Nieuw

FEMINISTE: “BLANKE VROUWEN MOETEN HUN BLANKE ZWANGERSCHAPPEN ABORTEREN”

Het dieptepunt is bereikt: op 21 juni heeft een feministe geschreven dat het racistisch is als blanke vrouwen blanke kinderen krijgen!

Pauwnieuws >>

Het wordt steeds meer duidelijk wat er gaande is, een rassenoorlog tegen blanken.

In Zweden mogen blanken geen kinderen meer krijgen.

In Engeland ook niet.

De Volkskrant wil dat blanke Nederlandse meisjes zich door mohammedanen laten bevruchten.

De Nederlandsche Leeuw wordt gecastreerd.

En het gaat hard:

Doe mee met 8.095 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6126 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

19 Comments on FEMINISTE: “BLANKE VROUWEN MOETEN HUN BLANKE ZWANGERSCHAPPEN ABORTEREN”

 1. zonnigbrazil // juli 14, 2017 om 17:59 //

  Feministen onvruchtbaar maken lijkt mij beter. De genen zijn ongeschikt voor ONZE wereld

  Like

 2. Die heeft een boomtak verdiend.

  Like

 3. Duchesne // juli 14, 2017 om 22:08 //

  Als men zo graag gekleurde kindjes wil, waarom moeten het dan de gekleurde mannnen die ze moeten fabriceren en waarom niet de blanke mannen die het zaad leveren? De angst voor blanke afwijzing is groot bij de feministen en de macht van een verblijfsvergunning groter….wanhoop?

  Voor de toekomst zoekt men arbeidskrachten, men importeerd vervolgens de gekleurde mannen die in eigen land al zo lui als de pest zijn en daarvan verwacht men arbeid, of zaad dat goede werkende burgers gaat produceren??? Hallo, dat is precies waarom ze in hun eingen landen in armoede zitten, door geen flikker uit te voeren. Als je goed wil fokken dan kun je beter de vrouwen uit die landen importeren, die werken ginder en worden ginder in elkaar gemept als het uitkomt, hier hebben ze een kans in vrijheid te leven en arbeid om te zetten naar toekomst…..op een of andere manier schijnt de wereld van de feministen niet door te willen hebben dat gekleurde mannen bijna altijd tot gekleurde plekken leiden, en bloedneuzen, en gebroken botten, en zuuraanvallen, en “eerwraak”.

  Hoewel, dat “eerwraak”, hoe kun je als onderkuipsel over eer spreken? Wat ene onzin van die lui. Wat er hioer word geimporteerd zijn downies met een agressie probleem en de gedachte met ewen IQ van 66 superieur te zijn, ze schijten letterlijk waar ze lopen en vreten zelfs de Nivea nog uit de potjes…

  Als de feministen wijs zijn demostreren ze voor gratis abortus als een blanke vrouw verkeerd inferieur zaad heeft binnengekregen. Dan ben je als vrouw voor vrouwen bezig, nu zijn ze eigen;lijk de eigen onderdrukking aan het promoten.

  Het meest verbazende is dat feministen met dirt soosrt uitspraken als in de title ene podium krijgen, maar goed, de laatste grote caberetiers zijn allemaal dood of van de buis gehaald wegens te scherpe kritiek.

  Like

 4. Duchesne // juli 14, 2017 om 22:08 //
  Als men zo graag gekleurde kindjes wil, waarom moeten het dan de gekleurde mannnen die ze moeten fabriceren en waarom niet de blanke mannen die het zaad leveren?
  ———–

  Bloedlijn loopt via de vrouwen. Als blanke mannen (ook) negerinnetjes neuken vernietigt dat niet het blanke ras.

  Like

 5. Tijl Uylenspiegel // juli 15, 2017 om 00:43 //

  “Bloedlijn loopt via de vrouwen. Als blanke mannen (ook) negerinnetjes neuken vernietigt dat niet het blanke ras.”
  Dat is foktechnisch gezien onjuist, zowel man als vrouw geven ieder evenveel genen door, dat een kind uiterlijk sterker op de een of de ander lijkt zegt niet veel (in elk geval minder dan men denkt). Mensen verschillen minder van dieren dan men graag wil geloven (eigenlijk niet of nauwelijks). De reden dat men in dierfokkerijen meer waarde hecht aan het mannelijke dier komt omdat het mannetje zich veel vaker kan reproduceren dan het vrouwtje. Voorbeeld; in de paardenfokkerij is een (warmbloed) hengst gelimiteerd op 250 te dekken merries per jaar, een merrie draagt 11 maanden en produceert slechts 1 veulen per kalenderjaar, een tophengst kan zo’n 200 veulens per jaar nalaten, tel daarbij dat zijn sperma geëxporteerd kan worden (bovenop de genoemde 250) en dat er uit 1 spermagift tientallen zo niet honderden inseminaties kunnen worden gedaan. Dus is het logisch dat een hengst veel strenger geselecteerd wordt dan een merrie, ook zijn nakomelingen worden helemaal uitgeplozen, bij een merrie heeft dat veel minder zin want meestal wordt elk jaar een andere hengst gekozen voor de merrie.

  Like

 6. Als je het blanke ras kon vernietigen doordat blanke mannen met thaise en zuid-amerikaanse wijven neuken hadden ze die wel geimporteerd Tijl.

  Lees anders hier nog eens de linkjes naar Hooton plan en de linkjes die daar in de buurt staan, daar staat het uitgelegd waarom ze mannen importeren en geen vrouwen.

  https://fenixx.org/2017/04/06/de-genocide-die-de-eu-op-de-europese-bevolking-pleegt-is-gepland-2/

  Die ‘halve nazi’s’ (haha, omdat ze niet uit willen sterven zijn het nazi’s) van Erkenbrand leggen het ook uit:
  http://www.erkenbrand.nl/artikelen/rassenvermenging-als-wapen/

  Like

 7. Tijl Uylenspiegel // juli 15, 2017 om 03:12 //

  We hebben het over twee verschillende dingen, jij zei dat bloedlijnen via de vrouw liepen, dat bestrijd ik. Nu heb je het over het wegfokken van het blanke ras, dat is een heel ander verhaal. En daar hoeven we niet moeilijk over te doen, het zwarte, of zo je wilt negroïde ras is sterk dominant over het blanke ras. Dat is geen prestatie maar een gegeven. Ik heb ooit moeten leren over kleurverving bij paarden en daar wordt je binnen de kortste keren helemaal gillend gek van, het zijn net toverballen. Maar je kunt veilig stellen dat indien een blanke eenmaal een gemengd product met een negroïde mens aangaat er nooit meer een blanke uit terugkomt. Kortom het blanke ras is gedoemd op termijn uit te sterven.

  Like

 8. skeeter // juli 15, 2017 om 04:05 //

  We moeten gewoon weer stemrecht aan vrouwen ontzeggen, dan hadden we deze discussie niet eens.

  Liked by 2 people

 9. Het verliefd worden op iemand van een andere kleur of aan de andere kant van de werel dat gaat vanzelf wel doordat de wereld de laatste 50 jaar zo klein is geworden en nog meer tot elkaar komt is dat niet echt meer een issue dus dwing dat niet want dan krijg je inderdaad nazi praktijken, rassen en afkomst zullen zich oplossen wat heet over 100 jaar als GEMENGD. MAAR! religies niet die zullen het blokkeren en incest bevorderen binnen de groep van die religieuzen, laten we daar nu maar eens eerst op focussen door als voorbeeld de islam zo liberaal te maken en vrij dat inderdaad er geen straf meer op staat als de Liefde een rol gaat spelen bij een partner met een andere overtuiging dan hunzelf of iemand met geen overtuiging religie moet een vrij keuze worden en dat geld voor iedere religie geen extreme stromingen meer totale vrijheid van ieder individu om te kiezen waar hij/zij het prettigst tot het geloof te komen zonder dwang en schaamte.

  Liked by 1 persoon

 10. Lily v. L. (@LilyvL) // juli 15, 2017 om 04:21 /
  Het verliefd worden op iemand van een andere kleur of aan de andere kant van de werel dat gaat vanzelf wel
  ——————-

  Ik was helemaal hoteldebotel op een Braziliaanse iets meer dan tien jaar geleden:
  https://fenixx.org/2017/01/30/hoe-ik-jarenlang-mijn-witte-racistische-suprematie-seksueel-botvierde-op-een-braziliaans-meisje-van-1-56-1-76-met-hakken/

  Dat is niet het probleem.

  In een globaliserende maatschappij, en dat is niet tegen te houden en ook niks mis mee, dat is een natuurlijke ontwikkeling, zullen we op den duur 1 global village worden.

  Punt is dat we dat liever beschaafd doen. Dat islam daar niet in past leggen we hier ongeveer elke dag uit. Maar ook de exponentiële bevolkingsgroei van een heel continent met een IQ van rond de 70 heeft niks met ‘beschaafd’ van doen.

  Like

 11. Ik lees net in een wetenschappelijk tijdschrift, dat voor het zwakke geslacht, met name voor de leeftijdscategorie onder de 40, geslachtsverkeer met blanke mannen ongekend gezond is.
  Redactie, mag ik hier voor alle dames mijn mobiele nummer plaatsen?.
  Spreek Uw boodschap in op de voicemail, het kan even duren voor ik U terug bel.
  De stormloop is al aangevangen.

  Like

 12. Tijl Uylenspiegel // juli 15, 2017 om 10:48 //

  Dat moet een heerlijke droom geweest zijn Bert 😀

  Like

 13. zonnigbrazil // juli 15, 2017 om 16:51 //

  Nog een facet dat niet aan de orde is geweest….
  Het bruine ras heeft een heel laag IQ
  Door inteelt barst van de schoonheidsfoutjes.
  Gevolg is.. idiote figuren met kolder in se kop
  Weten niks en kunnen niks.
  Holle vaten klinken het meest.
  Schreeuwen, dreigen en zichzelf en anderen opblazen
  Kunnen het niet hebben dat wij wat kunnen
  Daarom moet de wereld moet er aan geloven

  Like

 14. Dat is ook (misschien) de reden dat de blanke vrouwen door hen bevrucht moet worden om hun bruine ras te verbeteren om daarna weer dezelfde fouten te maken

  Like

 15. Waar kan ik originele cialis bestellen?.

  Like

 16. Semper paratus // november 24, 2017 om 10:33 //

  Er staat ergens en verhaal in een zeer bekend boek over de toren van Babel, in die tijd spraken de mensen allemaal de zelfde taal en zat iedereen op elkaars lip geplakt, Het was een grote puinhoop, er was iemand die het vreselijk zat was en begon de zaak te verdelen, iedereen kreeg zijn eigen taal en ging uit Babel weg om elders zijn/haar eigen landje te stichten. De wereldkaart werd groter en zo ook de landen, ieder met zijn eigen cultuur en spraak. Nu is dmv enkele bewust gecreerde grote oorlogen de wereld weer kleiner geworden en begint men weer op elkaars lipt te zitten, Een nieuw Babel is aan het ontstaan en iedereen moet en zal weer gelijk worden. Helaas vergeten de leiders van dit nieuwe Babel (NWO) dat dit niet over al te lange tijd gruwelijk verwoest gaat worden.
  Het begin is er al.
  Deze verplichte samensmelting zal ontploffen

  Like

 17. Waar vluchten ze allemaal naartoe als het overal op de wereld zo’n zooitje is waarvoor men op de vlucht zegt te zijn?
  Als ze zo nodig naar europa moeten vluchten, laat ze dan afstand doen van hun ballen!
  Het zijn toch al figuren zonder klote, die opdragen wat andere zeggen

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: