Nieuw

The Rebel Media bij de gevluchte Christenen in Noord-Irak

Voor Christelijke vluchtelingen is geen ruimte in de officiële vluchtelingenkampen van de Verenigde Naties en NGO’s, want binnen die kampen worden ze net zo hard vervolgd door de moslims als er buiten in de rest van de mohammedaanse landen.

Hulpprogramma’s komen dan ook nauwelijks terecht bij de meest vervolgde groep in het Midden-Oosten, de Christenen. Zelfs in asielzoekercentra hier in het veilige Westen worden Christenen aan de lopende band bedreigd door de moslims.

The Rebel Media is niet op bezoek bij de zielige mohammedanen van de NOS, RTL, SBS, of de Vlaamse TV-zenders. The Rebel gaat naar Noord-Irak om onafhankelijke reportages te maken die niet vanuit Brussel Mekka gestuurd worden.

En, om hulp te verlenen.

De eerste video’s, van 12 en 13 juli:

Ezra Levant of TheRebel.media reports from a Christian refugee camp in Iraq. The Rebel’s mission is to tell the story of Christian persecution, and provide humanitarian relief, too. You can help: http://www.SaveTheChristians.com

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7431 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on The Rebel Media bij de gevluchte Christenen in Noord-Irak

  1. Dit is op hslot4 herblogd.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: