Nieuw

Egyptische imam: vrouwenbesnijdenis is goed voor de economie

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (7466 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Egyptische imam: vrouwenbesnijdenis is goed voor de economie

 1. skeeter // juli 14, 2017 om 02:08 //

  De FGM rottende kutten van het baardapen ras zullen de europese medische verzorging kompleet bankroet maken. Zon mongool als in dat filmpje kan het best verdampen of tot hondevoer gemaakt worden om wat evenwicht terug te brengen bij moedertje natuur.

  Like

 2. Republikein // juli 14, 2017 om 03:06 //

  Heeft wat meer inhoud dan het vorig artikel.

  Liked by 1 persoon

 3. Hij heeft natuurlijk best gelijk en bovendien doen wij daar zelf ook graag aan mee. Nieuwe tieten, een bij het keuzegender aangepaste geslachtsknobbel of-grot, kutlipcorrecties en noem al die geslunsrectificaties maar op. Miljoenen kerels die bij ons in de grot van een meid zitten te kijken en ter compensatie af en toe ook nog een camera door de pisbuis van een vent mogen schuiven en daar nog vet voor worden betaald en vandaar elk jaar een nieuwe Testarossa aanschaffen noem ik ook goed voor de economie. Alleen bij ons moet iedereen in het kader van de participatiesamenleving zijn/haar/ut steentje bedragen voor de nieuwe lul van de buurvrouw die buurman wenste te worden, maar dan via de belastingen en de zorgpremies. En dat heeft vriend Imam dan weer niet. Bij hem blijft iedereen zoals ie is en anders ga je van ’t dak af en wordt er hooguit hier en daar een stukje vel afgesneden of een roze rupsje wat ingekort tegen betaling van een kopje thee en eenprop pruimtabak. En af en toe een vers scheermesje, meer kost ’t bij hem niet. Geen wonder dat ’t dan ook niks wordt met de economie in die landen.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: