Nieuw

GeenStijl prijst The Guardian dat witte kindertjes wil genocideren

Overbevolking. Het is een probleempje. De Chinezen zagen het in 1979 al en begonnen een 1-kind-politiek. Erdogan zag het 38 jaar later en riep alle Ottomanen op om 5 kinderen te maken. De wezel van de Meeuwenlaan ziet het ook, nadat die The Guardian gelezen heeft bij zijn smoothie, en vist dan een grafiekje uit de Engelse Volkskrant dat minder kinderen minder CO2 opleveren in de kennelijke veronderstelling dat CO2 slecht is voor het milieu.

Wat Bart lekker niet laat zien is de foto die The Guardian boven het stuk plaatst:

En nu ?

Want een beetje roeptoeteren is wel fijn, maar wat gaan we er aan doen? Gaan we quota vaststellen? Zullen we dan eens beginnen bij wat een ideaal bevolkingstotaal voor de wereld als geheel zou zijn? 2 miljard, hoe klinkt dat? En hoe gaan we dat verdelen dan?

-een half miljard Chinezen

-een half miljard Indiërs en aanverwant

-een half miljard Afrikanen

-een half miljard blanken

-een half miljard overig

Want als je de bevolkingsgroei aan banden wilt leggen zul je toch over dergelijke vragen na moeten gaan denken. Vervelend, want het raakt aan ethische grenzen waar we liever niet bij in de buurt komen. Nijman ziet wel dat de ‘kinderkweekcolonne‘ voornamelijk uit Afrikanen en moslims bestaat, maar wat is de oplossing dan?

Als hij een voortplantingsverbod voor zou stellen krijgt de ene fatsoensBart een block van de andere fatsoensBart.

Er zullen nog heel wat mieren geneukt moeten worden voor er een oplossing bespreekbaar is.

En nee, meer migranten is niet de oplossing:

Doe mee met 8.076 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6107 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

10 Comments on GeenStijl prijst The Guardian dat witte kindertjes wil genocideren

 1. Nog een feitje erbij:

  Liked by 1 persoon

 2. Duidelijk dat grafiekje, wij gaan het verliezen in dit tempo.

  Like

 3. binnen 50 jaar zijn het al koffie en melk kleurlingen

  Like

 4. En witwassen is ook al verboden.

  Liked by 1 persoon

 5. De natuur zijn gang laten gaan; neem Soudan als voorbeeld: Elk jaar sterven ze daar bijna allemaal van de honger. Wat doet de westerse wereld voedsel en andere hulp sturen.

  Gevolg …. gaan ze weer fokken als konijnen en moet er weer en meer hulp geboden worden en zo gaat het jaar in jaar uit met een behoorlijke bevolkingsgroei.
  Stoppen het is hard maar we kunnen ons niet alle ellende van de wereld op onze schouders nemen en met de natuurlijke selectie is het snel uitgedund en de sterksten overleven.
  Dus ook niet infiltreren in de westerse wereld. Sterven ze niet van honger en dorst dan wel uit armoe.
  Daar is een oplossing voor; zie dat je productie kan maken in je land zodat velen een bestaan hebben. Eindconclusie is iedereen terugsturen, deel zal vervroegd sterven, minder kinderen, productiviteit realiseren en dat is overleven.

  Voorkomen dat het kindertal te groot wordt en dat is velen malen beter dan de bodemloze put dempen. Zij blij en wij blij.

  Like

 6. Tijl Uylenspiegel // juli 13, 2017 om 23:01 //

  Ik vind het moeilijk, is er overbevolking? Ja gigantisch zelfs, maar dan hebben we het over de gehele wereld. Heeft Europa overbevolking? Ja heel sterk zelfs…. alleen dat komt niet door de bevolking van Europa maar door de volksverhuizing vanuit met name Afrika. Moeten wij daarom minder kinderen krijgen? Nee we moeten af van de geïmporteerden. Heeft overbevolking met het verhoogde gehalte CO2 te maken, ach als je lang genoeg gericht zoekt waarschijnlijk wel maar waar het op neerkomt is dat de aarde het grote aantal mensen niet aankan. Zijn er humane manieren om van de overbevolking af te komen? Nou eerlijk gezegd denk ik van niet. Maar los van de vraag of wij de aangewezenen zijn om een oplossing te vinden ben ik ervan overtuigd dat de natuur op den duur met een oplossing komt. Tot nog toe is de medische wetenschap in staat geweest catastrofes te voorkomen maar er komt op den duur een keer een virus of een bacterie die zo hevig is en zo snel om zich heen grijpt dat de wetenschap machteloos staat.

  Like

 7. Like

 8. Republikein // juli 14, 2017 om 02:46 //

  Van het kwakkie was het zonde maar de appelmoes was wel gebonde

  Like

 9. Henk der Niederlànder // juli 14, 2017 om 11:32 //

  Ach een ding is wel duidelijk.
  Wegens de import van half Afrika begint het in Europa een beetje vol en onbetaalbaar te worden dus moet er een beetje uitgedund worden.
  Nou kun je natuurlijk moeilijk zeggen dat het dus beter zou zijn om een aantal Afrikanen terug te sturen dus beginnen we de domme Europeaan maar wijs te maken dat Europa ten onder zal gaan aan inteelt.
  En wat gebeurd dan.
  Heel Europa loopt achter dat policor waanidee aan en vind dat het dus maar beter zal zijn om alle blanke vrouwen dus maar aan een onderontwikkelde negert gekoppeld hoort te worden.
  Als het mogelijk is dus ook aan wat Arabieren of zo zodat we binnen een generatie alleen nog maar gedegenereerd volk robd hebben lopen.

  Like

 10. Afrekenen graag.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Blanken mogen geen kinderen krijgen want vies – Kinderen van Beyoncé zijn faaantaaastisch – Fenixx.org

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: