Nieuw

Clint Eastwood geeft middelvinger aan politiek correct islamlikkend Hollywood

In de nieuwe film die Clint Eastwood gaat maken, wil hij geen politiek correcte acteurs zoals de laffe George Clooney, maar werkt hij met echte helden.

Voor zijn nieuwe film “The 15:17 to Paris” heeft hij de drie Amerikaanse mariniers gecast die de aanslag in de trein van Amsterdam naar Parijs voorkomen hebben met gevaar voor eigen leven.

The film, which began production this week, follows the lives of the three friends from childhood to the evening when they helped subdue the man who opened fire inside a train traveling from Amsterdam to Paris.

PvdA-er Dick Schoof, de baas van de NCTV, had weer eens een terrorist vrijelijk door Nederland laten reizen, net als de aanslagplegers van Brussel, Zaventem en die van de aanslag op de Berlijnse Kerstmarkt.

Toen Ayoub El-Khazzani op het toilet van de Thalys zijn kalasjnikov in elkaar aan het zetten was, greep de Frans-Amerikaanse docent Mark Moogalian (51), die het verdacht had gevonden dat de terreurmohammedaan daar met een rolkoffer binnenging, in en ontfutselde de vriend van Judith Sargentini zijn AK. Zonder enige oorlogservaring had de docent er niet bij stil gestaan dat de importmohammedaan van Klaas Dijkhoff ook nog een pistool bij zich had en werd bijna dodelijk geraakt.

Het is te danken aan het heldhaftige ingrijpen van de Amerikaanse mariniers, die per toeval op dezelfde trein zaten, Airman 1st Class Spencer Stone, Oregon National Guardsman Alek Skarlatos en civilian Anthony Sadler dat de Thalys op die eenentwintigste augustus 2015 aan een islamitisch bloedbad ontsnapte.

The Sacramento-area men were vacationing in Europe when they tackled Ayoub El-Khazzani, a man who authorities said has ties to radical Islam. El-Khazzani had boarded the Paris-bound train with a Kalashnikov rifle, pistol and box cutter. (ongehinderd in Amsterdam, Fub)

Het was Spencer Stone die er voor zorgde dat de hevig bloedende Mark Moogalian niet het bewustzijn verloor door op hem in te blijven praten, terwijl Anthony en Alek El-Khazzani uitschakelden die zijn Kalsjnikov weer opgeraapt had. Je moet er niet aan denken wat er had kunnen gebeuren als een moslim met een Kalasjnikov in een volle Thalys, waaruit geen ontsnappen mogelijk is, kogel voor kogel, ongelovige voor ongelovige, de koranische bevelen van Mohammed uit had kunnen voeren.

Afgelopen mei op het filmfestival van Cannes zei de 86-jarige Eastwood dat een film als Dirty Harry vandaag de dag niet meer gemaakt zou kunnen worden omdat tegenwoordig alles politiek correct moet zijn.

Bron:

http://www.barenakedislam.com/2017/07/12/clint-eastwood-casts-the-three-american-heroes-who-stopped-an-islamic-terrorist-attack-on-a-paris-bound-train-in-his-next-film-the-1517-to-paris-about-the-attack/

http://madworldnews.com/clint-eastwood-pro-american-film/

http://www.foxnews.com/entertainment/2017/07/12/clint-eastwood-casts-men-who-stopped-train-attack-to-star-in-new-film.html

http://www.volkskrant.nl/buitenland/thalys-held-ik-dacht-hij-schiet-me-dood~a4132289/

Doe mee met 8.095 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (6126 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

5 Comments on Clint Eastwood geeft middelvinger aan politiek correct islamlikkend Hollywood

 1. Een topper!
  Al sinds de tijd van Rowdy Yates.

  Like

 2. Geweldige kerel. Echt een ijzervreter. Daar moeten we een heel regiment van hebben en dan eerst beginnen om het Binnenhof te zuiveren van alle volksverraders en ze in het openbaar opknopen. Of vierendelen.

  Like

 3. Alphons Mantel // juli 13, 2017 om 18:43 //

  eindelijk een acteur die de feiten ziet en kenbaar maakt

  Like

 4. renato // juli 13, 2017 om 19:31 //

  Ik dacht dat hij kortgeleden overleden was?????

  Like

 5. Freduardo // juli 13, 2017 om 20:44 //

  Deze man mag van mij de honderd halen.
  En als het kan nog meer.
  Als acteur al een kei, als regisseur nog beter.
  En in het echt de best.
  Nu zeker.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: