Nieuw

De politie is stuk, het leger kapot, de politiek ziek, het hele land is onherstelbaar vernield

De politie heeft zich er bij neergelegd. De soldaten sputteren nog wat. De commandant van het Korps Commandotroepen steunt in eerste instantie zijn mannen nog maar wordt dan vol op zijn muil in het gareel gerost door Jeanine Hennis Plasschaert vanaf haar vakantie adres en roept dan vanuit zijn schuttersputje dat er niets aan de hand is:

Het Nederlandse volk gelooft er helemaal niks van, zie de reacties onder de tweet. Dit grafiekje is alleszeggend:

En wij zouden wij niet zijn als we daar dan niet lekker de islam en de massa-immigratie de schuld van zouden geven. Vanaf 1971 schieten de rijksuitgaven omhoog, het is ook het moment waarop de immigratie vaart begint te krijgen. Om daar dan een verband te zien hoef je geen wiskunde gestudeerd te hebben.

Elsevier rekende in 2009 al uit dat de massa-immigratie ons meer dan 200 miljard gekost had. Het Nyfer instituut rekende in 2010 uit dat de immigratie ons 7.2 miljard per jaar kostte. De asielopvang de afgelopen jaren kostte ons 5 miljard per jaar. Daar hadden we een aardig leger van kunnen kopen.

Inmiddels hebben we geen werkend leger meer, maar wel 2 miljoen soldaten van Saoedi-Barbarije binnen onze grenzen. Kijk nog even waar dat landje met 31 miljoen inwoners in het lijstje hierboven staat.

De verantwoordelijken zijn er binnenkort met de poet vandoor, en wij blijven achter als schietschijf. Schietschijven, het enige wat er nog rest van dit land dat ooit een land was.

Doe mee met 8.095 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6126 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on De politie is stuk, het leger kapot, de politiek ziek, het hele land is onherstelbaar vernield

 1. In de brief, die vorige maand werd opgesteld, wordt het materiaal stevig bekritiseerd. Handwapens, dempers en geweren van scherpschutters zouden niet goed functioneren of te oud zijn. Nachtzichtkijkers zijn er onvoldoende of voldoen niet aan de vereiste kwaliteit. Radioapparatuur is te oud en ‘het is onverantwoord en ronduit gevaarlijk’ om commando’s hiermee op operaties uit te sturen.

  Commando’s noemen de situatie ‘onwerkbaar’ en volgens hen heeft de toestand van materiaal en middelen ernstige gevolgen voor de operationele inzetbaarheid. ,,Wij geloven niet dat we op dit moment in staat zijn om al onze taken te kunnen uitvoeren”, staat in de brandbrief.

  http://www.ad.nl/binnenland/commando-s-levensgevaarlijke-situaties-door-gebrekkig-materieel~a831ad81/?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  Like

 2. Feniks // juli 16, 2017 om 09:03 //

  Nationale legers laten verslonzen.
  Wachten tot de pleuris uitbreekt en dan een nieuw opgetuigd EU leger inzetten (tegen de eigen bevolking wel te verstaan).
  Ik kan het mis hebben maar vlgs mij is dit de planning.

  Like

 3. Freduardo // juli 16, 2017 om 09:39 //

  Hoog tijd voor ook hier een “second amendment”.
  Want als politie en leger het volk niet meer kan of wil verdedigen zal het volk dat zelf moeten doen.
  Met vuurwapens ja.
  Iedereen moet dus een vuurwapen kunnen aanschaffen om zichzelf en zijn familie te verdedigen tegen de booswichten.
  Thierry en Geert, kom maar op met die motie.

  Like

 4. Semper paratus // juli 16, 2017 om 10:19 //

  Het wordt leger in het leger en het wordt voller met volbaarden!
  Het paard van Troje staat al jaren in de gang, Andre van Duin zong er toen al over.

  Like

 5. Frank Pulles // juli 16, 2017 om 11:00 //

  De geschiedenis herhaalt zich. In 1940 moest de Nederlandse soldaat, van het linkse pacifistische Nederland, het ook met de fiets, en een oude karabijn, opnemen tegen Duitse tanks, en een zeer goed getraind Duits leger…..met alle gevolgen van dien. Uit ervaring weet ik dat commando’s geen zeurpieten zijn. Als zij aangeven dat hun materiaal niet in orde is, dan is dat ook zo. En Hennis blijft dat categorisch ontkennen. Weg met dat wijf, die samen met, haar voorgangers Hillen, van Middelkoop en Kamp, defensie naar de bliksem heeft geholpen. Maar zij en Hillen spannen de kroon….

  Like

 6. We moeten zelf gaan shoppen in Polen, Tsjechie of Slowakije en klaar zijn om de fascistische invaders er uit te mikken.

  Like

 7. @bert

  Dat doen de commando’s dus al:

  Like

 8. Like

 9. Like

 10. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: