Nieuw

Syp Wynia geeft update van zijn lijst zelfislamisering

Elsevier publiceerde in 2007 een historisch overzicht van de zelfislamisering van Nederland, dat in 2015 werd geactualiseerd. Op enig moment zal die historische lijst verder worden geactualiseerd.

In afwachting daarvan nu alvast een lijstje gebeurtenissen van de afgelopen maanden.

Elsevier >>

Hier zijn lijst t/m 2015.

Hier een lijst van mij, en hier nog één.

Hier nog 632 voorbeelden.

En op dit blog staat ook het een en ander.

Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6107 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

2 Comments on Syp Wynia geeft update van zijn lijst zelfislamisering

 1. Tijl Uylenspiegel // juli 14, 2017 om 13:42 //

  Elsevier;
  22 april 2017 Bijna de helft van de 22 Marokkaanse moskeeën in Amsterdam blijkt inmiddels al onder leiding te staan van salafisten, die de fundamentalistische Saoedische versie van de islam voorstaan. De inlichtingendienst AIVD waarschuwde al voor salafisten die bestaande moskeeën over willen nemen
  Er zijn dus in onze hoofdstad alleen al 22 Marokkaanse moskeeën, vraag is hoeveel Turkse moskeeën er daarnaast zijn en hoeveel in het totaal, want het kan aan mij liggen maar ik vind het nogal wat; 22 stuks ! Als er zoveel moskeeën nodig zijn alleen al in Amsterdam hoe verhoud zich dat dan tegen de zogenaamd +- 1 miljoen mohammedanen in ons land? Is er voor elke tien mohammedanen een moskee nodig? Of hebben we gewoon een veelvoud van de 1 miljoen mohammedanen ?

  Like

 2. 2 miljoen Tijl. Grafiekje heb ik meermaals gegeven. Zit nu afdaling te kijken dus kan niet zoeken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: