Nieuw

Eindelijk: politie gaat online racisme onderzoeken

Het zal tijd worden dat die gesubsidieerde anti-blanke racisten van staatspropaganda-orgaan Joop aangepakt worden.

En het lievelingetje van de Belgische eigenaar van het NRC, De Telegraaf en GeenStijl, die blij is dat er twee Israëliërs werden doodgeschoten:

En deze feministe komt ook voor het gerecht, toch?

Nee, natuurlijk niet. De oorlog is tegen blanke Europeanen, niet tegen mohammedanen, antisemieten, anti-blanke racisten en feministen die alle blanken dood willen, want dat is geen racisme. ‘Racisme’ is een codewoord om blanken aan te kunnen pakken die er iets van zeggen dat ze uitgeroeid worden, want we worden geacht niet te protesteren terwijl we vermoord worden. Op de knietjes, hoofd op het hakblok en je kop houden.

Politie onderzoekt online racisme rond slavernijherdenking

Korpschef Pieter-Jaap Aalbersberg zei dat donderdag bij AT5.

De herdenking werd rechtstreeks uitgezonden bij de NOS en op AT5, ook op Facebook. Volgens Aalbersberg zijn hierbij op sociale media opmerkingen gemaakt die fors grensoverschrijdend zijn en echt niet kunnen. Parool >>

Heeft de politie deze lijst van 260 racistische misdrijven tegen Nederlanders al opgelost? Dat zijn echte misdrijven, geen lange tenen klachten. Heeft de politie al uitgezocht wie de 2249 auto’s van Nederlanders in de fik gestoken heeft alleen al in de eerste helft van 2016 (dat zijn er dus meer dan 5000 per jaar in de permanente jihad). Het gaat maar door en de politie is niet eens geïnteresseerd om het te stoppen, want hey wat doen die lui er toe door wie het salaris van die politie betaald wordt.

Gaat de politie nog vertellen dat het een mohammedaan was die de aanslag bij Amsterdam CS pleegde, of krijgen we dat nooit te horen? Stelletje geüniformeerde racisten !

En hoe racistisch is het wel niet dat een paar Afrikaanse nakomelingen die helemaal nooit katoen geplukt hebben ons jaar in jaar uit weer voor slavenhandelaren uitmaken terwijl wij de slavernij juist afgeschaft hebben.

Blacks started the African slave trade, Muslims expanded it and carried it to new heights of brutality, white people stopped it.

Then Europeans gave blacks and muslims independence and blacks and Muslims restarted the African slave trade all over.

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7162 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Eindelijk: politie gaat online racisme onderzoeken

  1. Like

  2. De weg van de minste weerstand door de politie en politici. Het is heel makkelijk een doorsnee Nederlander op te pakken dan een buitenlander die meer stennis schopt. En je weet ook niet wat die vertellen in hun taal en dialecten. Misschien wel op internet maar niet op straat waar de witte Nederlanders al jaren worden gediscrimineerd en uit gescholden. Je kan er niets tegen doen want de politie hoort dat niet. Ik wordt ziek van dat betuttel en zielig gevonden worden van buitenlanders. Ze zijn alles behalve zielig en dat geven ze ook zelf toe. De buitenlanders die geïntegreerd zijn kotsen er zelf ook van. In plaats dat de politici de excessen aan pakken, pakken we de normale burger die het zat is. Makkelijk scoren. En wie zijn de dupe de normale burger. Autochtonen en ingeburgerde buitenlanders.

    Like

  3. Feniks // juli 15, 2017 om 16:48 //

    Als het kon kreeg dit artikel 100 sterren van mij!

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: