Nieuw

De grote vluchtelingenleugen en opnieuw en opnieuw en opnieuw

Fräulein Merkel drukte heel Duitsland en de rest van Europa op het hart dat een situatie zoals tijdens de zomer van 2015 nooit meer kan en mag voorkomen. U weet wel de gutmensch druk in de weer met het terugduwen van bootjes vol arme minderjarige vluchtelingen van 30 jaar oud of het steeds maar weer verplaatsen van het eerst vakkundig in elkaar getrapte kindje voor de ene fotoreportage na de andere aan de Europese kust om maar even duidelijk te stellen wat Angela Merkel exact bedoelt wanneer ze zegt dat dit nooit meer mag gebeuren.

Sterker nog ze heeft het ons zelfs beloofd, nee niet flauw doen en de beloftes van politici in twijfel trekken, Fräulein Merkel wil eindelijk ook wel eens serieus genomen worden. De Duitse bondskanselier Angela Merkel werd helemaal ziek van de massa immigratie naar Europa, ze werd maf van de overvolle treinen, ja ik weet het typisch Duits overvolle treinen. Ze werd gek van de ellende aan de kust dus ze deed eind vorig jaar haar zoveelste valse belofte. Het gaat nooit meer gebeuren, dit wordt nooit meer herhaald.

Maar wat bedoelt deze Duitse droeftoeter hier nu eigenlijk mee?

Bedoelde ze nou dat dit echt niet meer ging gebeuren en zeer zeker niet met de verkiezingen voor de deur? Ze had ook even de contacten der Käsekopf der niederlande demissionair minister president Mark Rutte kunnen doorkijken om hulp in te roepen van bijvoorbeeld Turkije om zo de verkiezingen te winnen maar nee ze kwam met haar eigen leugens. Wel origineel maar niet effectief aangezien men ook in Duitsland niet zo maar meer alles geloofd wat ze wordt voorgeschoteld.

Het Duitse Junge freiheit ging eens op onderzoek uit om de leugens van de Duitse opper lügner de grond in te boren en ik moet zeggen dat ging ze zeer goed af. Reporters van deze website togen richting Malta en Sicilië om aldaar zelf eens een kijkje te gaan nemen.

Is er een eind gekomen aan de massa-immigratie naar Europa of mogen wij dit eenvoudigweg niet meer zien? De Italiaanse autoriteiten werden in deze eens onder de loep genomen en de Middellandse Zee route werd eens goed nagezien.

Onderstaande filmpje toont ons de waarheid, maar niet doorvertellen het is nou eenmaal niet de bedoeling dat iedereen dit weet.

 

Met groet Bolo

Bron Junge freiheit 

 

Doe mee met 8.467 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Bolo (2160 Articles)
'Loquendi Libertatem Custodiamus' Laten wij waken over de vrijheid van het spreken

2 Comments on De grote vluchtelingenleugen en opnieuw en opnieuw en opnieuw

  1. Binnenkort is west europa uitgemerkeld door die Stazi snol.

    Liked by 2 people

  2. Feniks // juli 14, 2017 om 21:49 //

    Dat we bedonderd worden weten we, nu zien we weer eens hoe slinks dat gaat.
    Goeie documentaire!

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: