Nieuw

Koptische christenen moeten hun activiteiten deze maand annuleren vanwege de verhoogde dreiging

Koptische christenen moeten deze maand al hun activiteiten en (religieuze) events die buiten de kerk plaatsvinden, annuleren.

Reden is de verhoogde dreiging tegen de christenen in Egypte. De Egyptische veiligheidsdiensten hebben aanwijzingen dat er opnieuw aanvallen gepland zijn tegen de koptische christenen in het land.

Kopten die op vakantie zijn worden gevraagd om hun reis in te korten en naar huis terug te keren. Ook jongeren op kamp moeten vroeger thuiskomen. Het gaat dan vooral om reizen voor religieuze evenementen of religieuze kampen.
Extra veiligheidsmaatregelen

Kerkleiders van de koptische kerk werden gewaarschuwd tijdens een vergadering met bevelhebbers van het leger en de veiligheidsdiensten. De inlichtingendiensten hebben aanwijzingen dat er plannen zijn voor aanslagen tegen koptische christenen…

leesverder>>
hln
Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.347 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1458 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: