Nieuw

Nederlandse schoolkinderen vele malen onderworpen aan ‘Allah Akhbar’

‘Allah Akhbar’, wie kent deze woorden niet? Het is de strijdkreet van islamitische terroristen over heel de wereld.

Toch heft de Diyanet-moskee in Rotterdam juist deze strijdkreet aan, als groep 6 van de katholieke basisschool Noorderpoort op bezoek komt. Keer op keer horen we ‘Allah akhbar’. De kinderen moeten rustig blijven zitten. Ze worden onderworpen aan de islamitische strijdkreet.

Dit terwijl deze Nederlandse schoolkinderen op een christelijke school zitten. Dit terwijl elke dag duizenden christenen gruwelijk vermoord worden in naam van de islam!

De Rotterdamse moskee is aangesloten bij Diyanet, de Turkse overheidsorganisatie die moskeeën in Nederland direct controleert en financiert. Deze moskee is een vinger aan de lange arm van Erdogan.

Waarom heeft de moskee anders een Turkse vlag aan de muur? Toch zeker om een helder signaal af te geven: Wij zijn en blijven Turken. Islamitische Turken. Die Nederlandse kindertjes keer op keer bestoken met de islamitische strijdkreet ‘Allah Akhbar’.

Deze door Erdogan betaalde en door politiek-correcte schoolbestuurders opgedrongen islamisering moet stoppen. Hiertegen hebben wij van actiegroep Cultuur onder Vuur een petitie opgezet. Schoolbestuurders moeten duidelijk te horen krijgen dat islamitische indoctrinatie met ‘Allah akhbar’ absoluut niet kan!

Petitie tegen het ‘bidden’ van schoolkinderen in de moskee

via Klap uit de school

 

1

Doe mee met 8.450 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2149 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

3 Comments on Nederlandse schoolkinderen vele malen onderworpen aan ‘Allah Akhbar’

  1. Greengo // juli 14, 2017 om 21:03 //

    Katholieken zijn geen christenen, leerde ik, maar een verlengstuk van de paus die vier handen op een buik is met islam. Zie: https://fenixx.org/2017/07/10/unesco-declares-islam-as-the-most-peaceful-religion-of-the-world/ 16:18 tweede video. Leerzaam en hoogstwaarschijnlijk onbekend voor vele katholieken. A must see for education.

    Like

  2. Greengo // juli 14, 2017 om 21:05 //

    En die juffen, onderwijskrachten basisschool, inclusief directie dienen a.s.a.p. in de kont genomen te worden. Voor ze nog meer schade aanrichten.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: