijn portie maar aan fikkie .

  Like

 3. Tijl Uylenspiegel // juli 15, 2017 om 23:07 //

  All in the family ! EĂ©n van de vele hilarische comedy’s die men vroeger maakte. It ain’t half hot mum (Moeder wat is het heet) Dad’s Army (Daar komen de schutters) Keeping up Appearances (Schone Schijn) Family Ties. Zelfs bij de derde herhaling lag ik nog in een deuk !

  Like

 4. Ivan Chapka // juli 16, 2017 om 09:15 //

  Kan me niet hard genoeg gaan die afbraak van die verrotte leugenaars. Ieder, ja werkelijk ieder programmaonderdeel is geĂŻnjecteerd met politieke correctheid. Daarnaast zijn deze programma’s werkelijk van zo’n debiel niveau, dat je gaat denken dat het hele mediacircus geleid wordt door potentiĂ«le psychopaten. Althans dat is wat ik er van meekrijg als ik tijdens het zappen even een stukje NPO zie. Goed dat ik jaren geleden al gestopt ben met het kijken naar deze bagger. Het ergelijke voor mij is dat deze rotzooi van o.a. mijn belastinggeld wordt betaald..

  Like

 5. Alphons Mantel // juli 16, 2017 om 09:51 //

  hoog tijd voor het einde van de staatspropaganda omroep

  Like

 6. Freduardo // juli 16, 2017 om 09:52 //

  Van de NPO moet je het inderdaad niet hebben.
  Tenzij je dol bent op propaganda en nutteloze reclame.
  En die kranten hebben ook nog een veel te hoge oplage hoewel het volk steeds wijzer wordt.
  Niet kijken naar die fake-zooi is de beste optie.
  De beste info haal je van internet maar hoelang nog?

  Like

 7. Dit is op Mijn Blog magilando herblogden reageerde:

  Like

 8. Kijk- en luistergeld verhogen zullen ze in Den Haag wel bedenken.

  Like

 9. Like Abraham Lincoln said;
  …”You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time”……

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Radiohead treedt vanavond op in IsraĂ«l ondanks nazi-propaganda van #eenvandaag – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: