Nieuw

Marokkaanse familie dient klacht in tegen politie wegens racisme tijdens incident in zwembad

Halle / Sint-Gillis -Een familie uit de Brusselse gemeente Sint-Gillis beweert dat ze het slachtoffer is geworden van racisme in het Sportoase-zwembad van Halle.

Marokkaanse familie dient klacht in tegen politie wegens racisme tijdens incident in zwembad Verschillende kinderen van de familie zouden zowel door een redder als door de lokale politie Zennevallei (Halle, Beersel, Sint-Pieters-Leeuw) racistisch en gewelddadig behandeld zijn. De redder zegt dat hij werd aangevallen en klappen kreeg…

…Het incident speelde zich maandagnamiddag af in Sportoase Hallebad, waar verschillende kinderen van de familie op uitstap waren. De kinderen, tussen zes en achttien jaar oud, speelden in het zwembad, maar zouden volgens hun eigen verklaringen door een redder onheus behandeld zijn…

…“Ze brachten de veiligheid en het comfort van de andere zwemmers in gevaar. Een redder heeft hen herhaaldelijk gevraagd daarmee te stoppen en heeft hen ten slotte gevraagd het zwembad te verlaten. De groep heeft daarop die redder geïntimideerd, geprovoceerd en geslagen, waardoor de man drie dagen arbeidsongeschikt is. De politie heeft daarop twee van de jongeren opgepakt. Zelf hebben we een interne evaluatie gehouden en ik heb geen enkele reden om enige vorm van racisme te vermoeden.”…

leesalles>>
nieuwsblad
Also published on Zeepertje.com


Doe mee met 8.335 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Zeepertje (1449 Articles)
When you're scared of jumping, you'll never get anywhere... I'm a Kafir, a crusader against the most evil ideology islam. I have in depth knowledge and that's the reason I resist and reject islam, I will bash and smash it, in every possible way at every possible moment to every possible person. I gather and therefore expose all news on islam or islam-related news on the 2017 initiated site ZEEPERTJE.COM Please join and feel free to react. Fight islam for it's the evil of our time, evil trying to dominate and kill democracy, kill all freedom of speech and freedom of religion... Islam means annihilation of all that is non-islamic, just always remember this!

3 Comments on Marokkaanse familie dient klacht in tegen politie wegens racisme tijdens incident in zwembad

 1. Soms je auto verkeerd parkeren is racisme
  Vragen of je mag passeren is ook al een vorm van racisme een verkeerde handeling in een productie proces kan ook racisme zijn
  Afgewerkte producten in een magazijn stapelen op een bepaalde manier volgen de specificaties kan ook aanleiding zijn tot racisme
  Het terug vragen van een werktuig dat uitgeleend was is een middel tot uitlokken racisme

  Zo kunnen we uren doorgaan

  Liked by 1 persoon

 2. Moslimitische rassisten zijn een gevaar voor de volksgezondheid.

  Liked by 1 persoon

 3. Ik vind dat wij, geboren en getogen Nederlanders enorm worden gediscrimineerd! Zelfs onze en groot deel van onze rechters doen hier aan mee! Sowieso krijgen zij gratis hulp van advocaten, wij moeten daar veel voor betalen. Ons wordt continue de mond gesnoerd, terwijl wij gewoon uitgescholden mogen worden. Als mijn muziek te hard staat, komt de politie mij sommeren het zachter te zetten en anders wordt de geluidsinstallatie in beslag genomen.
  Ik ken een oudere dame die wordt getreiterd en dag en nacht in de herrie zit, nu moet zij maar gaan verhuizen, terwijl zij daar al 36 jaar woont, haar huisje keurig heeft opgeknapt en wanneer zij weggaat, geen cent krijgt vergoed!
  De overlastgevenden, wordt geen strobreed in de weg gelegd!
  Zo kan ik nog meer voorbeelden geven. Wanneer worden wij in bescherming genomen, i.p.v weggejaagd!!!
  NEDERLAND IS ZIEK, al decennia lang EN DAT WORDT MET DE KOMENDE REGERING, GEEN HAAR BETER!!!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: